De leukste methode om je huis te leren stylen

Ik had een super leuk gesprek met Marloes over knopen doorhakken, uit je comfortzone gaan en over De Thuisstylist Expertmethode. Marloes kocht 8 jaar geleden haar woning en renoveerde de woning volledig. Ze dacht: ‘’Als de basis maar goed is dan komt de aankleding later wel”.

Marloes ken ik van vroeger. We zijn in dezelfde omgeving opgegroeid. Ze volgde mij op Instagram en zag mijn oproep dat ik op zoek was naar drukbezette mama’s die wel wat interieuradvies konden gebruiken. Marloes vertelde openhartig dat het haar maar niet lukte om van haar huis echt een thuis te maken. Ze was bang om kleur te passen want stel je voor dat het niet mooi zou worden of dat haar smaak zou veranderen. Daarnaast was er geen budget om alles in een keer aan te pakken. Kortom, ze durfde geen keuzes te maken en wist niet goed waar te beginnen waardoor ze uiteindelijk niets deed en na 8 jaar nog steeds hagelwitte muren had. Echter de wens om een gezellige woonkamer en leef keuken te maken bleef. Dus toen ze mijn oproep zag werd ze meteen enthousiast.

Direct toepasbare tips

Ze had eerder op een woonbeurs advies gevraagd. De adviseuse wist zich geen raad met de keuken, dat vond Marloes bijzonder. Ze ging met lege handen naar huis. Tijdens ons gesprek gaf ik haar direct toepasbare tips waar ze helemaal blij van werd.

De Thuisstylist Expertmethode: haar man was bang dat het een grote groene oase zou worden.

Uiteindelijk was ze zo enthousiast dat ze besloot mijn 1-op-1 online programma te gaan volgen. Dat dit resulteerde in het groen verven van al haar wanden in de woonkamer had ze nooit voor mogelijk gehouden. Haar man was bang dat het een grote oase of jungle zou worden. Marloes vond het ook rete spannend want wat als het niet mooi zou worden? Tja zei ik, wat dan? Vergaat dan de wereld? Komt het dan nooit meer goed? Nee natuurlijk niet! Soms heb je net even dat extra zetje nodig om uit je comfort zone te gaan. Ik geef je dan graag een liefdevolle schop onder je kont ;).

Thirst things first

Voordat Marloes de kwast te hand nam en daadwerkelijk haar hele woonkamer groen verfde gingen we stap-voor-stap aan de slag met haar droominterieur. Ze maakte een moodboard. Iets wat ze altijd al had willen doen maar ze bleef maar scrollen op Pinterest op zoek naar inspiratie zonder resultaat. We definieerden haar woonstijl, welke kleuren hier goed bij zouden passen en gingen op zoek naar de ideale indeling van haar woonkamer.

De Thuisstylist Expertmethode: leer je huis stylen als een PRO

Uiteindelijk resulteerde dit in een prachtig interieurplan en met bijbehorende groene muren (zie Instagram Highligts ‘Binnenkijken’). Ik leerde Marloes hoe ze haar huis kon stylen als een pro om het warm en gezellig te maken. Plaatje compleet! Super waardevol want ze kan dit nu ook toepassen op iedere ruimte in huis.

Wil je weten hoe Marloes het vond om zelf knopen door te hakken en haar droominterieur te creëren? Het hele interview is te luisteren als podcast!

Meer inspiratie

Dit is de betekenis van je incarnation cross

Wat betekent je incarnation cross nu eigenlijk? Dit is een vraag die jou misschien bezighoudt. Je verlangt naar inzicht in je levensdoel en jouw bijdrage aan de wereld. Jouw incarnatiekruis …

Zelfliefde: Een Reis naar Innerlijke Overvloed

Ontdek hoe een gesprek over geld en zelfliefde tijdens een Human Design-evenement leidde tot krachtige positieve veranderingen. Leer over de 10 Liefdespoorten in Human Design en hoe ze kunnen bijdragen …

Ik ging volledig voorbij aan mijn intuïtie en investeerde toch meer dan 2000 euro

Ik stop met interieurstyling. Je leest het goed! Ik kap ermee. En voordat je in de stress schiet, no worries, ik stop niet met ondernemen. Maar ik heb wel iets …

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro