Hi, ik ben Sanne

Dé interieurexpert voor drukbezette dames die trots willen zijn op hun huis en inrichting. Zodat ze rust in huis én hoofd hebben.

Sanne Gerdez Interieurcoach

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Ik weet als geen ander hoe je je voelt…

Ik heb in mijn jeugd namelijk overal gewoond: van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. En het waren ook nog eens voornamelijk opknappertjes. Zogenoemde 10-jaren plannen. Echter woonden we nooit ergens zo lang dus het werd nooit echt af 😉.

 

Op mijzelf wonen was een feestje

In mijn studententijd verhuisde ik ook regelmatig maar hoe kort ik ook ergens woonde, ik zorgde ervoor dat het écht mijn plekje werd. Andere studenten hielp ik ook met het optimaal inrichten van kleine ruimtes. Daar had ik heel veel plezier in. Ondanks de beperkte ruimte en kleine portemonnee wist ik het toch gezellig en sfeervol te maken. Ik zorgde voor de perfecte indeling die ook nog eens praktisch en leefbaar is. Ik verdiepte me graag in interieurtrends en was niet bang om te experimenteren met kleur. Als het niet werd zoals ik in mijn hoofd had kon ik gefrustreerd raken. Maar ik zocht net zolang tot ik de perfecte kleur, indeling en sfeer had gevonden die ik voor ogen had.

Babykamer stoer

Ik was veel te bang

Het liefst wilde ik toen al interieurontwerpster worden. Echter wiskunde was niet mijn sterkste kant en bouwkunde had ik al helemaal niets mee. Ik was veel te bang dat ik ingewikkelde berekeningen en tekeningen moest maken. Allemaal belemmerende overtuigingen waardoor ik andere keuzes maakte en mijn droom opzij zette.

De tijd nemen

Toen ik eenmaal gesetteld was en er een kindje op komst was, kon ik niet wachten om de babykamer onder handen te nemen. Ik wilde een plek voor hem creëren waar hij zich geborgen en veilig voelt. Ook wilde ik het dusdanig inrichten dat onze kleine op het latere leeftijd het ook nog een mooie kamer vond. Ik nam de tijd om een moodboard te maken, hield me daaraan vast en voorkwam op deze manier dat ik geen impulsieve aankopen deed. Dit resulteerde in een prachtige kamer, precies zoals ik mij had voorgesteld en van droomde. Het is af en er zijn geen losse eindjes meer en dat geeft enorm veel rust. Dit was voor mij de doorslag om mijn passie verder te professionaliseren.

Een plek waar je trots op bent

Via Funda mocht ik graag binnenkijken bij anderen. Gezien mijn verhuiservaring en stylingskills ging ik mensen helpen hun huis sneller en beter te verkopen. In de praktijk zag ik vaak rommelige huizen zonder rust en eenheid. Klanten gaven aan dat ze het zelf niet voor elkaar kregen om er een geheel van te maken. In hun nieuwe huis wilden ze graag een inrichting waar ze blij en trots op konden zijn. Een plek waar je na een drukke werkdag kunt ontspannen, waar je samen komt met vrienden en familie. Een plek waar het warm en gezellig is, waar je je geborgen voelt en waar je trots op bent.

 

Dromen najagen

Ik besloot daarom toch mijn droom na te jagen en mij te gaan richten op interieurstyling zodat ik juist daarbij kan helpen. Ik weet namelijk hoeveel rust het brengt als je ergens met plezier woont. Niet met het doel om te verkopen maar juist om van je huis echt een thuis te maken.

Met mijn passie, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die trots willen zijn op hun huis en inrichting. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen om ooit rust in je huis én hoofd te voelen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.