Boek een exclusieve reading

Deze reading is geschikt voor gezinnen met 1 tot 3 kinderen

Een happy thuisbasis is de basis voor succes in je business of loopbaan. Als je thuis lekker in je vel zit, straal je dat ook uit in je werk. Je hebt meer energie, focus en creativiteit. En dat komt je business ten goede!

Het is belangrijk om te investeren in jezelf en je geluk. Als je werkt aan je welzijn thuis, leg je een sterke basis voor succes in je werk.

Ontdek jullie unieke gezinsdynamiek

Wil je dat je gezin een plek is waar iedereen zich geliefd en gewaardeerd voelt? Waar iedereen zijn of haar unieke plek heeft en kan bijdragen? Dan is een gezinsreading iets voor jou.

Tijdens deze sessie van 1,5 tot 2 uur neem ik je mee in de verschillende rollen binnen jullie gezin. We kijken naar de connectie tussen jou en je partner en ik zoom in op de persoonlijkheid van je kinderen. Elk gezinslid krijgt een mini-reading. Daarna bespreken we de dynamiek van jullie gezin en welke rollen er zijn, maar ook welke er missen.

Hierdoor krijg je inzicht in hoe jullie elkaar beïnvloeden en hoe je de communicatie in je gezin kunt verbeteren. Dit zal leiden tot meer begrip voor elkaar. Door meer te begrijpen over jullie unieke gezinsdynamiek, zul je niet meer naar anderen kijken en denken dat het gras bij hen groener is. Er bestaat namelijk geen ‘normaal’ of ‘ideaal’ gezin.

Als bonus krijg je een opname van het gesprek én de presentatie slides. Zo kun je alles nog eens rustig bekijken en laten bezinken!

Je kunt deze sessie alleen bijwonen of samen met je partner!

90-120 min Reading

Wat anderen zeggen

Anniek BakkerPartner van Alessandro, mama van 1, bonus mama van 2
Lees verder
Wauw, wat was dit waardevol! Ik zou zo weer een sessie boeken. Ik ben overdonderd door de vele interessante informatie. Zoveel dingen vallen nu op hun plek. En het mooie, met deze info kan ik een nog betere versie van mijzelf worden. Meer begrip, meer passie en persoonlijke groei. LOVE it Sanne!
Samenvatting bestelling tonen
€222.00
Product Subtotaal
Reading | Gezin - Team  × 1 222.00
Subtotaal 222.00
Totaal 222.00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

Product
Quantity
Price
Meest gekozen
Reading | Gezin
Betaal in een keer en bespaar 23.00
+
Oorspronkelijke prijs was: €222.00.Huidige prijs is: €199.00.
Reading | Gezin - Team | Termijnbetaling1
+
111.00

Ben je benieuwd hoe jouw band met je ouders of broer/zus in elkaar zit? Of wil je meer inzicht in de dynamiek binnen je eigen gezin? Maak dan nu een afspraak voor een vervolgconsult. In dit consult ga je dieper in op wat jou bezighoudt en krijg je waardevolle inzichten.

Wat kun je verwachten?

  • Je krijgt meer grip op je familierelaties.
  • Je ontdekt onbewuste patronen en overtuigingen die je beïnvloeden.
  • Je leert effectiever communiceren met je familieleden.
  • Je versterkt de band met de mensen die je dierbaar zijn.

Nu met korting!

Normaal gesproken kost een vervolgconsult €222,-. Maar nu profiteer je van een tijdelijke korting van €88,-. Je betaalt nu dus slechts 222.00 134.00

Je bestelling

Product Subtotaal
Reading | Gezin - Team  × 1 222.00
Subtotaal 222.00
Totaal 222.00

Betaling

  • Selecteer je bank

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro