Bestel hier de Complete Human Design bundel

Jouw persoonlijke gidsen in Human Design

Complete Human Design Bundel

Beginnersbijbel (t.w.v. €111,-): Jouw persoonlijke gids in Human Design. Leer alles over je unieke blauwdruk en leid het leven dat je voorbestemd bent te leiden!

De Plan van Pijlen (t.w.v. €111,-): Ontdek de vier pijlen binnen Human Design en ontvang praktische tips voor transformatie.

Manifestatiecode (t.w.v. €33,-): Ontvang een op maat gemaakte code die je helpt om te manifesteren op een manier die perfect bij jou past.

Complete human design bundel

Wat anderen zeggen

Judit DukerMan-Gen 6/2
Lees verder
Ik wil je heel erg bedanken. Zo bijzonder om dit allemaal te lezen: eye openers, herkenning, bevetiging en ik merk ook dat ik zo hier en daar best meer 'in balans' mag komen...Vanochtend nog weer eens doorgelezen en ik merkte dat mijn buik erop reageerde. Ik wil hier echt meer mee gaan doen en wil meer mijzelf (gaan) laten zien.
Nouschka van der Burg Projector 6/2
Lees verder
Nou, veel nieuwe inzichten! Ik herken sommige dingen heel sterk, andere (nog) niet. Bij de centra zie ik wel meerdere waar ik vooral het 'uit balans' stuk herken, dus waarschijnlijk dat de dingen niet herken ook nog niet in balans zijn.
Katja Da SilvaProjector 1/3
Lees verder
Wow Sanne, ik ben hier echt stil van. Zoveel herkenning en zo gedetailleerd. Ik vind dit zo ontzettend waardevol en zo mooi om te lezen. Het raakt me diep en ik voel zelfs tranen. Dankjewel voor dit supermooie document.
Laura BaasMan-Gen 5/1
Lees verder
Ja ik ben ook heel content met jouw werk als 1 lijn. De relatiesessie vond ik ook super!
Brenda HanemaaijerMan-Gen 1/4
Lees verder
Wat ik gelijk kan zeggen is dat ik het heel fijn vind hoe jij dingen omschrijft en tastbaar maakt. Dat is denk ik ook wel gelijk het grootste verschil. Als je begrijpt wat je leest, voel het ook en kun je het zoveel beter naar waarde inzetten. Dat is natuurlijk wel mijn 1 lijn die daar heel blij van wordt hahaha
Sanne WormskampMan-Gen 2-4
Lees verder
Wauw, Sanne! Wat een mega mooi document. Ik herinner mij nog veel van alles tijdens ons gesprek. Maar nu heb ik zoveel meer aanknopingspunten, omdat ik alles kan teruglezen of opzoeken. En ik herken mijzelf er zo enorm in
Marloes Havinga - de WitMan-Gen 3/5
Lees verder
Lieve Sanne, dankjewel voor de uitgebreide gids. Ik heb nog niet alles kunnen lezen maar wat ontzettend veel punten waarvan ik denk: 'Ja dat ben ik, Ja dat doe ik, Ja dat voel ik heel erg vaak...' Het helpt mij op dit moment om sterker en steviger in mijn schoenen te staan. Smaakt naar veel meer!
Ellen Borsboom4/1 Projector
Lees verder
Wooow wat een ontzettend gaaf document heb ik mogen ontvangen van je! Wat ontzettend uitgebreid. Zo fascinerend om door te lezen. Ik herken ook echt super veel hierin! Ik vind het ook prachtig vorm gegeven. Echt een heel waardevol document. Heel blij dat ik deze heb aangevraagd bij je 😀. Leuk ook die uitleg van de gene keys. Heel erg bedankt! Ook het Juxtaposition Cross van mij staat er super mooi verwoord in. Ik heb ergens anders nog niet zo'n mooie en duidelijke uitleg daarvan gehad. Heel erg bedankt voor deze reading. Liefs Ellen
Alexandra Mes6/2 Projector
Lees verder
Hey Sanne, het was top. Veel bruikbare inzichten op Design en Personality. Ik was vroeger in de klas ook echt iemand die altijd aan het strijden was voor rechtvaardigheid. Vul dat nu op een andere manier in. Het Mountains type herkende ik nog niet helemaal. Wel qua overzicht, (adem)ruimte, minimalistisch etc maar nog niet qua hoogte hoogte of voorkeur voor hoge gebouwen/ruimtes. Ik ga het eens proberen om dat op te zoeken!
Previous
Volgende
Samenvatting bestelling tonen
€255.00
Product Subtotaal
Bundel  × 1 255.00
Subtotaal 255.00
Totaal 255.00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Jouw Bestelling

Product
Quantity
Price
Complete human design bundel
Bundel1
+
Oorspronkelijke prijs was: €255.00.Huidige prijs is: €178.50.
Complete human design bundel
Bundel | Termijnbetaling1
+
Oorspronkelijke prijs was: €127.50.Huidige prijs is: €89.25.

Met jouw Incarnation Cross kom je erachter wat je hier op aarde te doen hebt.

Wat is jouw levensmissie? Wat houdt jou gezond en waar wordt je echt blij van? Deze waardevolle informatie geeft je meer inzicht in jezelf en je rol in de wereld. Boek deze uitwerking er extra bij om net dat laagje dieper te gaan.


22.00
Toevoegen

Je bestelling

Product Subtotaal
Bundel  × 1 255.00
Subtotaal 255.00
Totaal 255.00

Betaling