fbpx

Help! Hoe kies ik de juiste kleur voor mijn interieur?

Geen nood, gevoel voor kleur hoef je niet te hebben…

Lijkt het jou super interessant om meer te leren over kleurgebruik en hoe je dit toepast in jouw woning? Dan is deze Masterclass echt iets voor jou!

N

Je leert hoe je het beste kleuren met elkaar kunt combineren

N

Jij weet straks precies hoe je een kleur voor je interieur kunt bepalen

N

Ontdek welke effect kleur heeft op jouw interieur

… Dat kun je leren

Leer hoe je het perfecte kleurenpalet uitwerkt voor je interieur​

Yes, denk je, ik heb zin om mijn muren te schilderen…

Deze blijdschap keert zich al gauw om in keuzestress. De meeste mensen vinden het ontzettend lastig om in een bouwmarkt een keus te maken tussen de duizenden kleur mogelijkheden.

Je moet niet alleen nadenken over de kleur maar je moet ook nog eens kiezen welke soort verf je graag wilt gebruiken en rekening houden met lichtinval.

Geen eenvoudige klus. Thuis hoop je maar dat het net zo wordt als je voor ogen hebt en dat de kleurstaal overeenkomt met de werkelijkheid.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je hierbij keuzestress ervaart.

Laat je twijfels en keuzestress wegnemen. Volg deze Masterclass voor slechts 97 euro incl. btw en jij bent straks in staat om direct de juiste kleur te kiezen.

Jouw Ideale Indeling

Stel je eens voor dat…

Je nooit meer bang hoeft te zijn om een verkeerde kleur uit te kiezen

Je precies weet welke kleuren mooi bij elkaar staan

Jouw woning rust en eenheid uitstraalt

Je maar één keer naar de bouwmarkt hoeft 😉

Je geen kleur keuze stress hebt!

Zonder dat je het gevoel hebt dat het het net niet is.

Dit kun je verwachten 

 

Ik heb een unieke werkwijze. Zodra je je hebt aangemeld krijg je toegang tot de module ‘Zo kies je kleur voor je interieur’. Ik geloof er namelijk in dat als je meer achtergrond informatie hebt, weet waar je rekening mee moet én hoe je kleur combineert, dat je dan pas een goede keus kunt maken. Daarmee voorkom je heen en weer gereis naar de bouwmarkt. En je voorkomt dat je straks een kleur op de muur smeert wat het uiteindelijk toch nét niet is. 

Deze module bestaat uit zeven lessen en een aantal direct toepasbare opdrachten. Daarnaast zitten er vier video’s bij waarin ik een en ander toelicht. Houd er rekening mee dat je er ongeveer een half uur tot een uur per werkboek bezig bent. Deze kennis kun je uiteraard een leven lang gebruiken en toepassen op elke ruimte in huis.

Als je de gehele module hebt afgerond ben je in staat om zélf het perfecte kleurenpalet voor je interieur samen te stellen.

Waardevolle video's

De opdrachten worden ondersteunt met waardevolle video’s waar ik een extra toelichting geef!

i

Uitgebreide werkboeken

bestaat uit maar liefst zeven lessen en een direct toepasbare opdrachten. Daarnaast krijg je een uitgebreid BONUS werkboek met extra tips.

Welkomstgeschenk

Cadeautjes geven is het leukste wat er is. Na je aanmelding krijg je van mij een welkomstgeschenk thuis gestuurd die je gaat helpen bij het maken van kleurkeuze’s.

Gevoel voor kleur hoef je niet te hebben,

dat kun je leren.

Sanne Gerdez

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.

Twijfel je of dit is wat je wilt? Plan een gesprek in. Ik denk graag met je mee en beantwoord al je vragen.

wat klanten zeggen

We zijn ontzettend blij met de adviezen die Sanne gaf.

De cursus was leerzaam en zo leerde we zelf ontdekken welke kleuren bij ons paste.

Sanne zegt niet wat je doen moet maar leert je keuzes maken. Zo is het echt iets van jezelf en toepasbaar voor je hele woning. Sanne stond altijd voor ons klaar, snel bereikbaar. En legde goed uit waarom je iets wel of niet zou kunnen doen. Maar daar de definitieve keus bij jezelf laten. Om de prijs hoef je het echt niet te laten. Bedankt Sanne!

Binnenkijken bij Douwe en Cornelia? Klik hier!

Douwe en Cornelia

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit bedoeld?

Voor iedereen die twijfelt en keuzestress heeft!

Weet jij niet goed welke kleur je moet kiezen voor interieur? Heb je alles al geprobeerd of durf je juist niet? Dan is deze Masterclass echt iets voor jou!

Wat ga ik allemaal leren?

De module ‘Zo kies je kleur voor je interieur’ bestaat uit maar liefst vijf werkboeken en een flink aantal opdrachten. Daarnaast zitten er drie video’s bij waarin ik een en ander toelicht.

Jij weet straks alles van kleur, kleureffecten, kleurenpsychologie en hoe je kleuren goed op elkaar afstemt zodat je met gemak je eigen kleurenpallette kan samenstellen.

Deze kennis kun je uiteraard een leven lang gebruiken en toepassen op elke ruimte in huis.

 

 

Geef je ook alleen advies?

Ja hoor, ik kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die het liever uitbesteden. Ook dan kun je bij mij terecht. Neem hier even kijkje voor meer informatie over deze dienst.

Ik wil alle ruimtes van mijn huis aanpakken, kan dat?

Ja hoor dat is mogelijk. Alle opgedane kennis kun je toepassen op iedere ruimte in huis!

 

Wat is de tijdsinvestering?

Houd er rekening mee dat je er ongeveer een half uur tot één uur per werkboek bezig bent. Daarnaast is het verstandig om er een week of twee voor uit te trekken zodat je voldoende tijd neemt om alle info in je op te nemen.

Ik denk dat het wel wat voor mij is maar ik heb nog twijfels

Twijfel je of dit is wat je wilt? Plan een gesprek in. Ik denk graag met je mee en beantwoord al je vragen.

Ik heb een andere vraag

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl

Waar wacht je nog op?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl