fbpx

Zelf aan de slag met je inrichting

Je hebt affiniteit met interieurstyling en Human Design maar kan wel een beetje structuur en support gebruiken van een professional.

Herken jij je hierin?

N

Je gaat verhuizen en wilt je huis zelf inrichten

N

Je wilt je woonkamer een opknapbeurt geven

N

Je wilt graag kleur toevoegen maar je hebt geen idee welke

N

Je hebt keuzestress omdat je van alles en nog wat mooi vindt

Je hebt graag de touwtjes in handen en wilt zelf aan de slag met je inrichting

Jouw Ideale Indeling

Jij bent het type dat graag de controle in handen hebt en liever niet te veel uitbesteed.

Je vind het leuk om in huis aan te rommelen en houd ervan om te experimenteren. Je vindt het ook leuk om nieuwe dingen te leren en bent nieuwsgierig hoe je de basis principes van het interieur vak zelf kunt toepassen in de praktijk. Je ziet precies voor je hoe je het hebben wilt en kan niet wachten om zelf aan de slag te gaan.

Uiteraard wil je voorkomen dat het mislukt en daarvoor kun je wel een beetje extra support gebruiken van een professional.

De Thuisstylist Expertmethode

Het is een unieke methode die ik speciaal heb samengesteld voor iedereen die affiniteit heeft met interieurstyling en zelf graag de touwtjes in handen houdt. Een cursus zonder fluf en ingewikkelde materie, gewoon met concrete opdrachten, direct toepasbare tips en goede energie!

Deze cursus bestaat uit zeven modules en direct toepasbare opdrachten. Deze cursus zit boordevol inspirerende thema’s die je helpen bij het ontwerpen van je interieur zonder gedoe. Ik leg je stap voor stap uit hoe ik zelf interieurs ontwerp voor mijn klanten en hoe jij deze kennis en kunde kunt toepassen in je eigen huis. In de online leeromgeving kan jij in je eigen tijd en op je eigen tempo aan de slag. Je hebt een jaar toegang tot de online leeromgeving.
Na het volgen van deze uitgebreide cursus ben jij in staat bent om je eigen huis smaakvol en stylish in te richten. En als je wilt op basis van jouw unieke persoonlijke Human Design. Jij gaat een inrichting creëren die perfect bij jou en jouw gezin past, afgestemd op jouw wensen en behoeften. VTWonen eat your heart out ;).

Aan het einde van de cursus

Z

Kun jij verschillende woonstijlen en hun kenmerken onderscheiden waardoor je nog beter weet wat bij jou past

Weet jij hoe je optimaal gebruik maakt van (dag)licht waardoor elke ruimte warm en behaaglijk voelt

Lukt het jou om met mijn styling tips decoratie, woonaccessoires en schilderijen en spiegels direct op de juiste plek te zetten of te hangen.

Heb je niet perse groene vinger meer nodig om te weten welke plant het goed doet in jouw huis

0

Weet jij waar je rekening mee moet houden bij het indelen van een ruimte zodat je deze optimaal benut

Ben je een echter kleurkenner en weet je precies hoé en op welke manier je kleuren het beste kunt combineren

Heb je meer inzicht in het gebruik van materialen en texturen waardoor je weloverwogen en gedurfde keuzes kunt maken

Ik geef al mijn geheimen van een goed gestyled huis weg en het leuke is dat jij met deze kennis in staat bent om je eigen droominrichting te realiseren! Kennis die je een leven lang kunt toepassen op iedere ruimte in huis!

‘An interior is the natural projection of the soul’

coco chanel

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

en weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn ervaring als docent, passie en talent voor interieurstyling, ontwikkelde ik een authentieke methode waarmee je gegarandeerd je eigen droominrichting kunt realiseren. Zonder ingewikkelde materie, gewoon heldere uitleg en voorbeelden, concrete en direct toepasbare tips waarmee je direct aan de slag kunt.

 

 

De 7 modules van de Thuisstylist Expertmethode  

Module 1 Ontdek je woonstijl

Tijdens deze module gaan we dieper in op de verschillende woonstijlen. Door je eerst te verdiepen in een aantal woonstijlen krijg je een goed beeld van wat wel en wat niet bij jou past. De opdrachten in deze module helpen je bij het kiezen van jouw persoonlijke woonstijl en geven inzicht in welke woonstijlen je eventueel kunt combineren. Dit is belangrijk omdat een woonstijl als kapstok fungeert voor de inrichting van je huis. Het helpt je om rust en eenheid te creëren en je voorkomt keuzestress.

Module 2 Pinterest Perfect Moodboard

Tijdens deze module leer jij stap voor stap hoe je jouw droominterieur visueel maakt. Visualiseren is het vertalen van gedachten naar beeld. Hoe je dit concreet vormgeeft via Pinterest leer je in deze module.

