GRATIS MASTERCLASS

5 Redenen om Human Design te Verkiezen boven Traditioneel Business advies

Focus op wat werkt!

Schrijf je gratis in

Ontvang na inschrijving direct toegang tot de replay!

We hebben geleerd dat je elke dag actief moet zijn op de socials, dat je consistent moet zijn, dat je trends moet volgen, op elk platform moet posten, groepscoaching moet aanbieden om te kunnen opschalen, valse urgentie moet creëren en druk moet uitoefenen om te verkopen… pfff!

Maar is dat nou echt wat werkt?

Laten we ons concentreren op wat écht belangrijk is.

Op onze passie.

Op onze unieke waarde.

Op onze ideale klanten.

Ontdek in deze Masterclass de kracht van Human Design en bouw je bedrijf op een fundament van authenticiteit, passie en succes.

Tijdens deze Masterclass leer je:

Waarom je deze masterclass wilt volgen:

Ben je klaar om de traditionele, onbevredigende manier van ondernemen los te laten? Heb je alles al geprobeerd, maar lijkt niets te werken? Voel je je moedeloos en weet je dat er meer mogelijk is en ben je op zoek naar de missing link? Dan is deze masterclass perfect voor jou!

Of je nu al helemaal thuis bent in Human Design of er nog nooit van hebt gehoord, maakt niet uit.

Human Design expert nederland sanne gerdez

Human Design Succes Mentor: Sanne Gerdez

In de wereld van Human Design is Sanne een Splenic Projector met een 6/2 profiel en bewuste zonnepoort 19, klaar om jou te helpen je leven en je bizz te veranderen van ‘meh’ naar ‘I’m on fire’!

Sanne is jouw go-to persoon voor een boost in zelfvertrouwen, het bereiken van je doelen, en het maken van zelfverzekerde beslissingen.

Haar avontuur begon in de interieurstylingwereld, maar Sanne ontpopte zich tot een heuse Human Design-expert.

Wat haar onderscheidt, is haar openheid, eerlijkheid en oprechtheid. Ze deelt haar inzichten niet alleen in persoonlijke gesprekken, maar ook online, via social media en in haar podcast. Bij Sanne is what you see is what you get. Haar kracht ligt in haar directe en spot-on benadering.

Sanne, is een enthousiaste Human Design nerd, jaagt haar eigen dromen met ongelofelijke vastberadenheid na. Met haar scherpe luistervermogen weet ze wat jou energie geeft en waar je van gefrustreerd raakt. En als het gaat om ambitie en het omgaan met stress, kent ze de klappen van de zweep.