Ben jij op zoek naar jouw ideale indeling voor je woonkamer?

Stel je eens voor dat…

Je nooit meer hoeft te schuiven met je meubels

Je precies weet waar jouw meubels het beste staan

Jouw woonkamer rust en eenheid uitstraalt

Je in je nieuwe huis of na een kleine verbouwing precies weet waar je wat neer moet zetten

Je precies weet hoe je het maximale uit jouw woonkamer kan halen

Zonder dat je het gevoel hebt dat het het net niet is.

Wil je dat dit jouw realiteit is?

Dan is Jouw Ideale Indeling écht iets voor jou

Jouw Ideale Indeling

Jij wilt jouw ideale inrichting?

Worstel je al jaren met je inrichting en weet je maar niet waar je je meubels het beste neer kan zetten? Of ga je verhuizen en heb je geen idee hoe je je nieuwe woonkamer het beste in kunt richten? Geen nood, in deze online training leg ik stap-voor-stap uit hoe jij jouw ideale indeling kunt realiseren.

Als je deze training hebt gevolgd dan:

N

Weet je precies waar jouw meubels het beste tot z'n recht komen

N

Ben je zelf in staat jouw woonkamer praktisch en gezellig in te delen

N

Straalt jouw (nieuwe) woning rust en eenheid uit

N

Kun je deze kennis toepassen op iedere ruimte in huis!

In deze video leer jij hoe jij je woonkamer kunt inrichten zonder dat je eindeloos hoeft te schuiven met meubels. Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.

 

 

Wat je kunt verwachten van deze video training

30 minuten waardevol videomateriaal

Stap-voor-stap leg ik je uit hoe je eenvoudig jouw ideale indeling maakt voor je woonkamer aan de hand van praktische voorbeelden.

i

Een uitgebreid werkboek

Direct toepasbare tips op papier zodat je zelf geen aantekeningen hoeft te maken tijdens het kijken van de videotraining en je je volledig kunt richten op je eigen indeling.

Gratis knipmeubelen

Je krijgt er gratis knipmeubelen bij met de meest voorkomende meubelmaten die je kunt gebruiken voor een plattegrond. Scheelt je weer opmeten van meubelen ;).

Jouw Ideale Indeling

 

VIDEO training

+

uitgebreid werkboek

 

147 euro

 

incl. knipmeubelen met de meest standaard maten

‘An interior is the natural projection of the soul’

coco chanel

Ik heb ooit op een woonbeurs me laten adviseren. Een vrouw heeft toen mijn inrichting gedaan maar dat was heel anders, ze wist zich geen raad met de keuken. Dat vond ik bijzonder. Bij Sanne was het in een paar minuten duidelijk. Ze heeft er echt oog voor en haar enthousiasme werkt daar ook super goed in mee.
Marloes

Ik vind het te gek om mijn woning, of de woningen van mijn dochters opnieuw in te richten.

Sanne vind ik een top expert, ze heeft een leuke frisse kijk en al moest ik in het begin wennen om anders te kijken naar mijn huis, maar de nieuwe indeling bevalt mij, en het lijkt inderdaad net als of de woonkamer groter is.

Dus kom je er niet uit en zijn jouw aanpassingen in je woning net niet wat je wilt, dan kan ik je Sanne zeker aanbevelen. Zij kijkt met een frisse blik erdoorheen en dat is vaak net wat je nodig hebt !!

Narana

Onze woonkamer is behoorlijk groot en daardoor lastig gezellig in te richten.
Sanne vertelde tijdens de training ‘Creeer je ideale indeling voor je woonkamer’ een paar technieken die ik als basis voor de indeling kan gebruiken. Dit gaf veel duidelijkheid en heeft me ook geleerd om niet zo maar wat te schuiven (want in mijn woonkamer leidt dat iedere keer weer tot teleurstellingen), maar op basis van de technieken een gedegen plan te maken. Resultaat: rust, eenheid, tevredenheid. Sanne is enthousiast, denkt met je mee en heeft er echt verstand van. Het was een leuke training, echt aan te raden!
Anna

Samenwonend, Communicatiemedewerker

Als jij op onderstaande vragen JA kunt zeggen, twijfel dan niet langer!

N

Ik heb een plattegrond maar ik kom er niet helemaal uit

N

Ik ben aan het schuiven gegaan maar het is het nog steeds net niet

N

Ik ben net verhuisd of ga verhuizen en ik ben op zoek naar de ideale indeling