Wil je jouw huis inrichten op basis van jouw ideale omgeving volgens Human Design?

Als enige in Nederland, en zelfs wereldwijd, integreer ik jouw Human Design omgeving in deze interieurcursus. Hiermee beschik je over alle middelen om je huis in te richten volgens jouw ideale Human Design omgeving.

Is dit herkenbaar voor jou?

Jij bent het type dat graag zelf de handen uit de mouwen steek

maar voel je dat een beetje professionele ondersteuning geen kwaad kan

Je hebt een idee van wat je wilt en staat te popelen om aan de slag te gaan. Interior by Design biedt je de ondersteuning en het stappenplan dat je nodig hebt. 

Interior by Design

Interior by Design is een exclusief programma dat speciaal is ontworpen voor vrouwen met een natuurlijk gevoel voor styling. Als jij graag de regie in eigen handen hebt en niet bang bent om te experimenteren, dan is deze cursus op jouw lijf geschreven. Geen ingewikkelde materie, gewoon met concrete opdrachten, direct toepasbare tips, goede energie en de magie van Human Design!

Dit programma bestaat uit acht modules, elk met opdrachten die je direct in de praktijk kunt brengen. Het helpt je om overzicht te houden en stap voor stap je interieurplannen te realiseren.

Het unieke van deze cursus is dat je gaat ontdekken wat jouw ideale omgeving (volgens Human Design) is en voor je kan betekenen. Dit is de plek waar jij je van nature het meest comfortabel, prettig en op je gemak voelt. Door je ideale omgeving te begrijpen en deze principes toe te passen in je huis, kun je een chillere vibe in huis creëren. Het betekent dat jij niet alleen aan een mooi interieur werkt, maar aan een ruimte die perfect is afgestemd op wie jij bent volgens jouw Human Design.

Na het volgen van deze uitgebreide cursus, beschik jij over een op maat gemaakt interieurplan waarmee je jouw huis kunt inrichten op basis van de energie van jou en jouw gezinsleden.

Met Interior by Design ontdek je:

Transformeer je huis in een magische plek waar je je helemaal op je gemak voelt en tot rust komt!

Hi, ik ben Sanne!

Ik begrijp als geen ander hoe het voelt om je ergens niet thuis te voelen. Een constant gevoel van onrust kenmerkte mijn leven, en ik weet dat vooral aan het feit dat ik vaak (>17 keer) ben verhuisd en altijd een drang naar verandering heb gehad. Deze veranderdrang zit gewoon in mijn DNA ;).

Met mijn ervaring in (verhuis) en verkoopstyling besloot ik mijn unieke signature programma te ontwikkelen: Interior by Design. Dit programma heeft zich bewezen als een authentieke methode om je eigen huis warm en gezellig te maken. Geen ingewikkelde theoretische kennis, maar gewoon praktische opdrachten en concrete kennis die je het vertrouwen geven om te experimenteren.

In 2023 besloot ik om Human Design letterlijk aan dit programma toe te voegen. Deze aanvulling heeft onze cursus omgetoverd tot een krachtig, authentiek programma dat nog meer impact heeft.

De 8 modules van Interior by Design

01

Ontdek je woonstijl

In deze module gaan we dieper in op diverse woonstijlen. Door je te verdiepen in verschillende woonstijlen krijg je een helder beeld van wat wel en niet bij jou past. De opdrachten in deze module begeleiden je bij het kiezen van jouw persoonlijke woonstijl en bieden inzicht in de mogelijkheid om woonstijlen te combineren. Dit is van groot belang, aangezien een woonstijl als het fundament dient voor de inrichting van je huis. Het helpt je om harmonie en eenheid te creëren en voorkomt keuzestress bij het inrichten.

02

Pinterest Perfect Moodboard

Tijdens deze module leer jij stap voor stap hoe je jouw droominterieur visueel maakt. Visualiseren is het vertalen van gedachten naar beeld. Je ontdekt in deze module hoe je dit concreet kunt realiseren met behulp van Pinterest.

03

Kleur in je interieur

Geen zorgen, je hoeft geen natuurtalent te zijn als het op kleur aankomt. Kleurgevoel is iets wat je kunt ontwikkelen. Na het voltooien van deze module, heb je een duidelijk begrip van waar je aan moet denken wanneer je de verfkwast oppakt. Je leert niet alleen hoe je kleuren kunt combineren, maar ook hoe je het ideale kleurenpalet samenstelt.

04

Ontdek jouw ideale omgeving volgens Human Design

Leer hoe je Human Design Environment voor je kunt laten werken in je huis en inrichting. In deze module vertel ik je hoe jij optimaal gebruik kunt maken van jouw unieke persoonlijke design waardoor je interieur een perfecte balans wordt tussen een warme, gezellige en functionele inrichting.

05

De Ideale Indeling

Leer hoe je je woonkamer kunt inrichten zonder eindeloos te hoeven schuiven met meubels. Aan het einde van deze module weet jij hoe je optimaal gebruik kunt maken van loop- en zichtlijnen waardoor je het maximale uit elke ruimte weet te halen.

06

Doe het licht aan

Niemand houdt van sombere kamers die je een beklemmend gevoel geven. Evenmin wil je waarschijnlijk een felle tl-balk boven je eettafel. Licht is een cruciaal element in je interieur dat de sfeer bepaalt. Na deze module ben je een expert in het spelen met (dag)licht en weet je precies waar je de beste lichtpunten kunt creëren in elke ruimte van je huis.

07

Materialen en texturen

In deze module leer je hoe je diverse materialen en texturen kunt toepassen om een gevoel van rust in huis te creëren. We behandelen de basis, zoals verschillende opties voor vloeren, wandbekleding en raamdecoratie. Je ontdekt hoe je door het combineren van materialen en texturen meer sfeer en warmte kunt brengen in je interieur. Ook leer je hoe je gedurfde keuzes kunt maken zonder de algehele balans van je inrichting uit het oog te verliezen.

08

Creëer sfeer

In deze module krijg je nog meer praktische voorbeelden die je kunt toepassen bij het inrichten en stylen van je huis. Ik deel mijn meest waardevolle tips en trucs waarmee jij de finishing touch kunt geven om dat ‘wauw’-gevoel te creëren.

Bekijk een voorproefje

Nu slechts 222,- euro

i.p.v. 399,- euro!

Wat klanten zeggen

Een  nieuwbouwhuis inrichten. Waar moeten we beginnen? Bij de gedachte  alleen al begon het ons gigantisch te duizelen. De cursus maar zeker ook  Sanne haar professionele blik en tips hebben ons ontzettend geholpen en  houvast gegeven. Het was heel fijn om stap voor stap aan de hand  meegenomen te worden, zodat we uiteindelijk weloverwogen keuzes konden  maken. Plus de keuzes ook echt durfden te maken, daar zorgde Sanne wel  voor hihi. Maar dat is ook goed, want je kan blijven wikken en wegen. Daarnaast stond Sanne altijd klaar om zelfs met de kleinste details  (vanuit de winkel) mee te denken. We kunnen de cursus aan iedereen  aanbevelen, maar zeker als je net als ons een nieuwbouwhuis hebt  gekocht!

Unieke elementen van deze cursus

01

Human Design Environment

Volgens Human Design heeft iedereen een omgeving waarin hij het beste gedijt. Als je omgeving aansluit bij jouw design dan zul je merken dat je nog beter in balans bent, lekkerder in je vel zit en meer tot rust komt in je eigen omgeving. Tijdens dit programma ontdek jij wat jouw ideale omgeving is en hoe je dit kunt toepassen in je eigen huis. Hierdoor zal de energie nog beter stromen en dat heeft natuurlijk een positief effect op jou en je gezinsleden. 

02

Community

Aan deze cursus is ook een besloten online community verbonden. In deze Facebook community kun je ook sparren met medecursisten. Een extra paar ogen is nooit verkeerd en van elkaar kunnen we leren. Zo delen cursisten tips en wisselen informatie uit. Ook is het leuk om te zien dat cursisten hun eigen voortgang en ideeën uitwisselen. Zo motiveren en inspireren we elkaar. Dit werkt enorm stimulerend.

03

Worksheets

Voor elke opdracht die je kunt maken kun je gebruik maken van een worksheet. Deze kun je downloaden en handmatig invullen of online invullen en opslaan want het zijn invulbare pdf’s. De worksheets kan je gebruiken als naslagwerk en samen vormen zij jouw persoonlijke interieurontwerp. Op basis van de opdrachten kan jij je interieurplan gaan uitwerken en realiseren.

04

Optimaal leerresultaat

Als hogeschooldocent weet ik exact hoe je het beste leerresultaat kunt behalen. Ik heb mijn programma’s dan ook zo ingericht dat succes is gegarandeerd (Mits jij met de juiste mindset aan de slag gaat natuurlijk). Het programma sluit aan op elke leerstijl. Dit betekent dat je ervoor kunt kiezen om een video te bekijken, een podcast kunt luisteren of tekst kunt lezen. Daarnaast leer je niets waar je ook daadwerkelijk niets aan hebt in de praktijk. Geen fuzz, fluf of onnodig ingewikkelde materie! Leren moet leuk zijn!

Veel gestelde vragen

Nee hoor dat heb je niet nodig. Daarvoor ben ik 😉 Het enige wat je nodig hebt zijn de gegevens van je geboortemoment: de datum, het tijdstip (zo nauwkeurig mogelijk) en de plaats waar je bent geboren. Op basis van deze gegevens kun je je Human Design Chart downloaden. In je chart lees je dan welk type Environment bij je past. Hoe je dit kunt toepassen in huis leer je in deze cursus.

Ja hoor dat is mogelijk. Tijdens de cursus richt je je op de ruimte die voor jou het meest belangrijk is. Vaak is dit de woonkamer en daarom leg ik in deze cursus ook de focus daarop. Dit neemt niet weg dat je alle opgedane kennis kunt toepassen op iedere ruimte in huis!

De cursus duurt 6 weken. We starten gezamenlijk met een live middag en sluiten de cursus ook gezamenlijk af.
Gemiddeld ben je ongeveer 30 minuten tot 1 uur per week bezig met het lezen van het cursusmateriaal en het maken van de opdrachten.
 
De cursus bestaat uit acht modules zoals hierboven beschreven, waarin ik al mijn kennis en ervaring met je deel. Op deze manier kan jij alle opgedane kennis toepassen in elke ruimte van je huis.

Je hebt tot hier doorgelezen...

Twijfel niet langer en vraag nu direct toegang tot deze unieke cursus zodat je direct aan de slag kunt

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro