Online interieurcursus aanbod

Heb jij affiniteit met interieurstyling?

Ik leer jou hoe je zélf je eigen droominterieur creëert en uitvoert dat past binnen jouw budget!

Als jij weet waarom bepaalde keuze’s zijn gemaakt is de kans veel groter dat je het interieuradvies ook daadwerkelijk uitvoert.

Daarnaast geeft het veel meer voldoening en ben je super trots omdat je het zelf hebt bedacht en voor elkaar hebt gekregen. 

Bovendien is het uniek en persoonlijk waardoor je je sneller echt thuis voelt.

Van moodboard…

Niet iedereen heeft behoefte aan hetzelfde. De één wil weten hoe je eenvoudig een andere indeling kunt realiseren , de ander heeft zin om aan de slag te gaan een moodboard of wil alles weten over kleur. En weer een ander wil een complete interieurcursus volgen.

Sanne Gerdez

Cursus Moodboard maken

Heb jij altijd al willen weten hoe je een moodboard samenstelt? Dan is het deze korte online cursus echt iets voor jou.

Aan de hand van concrete opdrachten leer jij stap-voor-stap hoe je een moodboard maakt.

Met als resultaat: een ideaal uitgangspunt om mee aan de slag te gaan voor je interieur.

de psychologie van kleuren in het interieur

Cursus De Ideale Indeling

Houd jij van verandering? Ben je altijd bezig met het schuiven van meubelen en zou je weleens willen leren hoe echte professionels een ideale indeling maken?

Dan is deze korte videotraining echt iets voor jou. Aan de hand van praktische voorbeelden en een uitgebreid werkboek leer jij hoe je de ideale indeling maakt!

Eijfinger behang

Masterclass Kleur

Lijkt het jou super interessant om meer te leren over kleurgebruik en hoe je dit toepast in jouw woning? Dan is deze Masterclass echt iets voor jou!

Je leert onder anderen hoe je kleuren het beste kunt toepassen in huis én met elkaar combineert.

Interieurstylist Sanne Gerdez

…tot het ontwerpen van je eigen droominterieur

Pak direct alles aan en creëer je eigen droominterieur met het 6 weken online coaching programma. Je gaat aan de slag met een moodboard, je ideale indeling, een kleurenpallete samenstellen en je leert je huis stylen als een echte styliste! Zodat jij met trots je huis kunt laten zien en kan genieten van alles wat je zelf hebt gecreëerd!

Gratis Inspiratie Call

Weet je niet goed welke optie precies bij je past of wil je gewoon graag even met mij sparren om je interieurwensen te bespreken? Maak dan een afspraak voor een gratis inspiratiecall (30 min).