fbpx

Stop met doelloos scrollen op Pinterest!

Ben jij op zoek naar inspiratie? Kan jij eindeloos scrollen op Pinterest of tientallen woonwinkels bezoeken zonder thuis te komen met plan? Krijg je keuzestress van alle mogelijke opties en weet je niet goed welke woonstijl precies bij jou en jouw gezin past? Stop met zoeken en lees verder…

Stel je eens voor dat…

  • Jouw woon ideeën tot leven komen
  • Je precies voor je ziet hoe jouw huis eruit kan zien
  • Je eindelijk weet welke woonstijl perfect bij jou past
  • Je weet hoe jij jouw droominrichting vorm kunt geven

    Zonder dat je eindeloos hoeft te zoeken en scrollen op Pinterest.

Wil je dat dit jouw realiteit is?

Dan is het Persoonlijke Inspiratie Plan écht iets voor jou

Interieurstylist Groningen

Het was echt superleuk om samen te werken met Sanne. Door het inspiratieplan zijn we nu in ons huis gezelligheid warmte en rust aan het toevoegen.

Sylvana

Persoonlijk Inspiratie Plan

Heb je allemaal ideeen in je hoofd en lukt het maar niet om ze te realiseren? Weet je niet goed waar je moet beginnen en heb je last van keuzestress?

Stop met zoeken en vertel mij waar je van droomt. Binnen no-time heb ik de ideeën die in jouw hoofd zitten op papier. Ik kijk objectief naar jouw huis en zie mogelijkheden die jij misschien niet ziet.

Ik zet het voor je om in een persoonlijk moodboard en je krijgt direct toepasbare tips waarmee je zelf aan de slag kan.

Klinkt jou dit als muziek in de oren en hoef je niet langer na te denken dat dit precies is wat jij wilt? Plan dan direct een afspraak in mijn agenda en dan gaan we vrijblijvend kijken of we een match zijn.

‘Happiness is homemade

Ben jij een druk bezette dame…

N

met heel veel ideeën maar weet je niet goed weet waar je moet beginnen?

N

en zie je niet voor je hoe je jouw droomhuis kunt inrichten?

N

en heb je moeite met het maken van keuzes als het gaat om de kleuren op de wanden, de indeling van je woonkamer en sfeer bepalen?

N

en heb je geen idee hebt waar je moet beginnen om rust en eenheid te creëren in je inrichting?

N

die van alles probeert maar dat het maar niet lukt om eenheid in je inrichting te creëren?

 

 

Herken jij jezelf hierin?

Dan is het Persoonlijke Inspiratie Plan echt iets voor jou!

Dit kun je verwachten

Wanneer jij je aanmeldt om met mij samen te werken beginnen we met een persoonlijk gesprek over jouw wensen en dromen. Daarna ga ik aan de slag met een Moodboard die ik met je deel via Pinterest. Zodra deze naar wens is werk ik voor jou een inspiratieplan uit en je krijgt direct toepasbare tips in een prachtig vormgegeven document.

Ben jij er klaar voor om jouw woonideeën tot leven te laten komen? Meld je aan!

Persoonlijk Inspiratie Plan

 

Intake gesprek

(45 min call)

 

Moodboard

(Pinterest)

 

Inspiratieplan

+ direct toepasbare tips

(Volledig uitgewerkt)

 

€ 247

Sanne Gerdez

Hi, ik ben Sanne

Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet thuis te voelen. Het gevoel te hebben dat er nog van alles moet gebeuren aan je huis, dat je thuis niet tot rust komt en dat je verlangt naar een huis wat af is. Waar je je geborgen en veilig voelt.

Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis. Ik heb overal gewoond en ben maar liefst 16 keer verhuisd. Het bracht een hoop onrust maar hierdoor weet ik als geen ander hoe je van grote ruimtes toch een gezellige boel kunt maken en hoe je kleine kamers ruimtelijk laat ogen.

Met mijn passie voor intieurstyling, opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik een authentieke methode voor dames net zoals ik, die niets liever willen dan rust in huis én hoofd. Dat je dit zelf kunt creëren zonder dat je het gevoel hebt te moeten verhuizen. Dat jij zonder ingewikkelde materie, van elk huis, van elke ruimte,  je eigen droomhuis kunt maken.