fbpx

Online cursus De Ideale Indeling

Houd jij van verandering? Ben je altijd bezig met het schuiven van meubelen en zou je weleens willen leren hoe echte professionals een ideale indeling maken? Of ga je binnenkort verhuizen en heb je geen idee hoe je je nieuwe woonkamer het beste kunt indelen? Dan is deze korte onlinecursus echt iets voor jou. Aan de hand van praktische voorbeelden en duidelijke uitleg video, leer jij hoe je de ideale indeling maakt! Toepasbaar op iedere ruimte in huis!

Worstel je met de indeling?

Weet je niet goed hoe je je woonkamer moet indelen?

Ga je verhuizen en weet je niet wat je met de indeling aan moet?

Staan je meubels altijd hetzelfde en wil je iets anders?

Zie je niet hoe het ook anders kan?

Ben je gewoon toe aan verandering?

Laat je inspireren!

stylist groningen

Ik help je graag met de ideale indeling

Worstel je al jaren met je inrichting en weet je maar niet waar je je meubels het beste neer kan zetten? Of ga je verhuizen en heb je geen idee hoe je je nieuwe woonkamer het beste in kunt richten?

Tijdens een online training leg ik stap-voor-stap uit hoe jij jouw ideale indeling zélf kunt realiseren. Toepasbaar op iedere ruimte in huis!

Leer je woonkamer inrichten zonder eindeloos schuiven met meubels of besteed het uit aan mij

N

Je bent zelf in staat jouw woonkamer praktisch en gezellig in te delen

N

Je weet precies waar jouw meubels het beste tot z'n recht komen

N

Jouw (nieuwe) woning straalt rust en eenheid uit

Pas de opgedane kennis toe in iedere ruimte in huis

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.

 

 

Wat je kunt verwachten van deze onlinecursus

Waardevol videomateriaal

Stap-voor-stap leg ik je in een video uit hoe je eenvoudig jouw ideale indeling maakt voor je woonkamer aan de hand van praktische voorbeelden. 

i

Online leeromgeving

Deze cursus bestaat uit vier lessen en direct toepasbare opdrachten.

Gratis knipmeubelen

Je krijgt er gratis knipmeubelen bij met de meest voorkomende meubelmaten die je kunt gebruiken voor een plattegrond. Scheelt je weer opmeten van meubelen ;).

Twijfel je of dit is wat je wilt? Of weet je niet zeker welke optie het beste bij je past? Plan een gesprek in en ik en beantwoord al je vragen.

 

‘An interior is the natural projection of the soul’

coco chanel

Ik vind het te gek om mijn woning, of de woningen van mijn dochters opnieuw in te richten.

Sanne vind ik een top expert, ze heeft een leuke frisse kijk en al moest ik in het begin wennen om anders te kijken naar mijn huis, maar de nieuwe indeling bevalt mij, en het lijkt inderdaad net als of de woonkamer groter is.

Dus kom je er niet uit en zijn jouw aanpassingen in je woning net niet wat je wilt, dan kan ik je Sanne zeker aanbevelen. Zij kijkt met een frisse blik erdoorheen en dat is vaak net wat je nodig hebt !!

Narana

Onze woonkamer is behoorlijk groot en daardoor lastig gezellig in te richten.
Sanne vertelde tijdens de training ‘Creeer je ideale indeling voor je woonkamer’ een paar technieken die ik als basis voor de indeling kan gebruiken. Dit gaf veel duidelijkheid en heeft me ook geleerd om niet zo maar wat te schuiven (want in mijn woonkamer leidt dat iedere keer weer tot teleurstellingen), maar op basis van de technieken een gedegen plan te maken. Resultaat: rust, eenheid, tevredenheid. Sanne is enthousiast, denkt met je mee en heeft er echt verstand van. Het was een leuke training, echt aan te raden!
Anna

Samenwonend, Communicatiemedewerker

Veelgestelde vragen

Voor wie is het bedoeld?

Ga je verhuizen of ben je net verhuisd en heb je geen idee hoe je je woning wilt indelen? Dan is dit echt iets voor jou.

Ook als je al jaren aan het schuiven bent met meubels en er maar niet uitkomt welke indeling nu het beste is voor jouw huis.

Wat is precies het verschil tussen de videotraining en het laten uitvoeren door jou?

Bij de videotraining ga je zelf aan de slag met de opdrachten. Op basis van de opgedane kennis in deze online cursus maak je eigenhandig jouw ideale indeling. Deze kennis is toepasbasbaar op iedere ruimte in huis.

Als je een indeling door mij wilt laten maken maak ik voor jou jouw ideale indeling voor één ruimte.

Wat ga ik allemaal leren tijdens de videotraining?

Stap-voor-stap leg ik je uit hoe je eenvoudig jouw eigen ideale indeling maakt voor iedere ruimte in huis. Aan de hand van praktische voorbeelden en concrete opdrachten weet jij precies wat de beste indeling is.

Ik wil alle ruimtes van mijn huis aanpakken, kan dat?

Alle opgedane kennis kun je toepassen op iedere ruimte in huis!

Wat is de tijdsinvestering?

Bij deze onlinecursus zit videomateriaal van ongeveer 15 minuten. Je maakt een plattegrond en een meubelplan. Daar ben je hoogstwaarschijnlijk wel een avond zoet mee.

Ik denk dat het wel wat voor mij is maar ik heb nog twijfels

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl

Ik wil het graag door jou laten doen, hoe werkt dat precies?

Als ik voor jou aan de slag mag krijg je van mij een email met daarin een link met het verzoek een aantal gegevens in te voeren. Zoals de afmetingen van de ruimte en de meubels die blijven staan.

Zodra ik alle gegevens binnen heb ga ik voor jou aan de slag en krijg je binnnen no-time de uitwerking retour. Dit duurt niet langer dan een week.

Waar wacht je nog op?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl