fbpx

Laat je twijfels en keuzestress wegnemen!

Word helemaal klaargestoomd voor je verfklus dankzij professioneel advies. Ik werk het perfecte kleurenpalet voor jou uit zodat je direct aan de slag kunt.

Ik help je graag

Yes, denk je, ik heb zin om mijn muren te schilderen…

Deze blijdschap keert zich al gauw om in keuzestress. De meeste mensen vinden het ontzettend lastig om in een bouwmarkt een keus te maken tussen de duizenden kleur mogelijkheden.

Je moet niet alleen nadenken over de kleur maar je moet ook nog eens kiezen welke soort verf je graag wilt gebruiken en rekening houden met lichtinval.

Geen eenvoudige klus. Thuis hoop je maar dat het net zo wordt als je voor ogen hebt en dat de kleurstaal overeenkomt met de werkelijkheid.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je hierbij keuzestress ervaart.

Laat je twijfels en keuzestress wegnemen en geef deze klus uit handen. Voor slechts 147,- euro incl. btw per ruimte werk ik voor jou het perfecte kleurenpalet uit.

Jouw Ideale Indeling

Dit kun je verwachten 

We maken een videobelafpraak, om jouw kleurwensen te bespreken. Je geeft mij een virtuele tour door de ruimte. Daarna ga ik voor jou aan de slag. Ik werk het perfecte kleurenpalet voor jou uit en je ontvangt alle informatie in een mooi vormgegeven pdf (inclusief kleurcodes!) zodat je direct aan de slag kunt met jouw verfklus.

 

Ik heb veel kwaliteiten 😉 maar interieurstyling is daar zeker geen één van. Toch wilde ik heel graag een leuke inrichting. Niet persee eentje die Pinterest Perfect is maar een die er dichtbij komt maar vooral die bij ons, onze smaak en ons huis past. En dat heb ik 3000% gekregen van Sanne. Één keer dacht ik nog dat ik een advies van mijn werkkamer kon kopiëren naar een andere kamer, maar dat was echt geen match. Gelukkig was Sanne er voor the rescue! Sanne wist elke keer precies weer de juiste kleur, de juiste accessoire, de juiste plek voor spullen voor ons uit te kiezen. Elke kamer heeft de vibe & look die we willen dankzij het advies van Sanne. Mega aanrader als je net als mij geen gevoel hebt voor styling maar wel een stylish en gezellig huis wilt afgestemd op jouw behoefte & smaak

Kirsten Timmermans

Gevoel voor kleur hoef je niet te hebben,

dat kun je leren.

Sanne Gerdez

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.

Twijfel je of dit is wat je wilt? Plan een gesprek in. Ik denk graag met je mee en beantwoord al je vragen.