fbpx

Stop met doelloos scrollen op Pinterest

Maak een Perfect Pinterest Moodboard

Blijf jij eindeloos scrollen op Pinterest, weet je niet hoe je borden moet aanmaken? Ben je het overzicht volledig kwijt en maak je zelfs schermafbeeldingen van plaatjes die je ziet omdat je niet weet hoe Pinterest werkt? Dan is dit een echte life saver!

In deze online cursus leer jij om binnen no time een perfect moodboard te maken op Pinterest.Hallo overzicht! Hallo rust in je hoofd :).

Dé cursus voor iedereen graag een Perfect Pinterest Moodboard wil maken. Zodat je je inspiratie altijd bij de hand hebt en precies kunt uitleggen wat jij graag wilt met je interieur. Ideaal voor als je gaat shoppen of je partner wilt overtuigen van die ene woonstijl ;).

N

Ontdek welke woonstijl echt bij jou past

N

Ervaar rust en overzicht

N

Weg met keuzestress

N

Leer in 5 stappen een perfect moodboard maken

Laat mij je helpen overzicht te creëren in de overload aan inspiratie

Kan jij eindeloos scrollen op Pinterest of tientallen woonwinkels bezoeken zonder thuis te komen met de perfecte woonaccessoires? Is het het steeds nèt niet en is jouw inrichting inmiddels een onsamenhangend geheel geworden waar niets meer bij elkaar lijkt te passen? Dan is deze onlinecursus echt iets voor jou!

Krijg je keuzestress van alle mogelijke opties en weet je niet goed welke woonstijl precies bij jou en jouw gezin past? Ook dan ben aan het goede adres!

Tijdens deze onlinecursus leer je in no time jouw eigen persoonlijke moodboard te maken. Ik help jou, jouw dromen en ideeën te ordenen en te concretiseren in de inspiratie overload die Pinterest te bieden heeft.

Aan het einde van de onlinecursus kun jij precies vertellen hoe jouw droominrichting eruit ziet. Heel handig als je gaat shoppen of je partner wilt overtuigen ;).

Met het moodboard heb jij dé basis voor je interieurplan in handen en altijd bij de hand :). Hiermee kan jij gericht aankopen doen, voel je geen keuzestress meer, weet je precies wat je nodig hebt om je huis warm en gezellig te maken.

wat klanten zeggen

 Sanne is enthousiast, denkt met je mee en heeft er echt verstand van.

Anna Bronsveld

Als jij moeite mee hebt met ontdekken wat je nu echt mooi vindt moet je samen met Sanne aan een prachtig moodboard gaan werken.

Sanne geeft duidelijke opdrachten en plots krijg je hierdoor een super duidelijk overzicht van wat je echt mooi vind. Ze begeleid je op een leuke manier, luistert goed en kan hierdoor fijne tips geven.

Dit resulteert in een prachtig moodboard waarmee je je inrichting kunt bepalen en zo gericht aankopen kunt gaan doen waar je echt gelukkig van wordt.

Door de opdrachten van Sanne te volgen kun je een heerlijk thuis creëren en spijt aankopen voorkomen!

Emmy Sportel

Wat leek het mij fijn om precies te weten wat ik zou willen in het nieuwe huis, welke sfeer zoek ik en wat voor interieur vind ik mooi? En wat past daar dan bij?

Tijdens de workshop kon ik helemaal losgaan met alle inspiratie en gaandeweg kwam daar dus toch echt een prachtig moodboard uit, ook al zag ik het halverwege nog niet helemaal voor me.

Sanne helpt je goed op weg en geeft hele fijne tips. Ze stelt de juiste vragen, waardoor je leert keuzes te maken en je goed je eigen weg vindt met jouw moodboard.

Ik weet nu precies hoe ik onze woning wil gaan inrichten en welke kleuren/decoraties ik daarbij wil gaan gebruiken.

Ik raad deze workshop aan aan iedereen die een nieuwe ruimte of nieuw huis wil gaan inrichten.

Mariska van Dommele-Kuijpers

sanne gerdez voor een flap over waarop staat workshop maken doe je zo

Hi, ik ben Sanne

Zelf ben ik gek op het maken van moodboards en visionboards. Zo heb ik eigenlijk ook mijn passie voor interieurstyling (her) ontdekt.

Toen ik zwanger was van onze zoon, kon ik niet wachten om de babykamer onder handen te nemen. Dit keer wilde ik het in één keer goed aanpakken.

Het belangrijkste uitgangspunt voor mij was, dat hij een plek zou krijgen waar hij zich geborgen en veilig voelt. Ook wilde ik het dusdanig inrichten dat onze kleine op het latere leeftijd het ook nog een mooie kamer vond. 

Zodoende nam ik uitgebreid de tijd om een moodboard te maken, hield me daaraan vast en voorkwam op deze manier impulsieve aankopen. Dit resulteerde in een prachtige kamer, precies zoals ik mij had voorgesteld en van droomde. 

Het is af en er zijn geen losse eindjes meer en dat geeft enorm veel rust. Dit was voor mij het moment dat ik me realiseerde dat ik mijn passie voor interieurstyling en het inrichten van baby- en kinderkamers verder wilde professionaliseren 😍. En zo geschiede. 

Naast het geven van (online) curssen en workshops ontwerp ik interieurs en geef ik interieuradvies voor ieder budget. Bij een interieurontwerp betrek ik het hele gezin. Wil je hier meer over weten? Klik dan even op deze pagina.