fbpx

Ben jij op zoek naar de ideale indeling?

Worstel je met de indeling?

Weet je niet goed hoe je je woonkamer moet indelen?

Ga je verhuizen en weet je niet wat je met de indeling aan moet?

Staan je meubels altijd hetzelfde en wil je iets anders?

Zie je niet hoe het ook anders kan?

Ben je gewoon toe aan verandering?

Laat je inspireren!

stylist groningen

Ik help je graag met de ideale indeling

Worstel je al jaren met je inrichting en weet je maar niet waar je je meubels het beste neer kan zetten? Of ga je verhuizen en heb je geen idee hoe je je nieuwe woonkamer het beste in kunt richten?

Geen nood, ik denk graag met je mee en maak jouw ideale indeling voor jou op basis van jouw persoonlijke woonwensen. Ik werk het voor jou uit in een 2D plattegrond.

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.

 

 

Zo pakken we het aan:

​Als ik voor jou aan de slag mag krijg je van mij een email met daarin een link met het verzoek een aantal gegevens in te voeren. Zoals de afmetingen van de ruimte en de meubels die blijven staan.

Zodra ik alle gegevens binnen heb ga ik voor jou aan de slag en krijg je binnen no-time de uitwerking retour. Dit duurt niet langer dan een week.

Twijfel je of dit is wat je wilt? Of weet je niet zeker welke optie het beste bij je past? Plan een gesprek in en ik en beantwoord al je vragen.

 

‘An interior is the natural projection of the soul’

coco chanel

Ik vind het te gek om mijn woning, of de woningen van mijn dochters opnieuw in te richten.

Sanne vind ik een top expert, ze heeft een leuke frisse kijk en al moest ik in het begin wennen om anders te kijken naar mijn huis, maar de nieuwe indeling bevalt mij, en het lijkt inderdaad net als of de woonkamer groter is.

Dus kom je er niet uit en zijn jouw aanpassingen in je woning net niet wat je wilt, dan kan ik je Sanne zeker aanbevelen. Zij kijkt met een frisse blik erdoorheen en dat is vaak net wat je nodig hebt !!

Narana

Veelgestelde vragen

Voor wie is het bedoeld?

Ga je verhuizen of ben je net verhuisd en heb je geen idee hoe je je woning wilt indelen? Dan is dit echt iets voor jou.

Ook als je al jaren aan het schuiven bent met meubels en er maar niet uitkomt welke indeling nu het beste is voor jouw huis.

Ga zelf aan de slag middels de videotraining of laat het door mij uitvoeren.

Wat is precies het verschil tussen de videotraining en het laten uitvoeren door jou?

Bij de videotrainig ga je zelf aan de slag met de opdrachten. Je maakt op basis van de opgedane kennis zelf jouw ideale indeling. 

Als je een indeling door mij wilt laten maken maak ik voor jou jouw ideale indeling voor één ruimte.

Wat ga ik allemaal leren tijdens de videotraining?

Stap-voor-stap leg ik je uit hoe je eenvoudig jouw eigen ideale indeling maakt voor iedere ruimte in huis. Aan de hand van praktische voorbeelden en concrete opdrachten weet jij precies wat de beste indeling is.

Ik wil alle ruimtes van mijn huis aanpakken, kan dat?

Alle opgedane kennis middels de videotraining kun je toepassen op iedere ruimte in huis!

Wat is de tijdsinvestering?

De videotraining duurt ongeveer 30 minuten. Daarna kun je zelf aan de slag met het maken van jouw ideale indeling. Je maakt een plattegrond en een meubelplan. Daar ben je hoogstwaarschijnlijk wel een avond zoet mee.

Ik denk dat het wel wat voor mij is maar ik heb nog twijfels

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl

Ik wil het graag door jou laten doen, hoe werkt dat precies?

Als ik voor jou aan de slag mag krijg je van mij een email met daarin een link met het verzoek een aantal gegevens in te voeren. Zoals de afmetingen van de ruimte en de meubels die blijven staan.

Zodra ik alle gegevens binnen heb ga ik voor jou aan de slag en krijg je binnnen no-time de uitwerking retour. Dit duurt niet langer dan een week.

Waar wacht je nog op?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl