Help! Welke kleur kies ik voor mijn interieur?

Laat je twijfels en keuzestress wegnemen!

Word helemaal klaargestoomd voor je verfklus dankzij professioneel advies. Ik werk het perfecte kleurenpalet voor jou uit zodat je direct aan de slag kunt.

Ik help je graag

Yes, denk je, ik heb zin om mijn muren te schilderen…

Deze blijdschap keert zich al gauw om in keuzestress. De meeste mensen vinden het ontzettend lastig om in een bouwmarkt een keus te maken tussen de duizenden kleur mogelijkheden.

Je moet niet alleen nadenken over de kleur maar je moet ook nog eens kiezen welke soort verf je graag wilt gebruiken en rekening houden met lichtinval.

Geen eenvoudige klus. Thuis hoop je maar dat het net zo wordt als je voor ogen hebt en dat de kleurstaal overeenkomt met de werkelijkheid.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je hierbij keuzestress ervaart.

Laat je twijfels en keuzestress wegnemen en geef deze klus uit handen. Voor slechts 99,- euro incl. btw per ruimte werk ik voor jou het perfecte kleurenpalet uit.

Jouw Ideale Indeling

Dit kun je verwachten 

We maken een videobelafpraak, om jouw kleurwensen te bespreken. Je geeft mij een virtuele tour door de ruimte. Daarna ga ik voor jou aan de slag. Ik werk het perfecte kleurenpalet voor jou uit en je ontvangt alle informatie in een mooi vormgegeven pdf (inclusief kleurcodes!) zodat je direct aan de slag kunt met jouw verfklus.

 

Gevoel voor kleur hoef je niet te hebben,

dat kun je leren.

Sanne Gerdez

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.

Twijfel je of dit is wat je wilt? Plan een gesprek in. Ik denk graag met je mee en beantwoord al je vragen.

wat klanten zeggen

Ik ben trots op mijn huis want ik heb het zelf bedacht!

met Marloes

Lianne & Jolke

Samenwonend | 2 kids

Sanne haar professionele blik en tips hebben ons ontzettend geholpen en houvast gegeven. Het was heel fijn om stap voor stap aan de hand meegenomen te worden, zodat we uiteindelijk weloverwogen keuzes konden maken voor ons nieuwbouw huis.

Richard & Nicky

Samenwonend | 2 kids

Iedere dag zijn we nog blij met de keuzes die we gemaakt hebben. We zijn er zeker van dat we zonder Sanne niet zo tevreden zouden zijn geweest met het resultaat.

Mariska

Zorgprofessional | Moeder van 3

Sanne helpt je goed op weg en geeft hele fijne tips. Tijdens de bijeenkomsten stelt ze de juiste vragen, waardoor je leert keuzes te maken en je goed je eigen weg vindt met jouw moodboard.

Ik weet nu precies hoe ik onze nieuwe woning wil gaan inrichten en welke kleuren/decoraties ik daarbij wil gaan gebruiken.

Sharon

Organisatieadviseur | Moeder van 2

Sanne heeft me bewezen dat haar Expertmethode werkt. Door dit traject heb ik er volledig vertrouwen in dat ons toekomstige huis súper tof wordt en dat ik het maximale uit onze woning haal.

Anna

Communicatiemedewerker | Samenwonend

Sanne is enthousiast, denkt met je mee en heeft er echt verstand van.

Marloes

Verpleegkundige | Moeder van 3

 

Ik heb ontzettend veel energie gekregen van Sanne haar Expertmethode.

Ik heb heel veel zin om eindelijk van ons huis een thuis te maken wat we vol trots kunnen laten zien.

Emmy

Verkoopspecialist | Moeder van 2

Sanne geeft duidelijke opdrachten en plots krijg je hierdoor een super duidelijk overzicht van wat je echt mooi vind. Ze begeleid je op een leuke manier, luistert goed en kan hierdoor fijne tips geven.

Door de opdrachten van Sanne te volgen kun je een heerlijk thuis creëren en spijt aankopen voorkomen!

Lorilee

Kapster | Moeder van 3

Ik twijfelde wel heel erg namelijk een druk gezin met een vers baby’tje heb ik daar wel tijd voor en zin in!

Na een aantal sessies met enthousiaste vrouwen ben ik erg blij met m’n moodboard die door de opdrachten van Sanne vorm kreeg.

Het is mijn tijd ontzettend waard geweest en gaf me energie die ik in m’n huis kon steken!

Nienke

Zorgprofessional | Moeder van 2

 

Door samen, stap voor stap, een moodboard te maken weet ik nu precies wat ik mooi vind.

Door Sanne heb ik meer rust in mijn hoofd en hebben wij straks een prachtig ingerichte keuken!

Je moet je het jezelf gewoon gunnen om echt een fijn thuis te kunnen maken

met Sharon

10 Gouden tipsZo kies je kleur voor je interieur

Vind jij het ook zo moeilijk om een kleur te kiezen voor je huis? Schrijf je in voor de mailinglijst en ik deel mijn 10 gouden tips graag met je!