fbpx

Jij wilt een warm en gezellig huis?

Je droomt al jaren van je eigen VT Wonen huis waar alles af is, alles klopt en perfect bij elkaar past. Als interieurexpert help ik jou dit zelf te creeeren binnen je eigen budget. Zodat jij nog trotser op je huis kan zijn omdat je het zelf voor elkaar hebt gekregen met als resultaat jouw unieke eigen thuis.

Stel je eens voor dat…

  • Je rust voelt zodra je in je eigen huis binnen komt
  • Je inrichting helemaal af is en er geen losse eindjes meer zijn
  • Je huis warm, gezellig en knus voelt
  • Je precies weet welke kleur je op jouw wanden moet smeren
  • Je eindelijk weet welke woonstijl perfect bij jou en je gezin past
  • Je nooit meer met miskopen thuis komt
  • Je volledig kunt ontspannen en genieten van je huis wat je eigenhandig hebt gecreerd

 

Zonder dat je hiervoor een torenhoog budget nodig hebt

Wil je dat dit jouw realiteit is?

Dan is De Interieurexpert Methode hét programma voor jou!

Nu al overtuigt dat dit is wat je wilt? Plan direct een afspraak in mijn agenda en dan gaan we vrijblijvend bepalen of we een match zijn 🙂

Interieurstylist Groningen

Aan het einde van het programma:

Z

Weet je hoe je kleuren combineert

Kun je een moodboard maken

Weet je hoe je een lichtplan maakt

Heb je rust in je huis en hoofd

Weet je wat jouw unieke woonstijl is

Weet je hoe eenheid creëert

s

Heb je nooit meer spijt van een aankoop

0

Heb je jouw ideale indeling

Heb je alle kennis in huis om je droominterieur te creëeren

Heb je een compleet en persoonlijk interieurplan

N

Kun je je eigen huis stylen als een PRO!

Wij hebben ons huis volledig gestript. De basis wilden we eerst goed hebben, de aankleding komt later wel dachten we. Die moet er na 8 jaar nog steeds komen. Het lukt me niet om er een gezellig geheel van te maken. Daarnaast ben ik bang om verkeerde keuzes te maken. Straks vind ik het niet meer mooi.

Het was dus tijd om hulp in te schakelen ;). Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb ontzettend veel energie gekregen van Sanne haar ‘Interieur Expert Methode’. Ik heb heel veel zin om eindelijk van ons huis een thuis te maken wat we vol trots kunnen laten zien.

Marloes

Moeder van 3, Verpleegkundige

Dit kun je verwachten:

n

5 Uitgebreide modules

h

Werkboek inclusief opdrachten & experttips

Videotraingen

Compleet en peroonlijk interieurplan

Wekelijks een videocall

w

Dagelijks support

100 % Persoonlijke aandacht

Heel veel plezier

De interieurexpert methode

Een bewezen unieke methode

Het is een unieke methode omdat je geen onrealistisch interieuradvies krijgt dat niet bij jou past en op de plank terecht komt.

Tijdens dit programma leer jij namelijk zelf hoe je een (online) moodboard kunt maken die aansluit bij jouw persoonlijke woonstijl, maar ook hoe je verschillende woonstijlen binnen je woning kunt combineren. Door middel van concrete opdrachten leer jij hoe je een ideale indeling inclusief meubel- en lichtplan maakt. Je leert je huis te stylen en sfeer te creëren en je weet straks precies hoe je kleur op elkaar afstemt.

Inhoud 1-op-1 online programma

Wil jij direct aan de slag?

Plan vrijblijvend een afspraak in!

‘An interior is the natural projection of the soul’

coco chanel

Ben jij een druk bezette dame…

N

en heb je geen idee hebt waar je moet beginnen om rust en eenheid te creëren in je inrichting?

N

die denkt dat je het zelf nooit zo goed zou kunnen als een echte stylist?

N

Die van alles probeert maar dat het steeds net niet zo wordt als je voor ogen had?

N

die moeite heeft met het maken van keuzes als het gaat om de kleuren op de wanden, de indeling van je woonkamer en sfeer bepalen?

N

en heb je geen idee waar je moet beginnen om jouw droomhuis te realiseren?

Dan is dit hét programma voor jou

maak meteen een afspraak

Sanne heeft me bewezen dat haar methode werkt. Ze stelt de juiste vragen, laat mij nadenken over zaken waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan, kan goed luisteren, is benaderbaar, denkt out of the box, vraagt door en wist binnen no-time wat voor style ik voor ogen heb. Sanne is super prettig in het contact. Ik vind het heel tof dat zíj mij helpt om eigenhandig onze droominrichting te realiseren.

Sharon

Moeder van 2, Organisatieadviseur

Ik heb ooit op een woonbeurs me laten adviseren. Een vrouw heeft toen mijn inrichting gedaan maar dat was heel anders, ze wist zich geen raad met de keuken. Dat vond ik bijzonder.

Bij Sanne was het in een paar minuten duidelijk. Ze heeft er echt oog voor en haar enthousiasme werkt daar ook super goed in mee.

Marloes

Moeder van 3, Verpleegkundige

Ben jij er klaar voor om je huis warm en gezellig te maken? Direct aanmelden!

Ja! Ik wil een warm en gezellig huis

MELD JE NU AAN voor het online 1-op-1 programma voor slechts 699 euro

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.

 

 

Veel gestelde vragen

Wat is de tijdsinvestering?

Gemiddeld ben je ongeveer 1 uur per week bezig met het maken van de opdrachten. 

Hoe lang duren de coachingcalls?

Elke week heb je een persoonlijke videocall met mij. De eerste 4 weken moet je rekenen op 60 minuten. De ervaring leert dat de laatste twee coachingcall 1,5 uur duren.

Wat heb ik nodig om te kunnen videobellen?

Ik maak gebruik van Zoom. Dit programma is eenvoudig te instaleren op je computer. Je kunt ook de app op je smartfoon zetten maar het is handig om tijdens de calls gebruik te maken van een computer omdat ik vaak mijn scherm met je deel om de opdrachten te bespreken.

Kan ik ook een coachingcall in de avond plannen?

Jazeker, als drukbezette dame weet ik dat het overdag niet altijd uitkomt om iets voor je zelf te doen. Daarom kun je ook je coachingcalls met mij plannen op een avond als dat beter uitkomt. 

Ik denk dat het wel wat voor mij is maar ik heb nog twijfels

Wanneer jij je aanmeldt om met mij samen te werken beginnen we met een persoonlijk gesprek over jouw wensen en dromen. Tijdens het gesprek maken we kennis en zal ik vragen stellen om erachter te komen wat jouw specifieke wensen en dromen zijn.

Aan het einde van het gesprek kunnen er twee dingen gebeuren:

  • Of je bent er helemaal klaar voor om samen met mij te werken aan jouw ideale inrichting (Yes! Samen gaan wij dit rocken)
  • Of het past toch niet helemaal bij je en dat is helemaal ok. No hard feelings, voel je niet verplicht. Ik zal iets anders aan je voorstellen om je in de goede richting te wijzen zodat jij op jouw eigen manier je doelen kunt bereiken.
Ik heb een andere vraag

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl