Van basisplan...

Niet iedereen heeft behoefte aan hetzelfde. De één kort en bondig interieuradvies, de ander wil een compleet interieurontwerp en weer een ander heeft alleen behoefte aan kleuradvies of advies over de indeling.

Sanne Gerdez

Puur advies

Of het nou gaat om kleuradvies, styling of de indeling van een ruimte, soms kan een zetje in de goede richting nodig zijn om weer overzicht te krijgen.

Dat kan ik je geven. Ik kijk objectief naar jouw huis en zie mogelijkheden die jij misschien niet ziet. Je krijgt puur advies waar je direct mee aan de slag kunt!

de psychologie van kleuren in het interieur

Indelingsplan

Worstel je al jaren met je inrichting en weet je maar niet waar je je meubels het beste neer kan zetten? Of ga je verhuizen en heb je geen idee hoe je je nieuwe woonkamer het beste in kunt richten?

Geen nood, ik denk graag met je mee en maak jouw ideale indeling voor jou op basis van jouw persoonlijke woonwensen.

Eijfinger behang

Kleuradvies

De meeste mensen vinden het ontzettend lastig om in een bouwmarkt een keus te maken tussen de duizenden kleur mogelijkheden.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je hierbij keuzestress ervaart.

Laat je twijfels en keuzestress wegnemen. Werk samen met mij het perfecte kleurenpalet uit.

Interieurstylist Sanne Gerdez

...tot volledig ontwerp.

Je droomt al jaren van je eigen VT Wonen huis waar alles af is, alles klopt en perfect bij elkaar past.

Je wilt alles graag in één keer goed aanpakken en geeft het graag uit handen. Als interieurcoach ontwerp ik met liefde en aandacht jouw eigen droominterieur!

Gratis Inspiratie Call

Weet je niet goed welke optie precies bij je past of wil je gewoon graag even met mij sparren om je interieurwensen te bespreken? Maak dan een afspraak voor een gratis inspiratiecall (30 min).