Paasdecoratietrends 2021: 3x leuke looks voor jouw paastafel

Waarschijnlijk schuiven er dit jaar iets minder mensen aan je paastafel, maar dat maakt de (voor)pret om je tafel mooi te versieren er wat mij betreft niet minder om. Vind je ook niet? Ga je dit jaar voor een simpel, zacht en basic look of ga jij voor een tafel vol vrolijk gekleurde paasdecoraties? Laat je heerlijk inspireren: dit zijn de paasdecoratietrends 2021!

Geef je interieur een voorjaarsboost

Yes het is lente en dat betekend dit jaar ook dat het al bijna Pasen is. Ik heb de voorjaarskriebels gelijk goed te pakken. Afgelopen weekend heb ik me heerlijk uitgeleefd op een ‘grote’ voorjaarschoonmaak en nu is het tijd om mijn interieur een voorjaarsboost te geven.

Sanne vertelde dat ze bij de Tuinland superleuke voorjaarsitems hebben, tja en als ik dat weet kan ik het niet laten om gelijk ook een afspraak bij ze te plannen. Wilgentakken, een grote bos tulpen, een boeket veldbloemen, een paar mooie nieuwe vazen en omdat ik er toch was kon ik het niet laten om gelijk ook wat paasdecoraties mee te nemen. Net als elk jaar zag ik dat er weer allerlei leuke paasdecoratietrends zijn. Kijk maar:

Tips en inspiratie voor een Bohemian woonstijl

01

Scandinavisch: zacht & simpel

Een Scandinavische interieur is al jaren een populaire woonstijl. Op zich logisch want veel mensen vinden het na alle drukte buitenshuis fijn om thuis te komen in een rustige omgeving. Nu je dit weet verbaast het je vast niet dat je op een Scandinavische paastafel niet een overload aan paasdecoraties zult vinden. Een eenvoudig en lichtgekleurd tafellaken, een modern en simplistisch keramisch servies en een paar decoraties van natuurlijk materialen; meer heb je niet nodig voor een Scandinavische paastafel. Is jouw woonstijl industrieel? Dan paste deze Scandinavische paastafel er ook heel goed bij.

02

Playful living: intens & gedurfd

Intense en gedurfde vormen, patronen en kleuren; dat zijn de kenmerken van deze speelse trend. Een paastafel in deze stijl straalt een en al happiness, joy en geluk uit. Zeg nou zelf, dit gevoel krijg je toch gelijk bij de kleuren kanariegeel, (retro) oranje, grasgroen en fychsia?

Qua combineren van accessoires en woonitems is niks te gek; alles kan en mag zolang het plezier er maar van af spat. Denk aan geverfde paaseieren in alle kleuren van de regenboog, felgekleurde vaasjes met een of meerdere kleurrijke bloemen, vrolijk gekleurde donuts (ook leuk, en lekker, of zelf te maken), hang een discobal boven je eettafel en let the Easter party begin!

03

Wabi-sabi: perfect imperfect

Bye bye picture perfect, imperfect is ook perfect. Laat de boel even de boel, geniet van het moment en vind je geluk in kleine dingen. Dit zijn de belangrijkste elementen van deze uit Japan afkomstige (leef)stijl. Het kleurenpallet van Wabi-sabi bestaat uit verschillenden nude en diepe groen tinten. Deze kleuren combineren prachtig met natuurlijke materialen zoals hout, klei, steen, bamboe en steen. Hoe vertaal je deze stijl naar je paastafel?

Zet je paaseieren in robuuste. houten eierhouders, serveer de warme broodjes op een keramieken schaal en/of decoreer de paastakken of pampasgras in een grote vaas of doorleefde bloempot. En vergeet niet; het hoeft niet perfect te zijn, geniet van het moment en het samenzijn met de mensen die je dierbaar zijn.

Hoe ziet jouw paastafel eruit?

Weet jij al hoe jij je paastafel gaat decoreren? Of ga je de deur uit en schuif je gezellig bij iemand anders aan de paastafel, dat kan natuurlijk ook. Laat je het Sanne en mij weten in een reactie hieronder? We zijn benieuwd!

Vrolijk Pasen!

Meer inspiratie

Dit is de betekenis van je incarnation cross

Wat betekent je incarnation cross nu eigenlijk? Dit is een vraag die jou misschien bezighoudt. Je verlangt naar inzicht in je levensdoel en jouw bijdrage aan de wereld. Jouw incarnatiekruis …

Zelfliefde: Een Reis naar Innerlijke Overvloed

Ontdek hoe een gesprek over geld en zelfliefde tijdens een Human Design-evenement leidde tot krachtige positieve veranderingen. Leer over de 10 Liefdespoorten in Human Design en hoe ze kunnen bijdragen …

Ik ging volledig voorbij aan mijn intuïtie en investeerde toch meer dan 2000 euro

Ik stop met interieurstyling. Je leest het goed! Ik kap ermee. En voordat je in de stress schiet, no worries, ik stop niet met ondernemen. Maar ik heb wel iets …

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro