Jij wilt een warm en gezellig huis?

Je droomt al jaren van je eigen VT Wonen huis waar alles af is, alles klopt en perfect bij elkaar past. Als interieurexpert help ik jou dit zelf te creeeren binnen je eigen budget. Zodat jij nog trotser op je huis kan zijn omdat je het zelf voor elkaar hebt gekregen met als resultaat jouw unieke eigen thuis.

Ja! Dat wil ik!

Stel je eens voor dat…

N

Je precies weet welke kleur je op jouw wanden moet smeren

N

Je huis warm, gezellig en knus voelt

N

Je nooit meer met miskopen thuis komt

N

Je inrichting helemaal af is en er geen losse eindjes meer zijn

N

Je eindelijk weet welke woonstijl perfect bij jou en je gezin past

N

Je volledig kunt ontspannen en genieten van je huis wat je eigenhandig hebt gecreerd

Zonder dat je hiervoor een torenhoog budget nodig hebt

Wil je dat dit jouw realiteit is?

Dan is De Thuisstylist Expertmethode hét programma voor jou!

Aan het einde van het programma:

Z

Weet je hoe je kleuren combineert

Kun je een moodboard maken

Weet je hoe je een lichtplan maakt

Heb je rust in je huis en hoofd

Weet je wat jouw unieke woonstijl is

Weet je hoe eenheid creëert

s

Heb je nooit meer spijt van een aankoop

0

Heb je jouw ideale indeling

Heb je alle kennis in huis om je droominterieur te creëeren

Heb je een compleet en persoonlijk interieurplan

N

Kun je je eigen huis stylen als een PRO!

Wij hebben ons huis volledig gestript. De basis wilden we eerst goed hebben, de aankleding komt later wel dachten we. Die moet er na 8 jaar nog steeds komen. Het lukt me niet om er een gezellig geheel van te maken. Daarnaast ben ik bang om verkeerde keuzes te maken. Straks vind ik het niet meer mooi.

Het was dus tijd om hulp in te schakelen ;). Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb ontzettend veel energie gekregen van Sanne haar ‘Expertmethode’. Ik heb heel veel zin om eindelijk van ons huis een thuis te maken wat we vol trots kunnen laten zien.

Marloes

Moeder van 3, Verpleegkundige

Sanne heeft me bewezen dat haar Expertmethode werkt. Ze stelt de juiste vragen, laat mij nadenken over zaken waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan, kan goed luisteren, is benaderbaar, denkt out of the box, vraagt door en wist binnen no-time wat voor style ik voor ogen heb. Sanne is super prettig in het contact. Ik vind het heel tof dat zíj mij helpt om eigenhandig onze droominrichting te realiseren.

Sharon

Moeder van 2, Organisatieadviseur

Dit kun je verwachten:

n

8 Uitgebreide thema's

h

Werkboek inclusief opdrachten & experttips

Videotrainigen

Compleet en peroonlijk interieurplan

Wekelijks een videocall

w

Dagelijks support

100 % Persoonlijke aandacht

Heel veel plezier

De thuisstylist Expertmethode

Een bewezen unieke methode

Het is een unieke Expertmethode omdat je geen onrealistisch interieuradvies krijgt dat niet bij jou past en op de plank terecht komt.

Tijdens dit programma leer jij namelijk zelf hoe je een (online) moodboard kunt maken die aansluit bij jouw persoonlijke woonstijl, maar ook hoe je verschillende woonstijlen binnen je woning kunt combineren. Door middel van concrete opdrachten leer jij hoe je een ideale indeling inclusief meubel- en lichtplan maakt. Je leert je huis te stylen en sfeer te creëren én je weet straks precies hoe je kleur op elkaar afstemt.

Kortom een vol programma waarin je leert hoe je zélf een gezellig en warm huis creeert zonder een torenhoog budget.

Inhoud online programma

R

WOONSTIJL BEPALEN

In deze module gaan we dieper in op verschillende woonstijlen. Door je eerst te verdiepen in een aantal woonstijlen krijg je een goed beeld van wat wel en niet bij jou past. De opdrachten in deze module helpen je bij het kiezen van jouw persoonlijke woonstijl en geven inzicht in welke woonstijlen je eventueel kunt combineren.

VISUALISEER JOUW DROOMINTERIEUR

Tijdens deze module gaan we aan de slag met het maken van een (online) moodboard. Aan de hand van een flink aantal opdrachten kom jij steeds dichter bij jouw droominterieur. Daarnaast doe je een krachtige visualisatie oefening die je helpt om je droominterieur daadwerkelijk voor je te zien

KLEUR BEKENNEN

Jij weet straks alles van kleur, kleureffecten, kleurenpscyhologie en hoe je kleuren goed op elkaar afstemt zodat je met gemak je eigen kleurenpallette kan samenstellen.

0

JOUW IDEALE INDELING

Stap-voor-stap leg ik je uit hoe je eenvoudig jouw eigen ideale indeling maakt voor je woonkamer. Aan de hand van praktische voorbeelden en concrete opdrachten weet jij precies wat de beste indeling is voor jouw woonkamer.

SPELEN MET LICHT

Licht is een essentieel onderdeel van je inrichting die sfeerbepalend is. In deze module leer je de verschillen tussen basis-, sfeer-, accent- en functionele verlichting. Daarna ben jij in staat om je eigen lichtplan te maken.

MEUBELPLAN

In deze module ga je aan de slag met je meubelplan. Welke meubels kunnen blijven en welke meubels wil je aanschaffen. It’s up to you.

SFEER CREEEREN EN STYLING

In deze module leer je hoe je verschillende materialen en texturen slim kunt toepassen om je huis sfeervol aan te kleden. En je krijgt praktische stylingtips zodat je je huis kunt stylen als een pro!

i

SHOPPINGLIST

Samen zetten we de puntjes op de i en maken we een overzicht van alles wat jij nodig hebt om je droominterieur te creëeren.

‘An interior is the natural projection of the soul’

coco chanel

Ben jij een druk bezette dame…

N

en heb je geen idee hebt waar je moet beginnen om rust en eenheid te creëren in je inrichting?

N

die denkt dat je het zelf nooit zo goed zou kunnen als een echte stylist?

N

Die van alles probeert maar dat het steeds net niet zo wordt als je voor ogen had?

N

die moeite heeft met het maken van keuzes als het gaat om de kleuren op de wanden, de indeling van je woonkamer en sfeer bepalen?

N

en heb je geen idee waar je moet beginnen om jouw droomhuis te realiseren?

Dan is dit hét programma voor jou!

Je moet je het jezelf gewoon gunnen om echt een fijn thuis te kunnen maken

met Sharon

Ik heb ooit op een woonbeurs me laten adviseren. Een vrouw heeft toen mijn inrichting gedaan maar dat was heel anders, ze wist zich geen raad met de keuken. Dat vond ik bijzonder.

Bij Sanne was het in een paar minuten duidelijk. Ze heeft er echt oog voor en haar enthousiasme werkt daar ook super goed in mee.

Marloes

Moeder van 3, Zorgprofessional

Onze woonkamer was aan een opknapbeurt toe. We wilden nieuwe kleuren aanbrengen die pasten bij onze stijl en een nieuw thuis creëren. Maar wat was onze stijl eigenlijk en welke kleuren passen daar dan bij?

Door het volgen van Sanne haar Expertmethode kwamen we tot een uitkomst die zowel verrassend als passend was. We werden uitgedaagd om zelf onze stijl en smaak duidelijk te krijgen door middel van opdrachten.

Iedere dag zijn we nog blij met de keuzes die we gemaakt hebben. We zijn er zeker van dat we zonder Sanne niet zo tevreden zouden zijn geweest met het resultaat.

Richard & Nicky

Ben jij er klaar voor om je huis warm en gezellig te maken? Meld je aan!

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke Expertmethode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is precies het verschil tussen het Groepstraject en het VIP traject?

De opdrachten die je moeten maken vormen samen je interieurplan.

Bij het VIP traject vat ik de uitkomsten van de door jou gemaakte opdrachten samen. Dit houd ik bij in Google drive waar jij ook toegang tot zult hebben. Aan het einde van het traject vat ik alles samen voor jou en en maak dit op in een mooi vormgegeven document (op maat gemaakt interieurplan).

Daarnaast heb je 2 calls meer en is het natuurlijk 1-op-1 coaching incl. een thuissessie.

Wat ga ik allemaal leren?

De cursus bestaat uit maar liefst 8 thema’s (zie website) waarin ik al mijn kennis en ervaring met je deel. Op deze manier kan jij alle opgedane kennis toepassen in elke ruimte van je huis.

Geef je ook alleen interieuradvies?

Nee ik geef niet alleen interieuradvies. Ik geloof er namelijk in dat als jij weet waarom bepaalde keuze zijn gemaakt, je je veel sneller thuis voelt in je eigen huis. 

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat als jij zélf met behulp van mijn coaching keuze gaat maken voor je interieur, je daar uiteindelijk veel trotser en blijer mee bent. Je hebt zelf de controle en eindigd met een resultaat waar je zeker weten blij van wordt. 

Ik wil alle ruimtes van mijn huis aanpakken, kan dat?

Ja hoor dat is mogelijk. Tijdens de cursus richt je je op de ruimte die voor jou het meest belangrijk is. Vaak is dit de woonkamer en daarom focussen we ons daar ook op. Dat neemt niet weg dat jij alle opgedane kennis kunt toepassen op iedere ruimte in huis!

Hoe groot zijn de groepen?

Samen met maximaal 6 tot 8 andere vrouwen gaan we aan de slag. Ik houd de groepjes klein zodat er ruimte is voor al jouw vragen en persoonlijke aandacht.

Wanneer zijn de groepscalls?

Elke woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur vinden de groepscalls plaats via zoom. Er worden opnames gemaakt zodat je bij afwezigheid de call terug kunt kijken.

Wat is de tijdsinvestering?

Gemiddeld ben je ongeveer 1 uur per week bezig met het maken van de opdrachten.

Hoe lang duren de coachingcalls?

Elke week heb je een videocall met mij en de groep op woensdagavond van 20.00-21.00/21.30 uur via Zoom. De eerste 4 weken moet je rekenen op 60 minuten. De ervaring leert dat de laatste twee coachingcalls 1,5 uur duren.

Wat heb ik nodig om te kunnen videobellen?

Ik maak gebruik van Zoom. Dit programma is eenvoudig te instaleren op je computer. Je kunt ook de app op je smartfoon zetten maar het is handig om tijdens de calls gebruik te maken van een computer omdat ik vaak mijn scherm met je deel om de opdrachten te bespreken.

Ik denk dat het wel wat voor mij is maar ik heb nog twijfels

Wanneer jij je aanmeldt om met mij samen te werken beginnen we met een persoonlijk gesprek over jouw wensen en dromen. Tijdens het gesprek maken we kennis en zal ik vragen stellen om erachter te komen wat jouw specifieke wensen en dromen zijn.

Aan het einde van het gesprek kunnen er twee dingen gebeuren:

  • Of je bent er helemaal klaar voor om samen met mij te werken aan jouw ideale inrichting (Yes! Samen gaan wij dit rocken)
  • Of het past toch niet helemaal bij je en dat is helemaal ok. No hard feelings, voel je niet verplicht. Ik zal iets anders aan je voorstellen om je in de goede richting te wijzen zodat jij op jouw eigen manier je doelen kunt bereiken.
Ik heb een andere vraag

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl