Jij wilt een warm en gezellig huis en een compleet interieurplan

Je gaat verhuizen of bent toe aan verandering

N

Je wilt graag een huis dat helemaal af is

N

Je wilt thuis echt tot rust kunnen komen

N

Je wilt graag dat je inrichting een eenheid is

N

Het moet warm en gezellig zijn

N

Je precies weet welke kleur je op jouw wanden moet smeren

N

Je inrichting is af zonder losse eindjes

N

Je bent zelf in control bent en niet afhankelijk van een interieurstylist

Zonder dat je hiervoor een torenhoog budget nodig hebt

Wil je dat dit jouw realiteit is?

Dan is De Thuisstylist Expertmethode hét programma voor jou!

Jouw Ideale Indeling

Help, waar begin ik met mijn interieurplan?

Je droomt al jaren van je eigen VT Wonen huis waar alles af is, alles klopt en perfect bij elkaar past.

Je hebt alleen geen idee hoe je dit zelf voor elkaar krijgt zonder een torenhoog budget. In de loop der jaren heb je al van alles geprobeerd om er een geheel van te maken zonder succes. Of er komt gewoonweg niets uit je handen omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen.

Als interieurcoach help ik jou om je eigen interieurplan te creëren en uit te voeren binnen jouw budget.

Zodat jij nog trotser op je huis kan zijn omdat je het zélf voor elkaar hebt gekregen met als resultaat: jouw unieke eigen thuis.

Geen paniek, we doen het stap voor stap en beginnen bij de basis

Z

Weet je hoe je kleuren combineert

Kun je een moodboard maken

Weet je hoe je een lichtplan maakt

Heb je rust in je huis en hoofd

Weet je wat jouw unieke woonstijl is

Weet je hoe eenheid creëert

s

Heb je nooit meer spijt van een aankoop

0

Heb je jouw ideale indeling

Heb je alle kennis in huis om je droominterieur te creëren

Heb je een compleet en persoonlijk interieurplan

N

Kun je je eigen huis stylen als een PRO!

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.

 

 

‘An interior is the natural projection of the soul’

coco chanel

8 Inspirerende thema’s

R

WOONSTIJL BEPALEN

In deze module gaan we dieper in op verschillende woonstijlen. Door je eerst te verdiepen in een aantal woonstijlen krijg je een goed beeld van wat wel en niet bij jou past. De opdrachten in deze module helpen je bij het kiezen van jouw persoonlijke woonstijl en geven inzicht in welke woonstijlen je eventueel kunt combineren.

VISUALISEER JOUW DROOMINTERIEUR

Tijdens deze module gaan we aan de slag met het maken van een (online) moodboard. Aan de hand van een flink aantal opdrachten kom jij steeds dichter bij jouw droominterieur. Daarnaast doe je een krachtige visualisatie oefening die je helpt om je droominterieur daadwerkelijk voor je te zien

KLEUR BEKENNEN

Jij weet straks alles van kleur, kleureffecten, kleurenpsychologie en hoe je kleuren goed op elkaar afstemt zodat je met gemak je eigen kleurenpallette kan samenstellen.

0

JOUW IDEALE INDELING

Stap-voor-stap leg ik je uit hoe je eenvoudig jouw eigen ideale indeling maakt voor je woonkamer. Aan de hand van praktische voorbeelden en concrete opdrachten weet jij precies wat de beste indeling is voor jouw woonkamer.

SPELEN MET LICHT

Licht is een essentieel onderdeel van je inrichting die sfeerbepalend is. In deze module leer je de verschillen tussen basis-, sfeer-, accent- en functionele verlichting. Daarna ben jij in staat om je eigen lichtplan te maken.

MEUBELPLAN

In deze module ga je aan de slag met je meubelplan. Welke meubels kunnen blijven en welke meubels wil je aanschaffen. It’s up to you.

SFEER CREEEREN EN STYLING

In deze module leer je hoe je verschillende materialen en texturen slim kunt toepassen om je huis sfeervol aan te kleden. En je krijgt praktische stylingtips zodat je je huis kunt stylen als een pro!

i

SHOPPINGLIST

Samen zetten we de puntjes op de i en maken we een overzicht van alles wat jij nodig hebt om je droominterieur te creëren.

Ben jij er klaar voor om je huis warm en gezellig te maken? Meld je aan!

 

Twijfel je of dit is wat je wilt of weet je niet zeker welke optie het beste bij jou past? Plan een gesprek in en ik geef je een digitale rondleiding in de besloten Facebookgroep/online leeromgeving en beantwoord al je vragen.

wat klanten zeggen

Wij hebben ons huis volledig gestript. De basis wilden we eerst goed hebben, de aankleding komt later wel dachten we. Die moet er na 8 jaar nog steeds komen. Het lukt me niet om er een gezellig geheel van te maken. Daarnaast ben ik bang om verkeerde keuzes te maken. Straks vind ik het niet meer mooi.

Het was dus tijd om hulp in te schakelen ;). Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb ontzettend veel energie gekregen van Sanne haar ‘Expertmethode’. Ik heb heel veel zin om eindelijk van ons huis een thuis te maken wat we vol trots kunnen laten zien.

Marloes

Moeder van 3, Verpleegkundige

Ik ben trots op mijn huis want ik heb het zelf bedacht!

met Marloes

Een nieuwbouwhuis inrichten. Waar moeten we beginnen? Bij de gedachte alleen al begon het ons gigantisch te duizelen. De cursus maar zeker ook Sanne haar professionele blik en tips hebben ons ontzettend geholpen en houvast gegeven. Het was heel fijn om stap voor stap aan de hand meegenomen te worden, zodat we uiteindelijk weloverwogen keuzes konden maken. Plus de keuzes ook echt durfden te maken, daar zorgde Sanne wel voor hihi. Maar dat is ook goed, want je kan blijven wikken en wegen.

Daarnaast stond Sanne altijd klaar om zelfs met de kleinste details (vanuit de winkel) mee te denken. We kunnen de cursus aan iedereen aanbevelen, maar zeker als je net als ons een nieuwbouwhuis hebt gekocht!

Lianne

Moeder van 2, Innovatie- en kennismanagementadviseur

Sanne heeft me bewezen dat haar Expertmethode werkt. Ze stelt de juiste vragen, laat mij nadenken over zaken waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan, kan goed luisteren, is benaderbaar, denkt out of the box, vraagt door en wist binnen no-time wat voor style ik voor ogen heb. Sanne is super prettig in het contact. Ik vind het heel tof dat zíj mij helpt om eigenhandig onze droominrichting te realiseren.

Sharon

Moeder van 2, Organisatieadviseur

Je moet je het jezelf gewoon gunnen om echt een fijn thuis te kunnen maken

met Sharon

Veelgestelde vragen

Wat is precies het verschil tussen het Groepstraject en het VIP traject?

De uitkomsten van de opdrachten die je maakt vormen samen je persoonlijke interieurplan. Dit stel je zelf samen met behulp van mijn coaching gedurende het groepstraject.

Bij het VIP traject vat ik de uitkomsten van de door jou gemaakte opdrachten samen. Dit houd ik bij in Google drive waar jij ook toegang tot zult hebben. Aan het einde van het VIP traject vat ik alles samen voor jou en maak dit op in een mooi vormgegeven document (op maat gemaakt interieurplan).

Daarnaast heb je 2 calls extra en is het natuurlijk 1-op-1 coaching incl. een thuissessie.

Wat ga ik allemaal leren?

De cursus bestaat uit maar liefst 8 thema’s (zie website) waarin ik al mijn kennis en ervaring met je deel. Op deze manier kan jij alle opgedane kennis toepassen in elke ruimte van je huis.

Geef je ook alleen interieuradvies?

Ja hoor, kijk hier maar eens: www.sannegerdez.nl/aanbod

Ik wil alle ruimtes van mijn huis aanpakken, kan dat?

Ja hoor dat is mogelijk. Tijdens de cursus richt je je op de ruimte die voor jou het meest belangrijk is. Vaak is dit de woonkamer en daarom focussen we ons daar ook op. Dat neemt niet weg dat jij alle opgedane kennis kunt toepassen op iedere ruimte in huis!

Hoe groot zijn de groepen?

Samen met maximaal 6 tot 8 andere vrouwen gaan we aan de slag. Ik houd de groepjes klein zodat er ruimte is voor al jouw vragen en persoonlijke aandacht.

Wanneer zijn de groepscalls?

Elke woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur vinden de groepscalls plaats via zoom. Er worden opnames gemaakt zodat je bij afwezigheid de call terug kunt kijken.

Wat is de tijdsinvestering?

Gemiddeld ben je ongeveer 30 minuten tot 1 uur per week bezig met het lezen van de werkboeken en het maken van de opdrachten.

Hoe lang duren de coachingcalls?

Elke week heb je een videocall met mij en de groep op woensdagavond van 20.00-21.00/21.30 uur via Zoom. De eerste 4 weken moet je rekenen op 60 minuten. De ervaring leert dat de laatste twee coachingcalls 1,5 uur duren.

Wat heb ik nodig om te kunnen videobellen?

Ik maak gebruik van Zoom. Dit programma is eenvoudig te instaleren op je computer. Je kunt ook de app op je smartfoon zetten maar het is handig om tijdens de calls gebruik te maken van een computer omdat ik vaak mijn scherm met je deel om de opdrachten te bespreken.

Ik denk dat het wel wat voor mij is maar ik heb nog twijfels

Wanneer jij je aanmeldt om met mij samen te werken beginnen we met een persoonlijk gesprek over jouw wensen en dromen. Tijdens het gesprek maken we kennis en zal ik vragen stellen om erachter te komen wat jouw specifieke wensen en dromen zijn.

Aan het einde van het gesprek kunnen er twee dingen gebeuren:

  • Of je bent er helemaal klaar voor om samen met mij te werken aan jouw ideale inrichting (Yes! Samen gaan wij dit rocken)
  • Of het past toch niet helemaal bij je en dat is helemaal ok. No hard feelings, voel je niet verplicht. Ik zal iets anders aan je voorstellen om je in de goede richting te wijzen zodat jij op jouw eigen manier je doelen kunt bereiken.
Ik heb een andere vraag

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl

Waar wacht je nog op?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of stuur mij een email: info@sannegerdez.nl