Wil jij zelf aan de slag met je inrichting en voel jij dat je wel een beetje support van een professional kunt gebruiken?

Is dit herkenbaar voor jou?

Jij bent het type dat graag de controle in handen heeft.

En liever niet te veel uitbesteed.

Je vindt het leuk om in huis aan te rommelen, houdt ervan om te experimenteren en hebt gevoel voor stijling. Je bent nieuwsgierig wat je ideale omgeving is volgens Human Design. Je hebt ongeveer voor ogen wat je wilt en hebt zin om aan de slag te gaan. Om te voorkomen dat je geld uit gaat geven aan de verkeerde dingen voel jij dat je wel een beetje extra support en een stappenplan kunt gebruiken van een professional.

Interior by Design

Het is een uniek programma dat is samengesteld voor dames die gevoel voor styling hebben, graag de touwtjes zelf in handen houden en niet bang zijn om te experimenteren. Een cursus zonder ingewikkelde materie, gewoon met concrete opdrachten, direct toepasbare tips, goede energie en de magie van Human Design!

Interior by Design bestaat uit acht modules en direct toepasbare opdrachten. De cursus (en ik ;)) helpt jou om overzicht te houden en stap voor stap je plannen uit te voeren. Het speciale van deze cursus is dat je gaat ontdekken wat jouw ideale omgeving (volgens Human Design) is en voor je kan betekenen. Dit is de plek waar jij je van nature het meest comfortabel, prettig en op je gemak voelt.

Na het volgen van deze uitgebreide cursus ben jij in staat bent om je eigen huis zo in te richten dat elke ruimte precies is afgestemd op de energie van jou en jouw gezinsleden.

Middels Interior by Design ga jij ontdekken

Ontdek jouw ideale ruimte en tover deze om in een magische plek waar jij je helemaal op je gemak voelt en tot rust komt!

Hi, ik ben Sanne!

En ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet op je plek te voelen. Ik voelde me altijd onrustig en weet dit voornamelijk aan het feit dat ik vaak (>17) ben verhuisd en mijn veranderdrang. Tot ik Human Design ontdekte. Het is de veranderdrang die toch echt in mijn DNA zit ;). Het ontdekken van nieuwe plaatsen geeft mij plezier en creatieve inspiratie. Op basis van mijn (verhuis) en verkoopstyling ervaring ontwikkelde ik mijn signature program: Interior by Design. Het heeft zich bewezen als een authentiek programma waarmee je je eigen huis warm en gezellig kunt maken. Zonder ingewikkelde materie maar gewoon met concrete opdrachten en praktische kennis die je nodig hebt om te durven experimenteren. In 2023 voegde ik hier letterlijk Human Design aan toe én live middagen. Door deze toevoeging en de combinatie van online en persoonlijk contact is deze cursus uitgegroeid tot een krachtig authentiek programma.

De 8 modules van Interior by Design

01

Ontdek je woonstijl

Tijdens deze module gaan we dieper in op de verschillende woonstijlen. Door je eerst te verdiepen in een aantal woonstijlen krijg je een goed beeld van wat wel en wat niet bij jou past. De opdrachten in deze module helpen je bij het kiezen van jouw persoonlijke woonstijl en geven inzicht in welke woonstijlen je eventueel kunt combineren. Dit is belangrijk omdat een woonstijl als kapstok fungeert voor de inrichting van je huis. Het helpt je om rust en eenheid te creëren en je voorkomt keuzestress. 

02

Pinterest Perfect Moodboard

Tijdens deze module leer jij stap voor stap hoe je jouw droominterieur visueel maakt. Visualiseren is het vertalen van gedachten naar beeld. Hoe je dit concreet vormgeeft via Pinterest leer je in deze module. 

03

Kleur in je interieur

Geen nood, gevoel voor kleur hoef je niet te hebben, dat kun je leren. Na deze module weet je precies waar je rekening mee moet houden als je een verfkwast te hand neemt. Je leert hoe je kleuren kunt combineren en hoe je het perfecte kleurenpalet samenstelt. 

04

Ontdek jouw ideale omgeving volgens Human Design

Leer hoe je Human Design Environment voor je kunt laten werken in je huis en inrichting. In deze module vertel ik je hoe jij optimaal gebruik kunt maken van jouw unieke persoonlijke design waardoor je interieur een perfecte balans wordt tussen een warme, gezellige en functionele inrichting.

05

De Ideale Indeling

Leer je woonkamer inrichten zonder eindeloos schuiven met meubels. Aan het einde van deze module weet jij hoe je optimaal gebruik kunt maken van loop- en zichtlijnen waardoor je het maximale uit elke ruimte weet te halen.

06

Doe het licht aan

Niemand houdt van donkere ruimtes die je een benauwd gevoel geven. Je wordt ook niet blij van een felle tl-balk boven je eettafel. Licht is een essentieel onderdeel van je inrichting dat sfeerbepalend is. Jij weet straks als geen ander hoe je kunt spelen met (dag)licht en waar je het beste lichtpunten kunt realiseren elke ruimte van je huis.

07

Materialen en texturen

Tijdens deze module leer je hoe je verschillende materialen en texturen kunt toepassen voor meer rust in huis. De basis komt aan de orde, denk hierbij aan verschillende mogelijkheden voor de vloer, wanden en raamdecoratie. Je leert hoe je meer sfeer en warmte kunt creëren door materialen en texturen te combineren en hoe je daarmee ook gewaagde keuzes maakt zonder dat je daarmee de balans van je inrichting uit het oog verliest.

08

Creëer sfeer

In deze module krijg je nog meer concrete voorbeelden die je kunt gebruiken bij het inrichten en stylen van je huis. Ik geef je mijn best bewaarde geheimen waarmee jij de puntjes op de i kunt zetten om dat ‘wauw’ gevoel te creëren. 

Bekijk een voorproefje

De investering is 399,- incl. btw

Interieurcursus Interior by Design

LIVE Kick-off: zaterdag 15 juli 2023

Wat klanten zeggen

Een  nieuwbouwhuis inrichten. Waar moeten we beginnen? Bij de gedachte  alleen al begon het ons gigantisch te duizelen. De cursus maar zeker ook  Sanne haar professionele blik en tips hebben ons ontzettend geholpen en  houvast gegeven. Het was heel fijn om stap voor stap aan de hand  meegenomen te worden, zodat we uiteindelijk weloverwogen keuzes konden  maken. Plus de keuzes ook echt durfden te maken, daar zorgde Sanne wel  voor hihi. Maar dat is ook goed, want je kan blijven wikken en wegen. Daarnaast stond Sanne altijd klaar om zelfs met de kleinste details  (vanuit de winkel) mee te denken. We kunnen de cursus aan iedereen  aanbevelen, maar zeker als je net als ons een nieuwbouwhuis hebt  gekocht!

Unieke elementen van deze cursus

01

Human Design Environment

Volgens Human Design heeft iedereen een omgeving waarin hij het beste gedijt. Als je omgeving aansluit bij jouw design dan zul je merken dat je nog beter in balans bent, lekkerder in je vel zit en meer tot rust komt in je eigen omgeving. Tijdens dit programma ontdek jij wat jouw ideale omgeving is en hoe je dit kunt toepassen in je eigen huis. Hierdoor zal de energie nog beter stromen en dat heeft natuurlijk een positief effect op jou en je gezinsleden. 

02

LIVE Workshops

Deze cursus start slechts twee keer per jaar en er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De cursus start met een LIVE kick-off waar je aan de slag gaat met het maken van een moodboard. Vervolgens ga je thuis op je eigen tempo aan de slag met behulp van de online leeromgeving, de community, Q&A sessies en mijn support. Samen sluiten we de cursus af op een LIVE middag waar ruimte en tijd is om mij vragen te stellen en de puntjes op de i te zetten. 

03

Community

Aan deze cursus is ook een besloten online community verbonden. In deze Facebook community kun je ook sparren met medecursisten. Een extra paar ogen is nooit verkeerd en van elkaar kunnen we leren. Zo delen cursisten tips en wisselen informatie uit. Ook is het leuk om te zien dat cursisten hun eigen voortgang en ideeën uitwisselen. Zo motiveren en inspireren we elkaar. Dit werkt enorm stimulerend.

04

Worksheets

Voor elke opdracht die je kunt maken kun je gebruik maken van een worksheet. Deze kun je downloaden en handmatig invullen of online invullen en opslaan want het zijn invulbare pdf’s. De worksheets kan je gebruiken als naslagwerk en samen vormen zij jouw persoonlijke interieurontwerp. Op basis van de opdrachten kan jij je interieurplan gaan uitwerken en realiseren.

05

Q&A Sessies en Hot seats

Tijdens de cursus zijn er 3 Q&A sessies. Vooraf kun je je vragen delen en de meest voorkomende vragen worden dan beantwoord. Daarnaast maak je kans op een hot seat waar je je persoonlijke vragen kunt stellen. Elke deelnemer wordt op deze manier positief geïnspireerd.

06

Optimaal leerresultaat

Als hogeschooldocent weet ik exact hoe je het beste leerresultaat kunt behalen. Ik heb mijn programma’s dan ook zo ingericht dat succes is gegarandeerd (Mits jij met de juiste mindset aan de slag gaat natuurlijk). Het programma sluit aan op elke leerstijl. Dit betekent dat je ervoor kunt kiezen om een video te bekijken, een podcast kunt luisteren of tekst kunt lezen. Daarnaast leer je niets waar je ook daadwerkelijk niets aan hebt in de praktijk. Geen fuzz, fluf of onnodig ingewikkelde materie! Leren moet leuk zijn!

Veel gestelde vragen

Ja hoor dat is mogelijk. Tijdens de cursus richt je je op de ruimte die voor jou het meest belangrijk is. Vaak is dit de woonkamer en daarom leg ik in deze cursus ook de focus daarop. Dit neemt niet weg dat je alle opgedane kennis kunt toepassen op iedere ruimte in huis!

Samen met maximaal 20 andere vrouwen gaan we aan de slag. Ik organiseer Q&A sessies waarin ik de meestgestelde vragen beantwoord. Daarnaast maak je kans op een hot seat waarin je vragen kunt stellen en waarvan de overige deelnemers kunnen leren en zich laten inspireren.

Elke woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur vinden de groepscalls plaats via de besloten Facebookgroep of via een Zoomsessie. Er worden opnames gemaakt zodat je bij afwezigheid de call terug kunt kijken.

Driemaal organiseer ik een Q&A sessie. Elke Q&A duurt ongeveer 1,5 uur.

Gemiddeld ben je ongeveer 30 minuten tot 1 uur per week bezig met het lezen van het cursusmateriaal en het maken van de opdrachten.
 
Ik maak gebruik van Zoom en van Facebook. Dit programma is eenvoudig te installeren op je computer. Je kunt ook de app op je smartphone zetten maar het is handig om tijdens de Q&A sessie gebruik te maken van een computer.
De cursus bestaat uit acht modules waarin ik al mijn kennis en ervaring met je deel. Op deze manier kan jij alle opgedane kennis toepassen in elke ruimte van je huis.