fbpx

Jij wilt een warm en gezellig huis en een compleet interieurplan

Je gaat verhuizen of bent toe aan verandering

N

Je wilt graag een huis dat helemaal af is

N

Je wilt thuis echt tot rust kunnen komen

N

Je wilt graag dat je inrichting een eenheid is

N

Het moet warm en gezellig zijn

N

Je precies weet welke kleur je op jouw wanden moet smeren

N

Je inrichting is af zonder losse eindjes

En je wilt het in één keer goed aanpakken

Wil je dat dit jouw realiteit is?

Dan is een compleet interieurontwerp echt iets voor jou!

Jouw Ideale Indeling

Je eigen VT Wonen huis

Je droomt al jaren van je eigen VT Wonen huis waar alles af is, alles klopt en perfect bij elkaar past.

Je hebt alleen geen idee hoe je dit zelf voor elkaar krijgt zonder een torenhoog budget. In de loop der jaren heb je al van alles geprobeerd om er een geheel van te maken zonder succes. Of er komt gewoonweg niets uit je handen omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen.

Als interieurcoach neem ik alles uit handen en ontwerp ik jouw droominterieur.

Zodat alles in één keer helemaal af is en je er geen omkijken meer naar hebt!

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.

 

 

Werkwijze interieuradvies & ontwerp

droomhuis in kaart gebracht door Sanne Gerdez
w

KENNIS MAKEN

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw woonwensen en dromen. We gaan dieper in op verschillende woonstijlen om een goed beeld te krijgen wat bij jou past. Vervolgens ga jij aan de slag met een moodboard. Ik vertaal jouw wensen en dromen naar een concrete beschrijving zodat jij kan checken of ik, dat wat jij in je hoofd hebt, goed heb begrepen.

SESSIE 2

Tijdens deze sessie bespreken we het moodboard en neem ik je mee met mijn interieurideeën voor jouw woning. Na dit gesprek werk ik deze ideeën verder uit in een eerste ontwerp. Het eerste ontwerp bevat een sfeerplan, kleurenplan, meubelplan & indelingsplan gebaseerd op jullie persoonlijke woonstijl en wensen.

N

SESSIE 3

In deze sessie bespreken we het eerste ontwerp en zetten we de puntjes op de i. Na akkoord werk ik het gehele ontwerp voor je uit in 2D of 3D

EINDGESPREK

In de laatste sessie presenteer ik jou het compleet uitgewerkte ontwerp. Je ontvangt daarbij ook de specifieke kleurcodes, een productoverzicht, materialenplan aankoopoverzicht en inclusief verkoopadressen zodat je meteen gericht aan het werk kan om jouw droominterieur te realiseren.

Wil jij een compleet interieuradvies zodat je meteen aan de slag kan? Neem dan contact met mij op.

 

Wil je het advies en ontwerp uitbreiden naar meedere ruimtes? Dat is uiteraard mogelijk! Hiervoor hanteer ik een richtprijs van 299,- euro incl. BTW bij. Dit is afhankelijk van de ruimte, wensen en behoefte. Twijfel je of dit is wat je wilt of weet je niet zeker wat het beste bij jou past? Plan een gesprek in en ik beantwoord met liefde al je vragen. Voor elke aanvraag maak ik een persoonlijke offerte.

wat klanten zeggen

Wij hebben ons huis volledig gestript. De basis wilden we eerst goed hebben, de aankleding komt later wel dachten we. Die moet er na 8 jaar nog steeds komen. Het lukt me niet om er een gezellig geheel van te maken. Daarnaast ben ik bang om verkeerde keuzes te maken. Straks vind ik het niet meer mooi.

Het was dus tijd om hulp in te schakelen ;). Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb ontzettend veel energie gekregen van Sanne haar ‘Expertmethode’. Ik heb heel veel zin om eindelijk van ons huis een thuis te maken wat we vol trots kunnen laten zien.

Marloes

Moeder van 3, Verpleegkundige

Ik ben trots op mijn huis want ik heb het zelf bedacht!

met Marloes

Een nieuwbouwhuis inrichten. Waar moeten we beginnen? Bij de gedachte alleen al begon het ons gigantisch te duizelen. De cursus maar zeker ook Sanne haar professionele blik en tips hebben ons ontzettend geholpen en houvast gegeven. Het was heel fijn om stap voor stap aan de hand meegenomen te worden, zodat we uiteindelijk weloverwogen keuzes konden maken. Plus de keuzes ook echt durfden te maken, daar zorgde Sanne wel voor hihi. Maar dat is ook goed, want je kan blijven wikken en wegen.

Daarnaast stond Sanne altijd klaar om zelfs met de kleinste details (vanuit de winkel) mee te denken. We kunnen de cursus aan iedereen aanbevelen, maar zeker als je net als ons een nieuwbouwhuis hebt gekocht!

Lianne

Moeder van 2, Innovatie- en kennismanagementadviseur

Sanne heeft me bewezen dat haar Expertmethode werkt. Ze stelt de juiste vragen, laat mij nadenken over zaken waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan, kan goed luisteren, is benaderbaar, denkt out of the box, vraagt door en wist binnen no-time wat voor style ik voor ogen heb. Sanne is super prettig in het contact. Ik vind het heel tof dat zíj mij helpt om eigenhandig onze droominrichting te realiseren.

Sharon

Moeder van 2, Organisatieadviseur

Je moet je het jezelf gewoon gunnen om echt een fijn thuis te kunnen maken

met Sharon