Module 3 Kleur in je interieur

Geen nood, gevoel voor kleur hoef je niet te hebben, dat kun je leren. Na deze module weet je precies waar je rekening mee moet houden als je een verfkwast te hand neemt. Je leert hoe je kleuren kunt combineren en hoe je het perfecte kleurenpalet samenstelt.

Module 4 De Ideale Indeling

Leer je woonkamer inrichten zonder eindeloos schuiven met meubels. Aan het einde van deze module weet jij hoe je optimaal gebruik kunt maken van loop- en zichtlijnen waardoor je het maximale uit elke ruimte weet te halen.

Module 5 Doe het licht aan

Niemand houdt van donkere ruimtes die je een benauwd gevoel geven. Je wordt ook niet blij van een felle tl-balk boven je eettafel. Licht is een essentieel onderdeel van je inrichting dat sfeerbepalend is. Jij weet straks als geen ander hoe je kunt spelen met (dag)licht en waar je het beste lichtpunten kunt realiseren elke ruimte van je huis.

Module 6 Materialen en texturen

Tijdens deze module leer je hoe je verschillende materialen en texturen kunt toepassen voor meer rust in huis. De basis komt aan de orde, denk hierbij aan verschillende mogelijkheden voor de vloer, wanden en raamdecoratie. Je leert hoe je meer sfeer en warmte kunt creëren door materialen en texturen te combineren en hoe je daarmee ook gewaagde keuzes maakt zonder dat je daarmee de balans van je inrichting uit het oog verliest.

Module 7 Creëer sfeer

In deze module krijg je nog meer concrete voorbeelden die je kunt gebruiken bij het inrichten en stylen van je huis. Ik geef je mijn best bewaarde geheimen waarmee jij de puntjes op de i kunt zetten om dat ‘wauw’ gevoel te creëren.

Bonus: Human Design Environment

Leer hoe je Human Design Environment voor je kunt laten werken in je huis en inrichting. In deze module vertel ik je hoe jij optimaal gebruik kunt maken van jouw unieke persoonlijke design waardoor je interieur een perfecte balans wordt tussen een warme, gezellige en functionele inrichting.

Ben jij er klaar voor om je huis warm en gezellig te maken? Meld je aan!

 

Is niet elke module in deze uitgebreide cursus nodig voor jou dan is het ook mogelijk om een van deze drie specifieke cursussen te volgen

wat klanten zeggen

Wij hebben ons huis volledig gestript. De basis wilden we eerst goed hebben, de aankleding komt later wel dachten we. Die moet er na 8 jaar nog steeds komen. Het lukt me niet om er een gezellig geheel van te maken. Daarnaast ben ik bang om verkeerde keuzes te maken. Straks vind ik het niet meer mooi.

Het was dus tijd om hulp in te schakelen ;). Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb ontzettend veel energie gekregen van Sanne haar ‘Expertmethode’. Ik heb heel veel zin om eindelijk van ons huis een thuis te maken wat we vol trots kunnen laten zien.

Marloes

Moeder van 3, Verpleegkundige

Ik ben trots op mijn huis want ik heb het zelf bedacht!

met Marloes

Een nieuwbouwhuis inrichten. Waar moeten we beginnen? Bij de gedachte alleen al begon het ons gigantisch te duizelen. De cursus maar zeker ook Sanne haar professionele blik en tips hebben ons ontzettend geholpen en houvast gegeven. Het was heel fijn om stap voor stap aan de hand meegenomen te worden, zodat we uiteindelijk weloverwogen keuzes konden maken. Plus de keuzes ook echt durfden te maken, daar zorgde Sanne wel voor hihi. Maar dat is ook goed, want je kan blijven wikken en wegen.

Daarnaast stond Sanne altijd klaar om zelfs met de kleinste details (vanuit de winkel) mee te denken. We kunnen de cursus aan iedereen aanbevelen, maar zeker als je net als ons een nieuwbouwhuis hebt gekocht!

Lianne

Moeder van 2, Innovatie- en kennismanagementadviseur

Sanne heeft me bewezen dat haar Expertmethode werkt. Ze stelt de juiste vragen, laat mij nadenken over zaken waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan, kan goed luisteren, is benaderbaar, denkt out of the box, vraagt door en wist binnen no-time wat voor style ik voor ogen heb. Sanne is super prettig in het contact. Ik vind het heel tof dat zíj mij helpt om eigenhandig onze droominrichting te realiseren.

Sharon

Moeder van 2, Organisatieadviseur

Je moet je het jezelf gewoon gunnen om echt een fijn thuis te kunnen maken

met Sharon

Unieke elementen van deze cursus

Community

Aan deze onlinecursus is besloten community verbonden. In deze Facebook community kun je ook sparren met medecursisten. Een extra paar ogen is nooit verkeerd en van elkaar kunnen we leren. Zo delen cursisten tips en wisselen informatie uit. Ook is het leuk om te zien dat cursisten hun eigen voortgang en ideeën uitwisselen. Zo motiveren en inspireren we elkaar. Dit werkt enorm stimulerend.
Worksheets
Voor elke opdracht die je kunt maken kun je gebruik maken van een worksheet. Deze kun je downloaden en handmatig invullen of online invullen en opslaan want het zijn invulbare pdf’s. De worksheets kan je gebruiken als naslagwerk en samen vormen zij jouw persoonlijke interieurontwerp. Op basis van de opdrachten kan jij je interieurplan gaan uitwerken en realiseren.
Feedback
Degene die hebben gekozen voor het VIP waarin ik je 1-op-1 coach bij het ontwerpen van je eigen interieur leveren via de online leeromgeving hun opdrachten in. Deze bespreken we tijdens de persoonlijke en individuele coachingcalls. Dit is een extra stok achter de deur om aan de slag te gaan met de opdrachten en een unieke gelegenheid om gebruik te maken van mijn kennis en expertise. Niets is leuker dan mijn inzichten met jou te delen en je zo een handje verder helpen.
Authentieke methode
Als hogeschooldocent weet ik exact hoe je het beste leerresultaat kunt behalen. Ik heb mijn programma’s dan ook zo ingericht dat succes is gegarandeerd. Het programma is sluit aan op elke leerstijl. Dit betekent dat je ervoor kunt kiezen om een video te zien, podcast te luisteren of tekst te lezen. Daarnaast leer je niets waar je ook daadwerkelijk niets aan hebt in de praktijk. Geen fuzz, fluf of onnodig ingewikkelde materie! Leren moet leuk zijn!

 

Veelgestelde vragen

Wat is precies het verschil tussen het Groepstraject en het VIP traject?

Het groepstraject bevat drie Q&A inspiratiesessies waar ik werk met zogenaamde hotseats. Voor aanvang van deze sessie kun je je vragen insturen en tijdens de Q&A sessie beantwoord ik een groot deel van de (meest) gestelde vragen. Elke sessie maak je kans op een hotseat. Dat betekent dat jij kans maakt om 1-op-1 coaching van mij te ontvangen.

 

Bij het VIP traject heb je zes individuele supportgesprekken waarin je zes keer mijn onverdeelde aandacht hebt.

Wat ga ik allemaal leren?

De cursus bestaat uit zeven modules (zie website) waarin ik al mijn kennis en ervaring met je deel. Op deze manier kan jij alle opgedane kennis toepassen in elke ruimte van je huis.

Geef je ook alleen interieuradvies?

Ja hoor, kijk hier maar eens: www.sannegerdez.nl/interieuradvies

Ik wil alle ruimtes van mijn huis aanpakken, kan dat?

Ja hoor dat is mogelijk. Tijdens de cursus richt je je op de ruimte die voor jou het meest belangrijk is. Vaak is dit de woonkamer en daarom leg ik in deze cursus ook de focus daar op. Dit neemt niet weg dat je alle opgedane kennis kunt toepassen op iedere ruimte in huis!

Hoe groot zijn de groepen?

Samen met maximaal 20 andere vrouwen gaan we aan de slag. Ik organiseer de Q&A sessies zo dat er voldoende ruimte en tijd is voor persoonlijke aandacht.

Wanneer zijn de groepscalls?

Elke woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur vinden de groepscalls plaats via de besloten Facebookgroep of via een Zoomsessie. Er worden opnames gemaakt zodat je bij afwezigheid de call terug kunt kijken.

Wat is de tijdsinvestering?

Gemiddeld ben je ongeveer 30 minuten tot 1 uur per week bezig met het lezen van het cursusmateriaal en het maken van de opdrachten.

Hoe lang duren de coachingcalls?

Elke week heb je een videocall met mij en de groep op woensdagavond van 20.00-21.00/21.30 uur via Zoom. De eerste 4 weken moet je rekenen op 60 minuten. De ervaring leert dat de laatste twee coachingcalls 1,5 uur duren.

Wat heb ik nodig om te kunnen videobellen?

Ik maak gebruik van Zoom en van Facebook. Dit programma is eenvoudig te installeren op je computer. Je kunt ook de app op je smartphone zetten maar het is handig om tijdens de calls gebruik te maken van een computer omdat ik vaak mijn scherm met je deel om de opdrachten te bespreken.

Ik denk dat het wel wat voor mij is maar ik heb nog twijfels

Twijfel je of dit is wat je wilt of weet je niet zeker welke optie het beste bij jou past? Plan een gesprek in en ik geef je een digitale rondleiding in de besloten Facebookgroep en online leeromgeving en beantwoord al je vragen.

Ik heb een andere vraag

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl