Van inspiratieplan…

Niet iedereen heeft behoefte aan hetzelfde. De een wil graag alleen een andere indeling voor de woonkamer waarbij de ander graag hulp wil bij het maken van een basisplan en daarna zelf aan de slag gaat.

Sanne Gerdez

Inspiratie plan

Heb je behoefte aan een basisplan waarmee je zelf aan de slag kan? Dan is het inspiratie plan echt iets voor jou. Jij vertelt mij jouw wensen en dromen en ik zet het voor je om in een persoonlijk moodboard. 

stylist groningen

Jouw Ideale Indeling

Worstel je al tijden met de indeling van je woonkamer en kom je er maar niet uit wat nu de beste opstelling is? Ik leer jou hoe dit zelf simpel en snel kan oplossen in een paar stappen.

Interieurstylist Sanne Gerdez

…tot droominterieur.

Pak direct alles aan en creëer je eigen droominterieur met het 6 weken online coaching programma. Je gaat aan de slag met een moodboard, je ideale indeling, een kleurenpallete samenstellen en je leert je huis stylen als een echte styliste! Zodat jij met trots je huis kunt laten zien en kan genieten van alles wat je zelf hebt gecreëerd!

Interieurstylist Groningen

Gratis Inspiratie Call

Weet je niet goed waar je moet beginnen, welke optie precies bij je past of wil je gewoon graag even met mij sparren om je interieurwensen te bespreken? Maak dan gratis afspraak.

wat klanten zeggen

 Sanne is enthousiast, denkt met je mee en heeft er echt verstand van.

Anna

Samenwonend

Sanne heeft me bewezen dat haar thuisstylistexpert Expertmethode werkt. Door dit traject heb ik er volledig vertrouwen in dat ons toekomstige huis súper tof wordt en dat ik het maximale uit onze woning haal.

Sharon

Moeder van 2, Organisatieadviseur

Ik heb ontzettend veel energie gekregen van Sanne haar ‘Thuisstylistexpert Methode’. Ik heb heel veel zin om eindelijk van ons huis een thuis te maken wat we vol trots kunnen laten zien.

Marloes

Moeder van 3, Verpleegkundige