Je bent er bijna...

Interior by Design

Wat anderen zeggen

Marloes Havinga
Marloes Havinga
Lees verder
Wij hebben ons huis volledig gestript. De basis wilden we eerst goed hebben, de aankleding komt later wel dachten we. Die moet er na 8 jaar nog steeds komen. Het lukt me niet om er een gezellig geheel van te maken. Daarnaast ben ik bang om verkeerde keuzes te maken. Tijd om hulp in te schakelen ;). Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb ontzettend veel energie gekregen van Sanne haar ‘Expertmethode’. Ik heb heel veel zin om eindelijk van ons huis een thuis te maken wat we vol trots kunnen laten zien.
Lianne Noteboom
Lianne Noteboom
Lees verder
Een nieuwbouwhuis inrichten. Waar moeten we beginnen? Bij de gedachte alleen al begon het ons gigantisch te duizelen. De cursus maar zeker ook Sanne haar professionele blik en tips hebben ons ontzettend geholpen en houvast gegeven. Het was heel fijn om stap voor stap aan de hand meegenomen te worden, zodat we uiteindelijk weloverwogen keuzes konden maken en knopen konden doorhakken. Daarnaast stond Sanne altijd klaar om zelfs met de kleinste details (vanuit de winkel) mee te denken. We kunnen de cursus aan iedereen aanbevelen, zeker als je net als ons een nieuwbouwhuis hebt gekocht!
Sharon Reiniers
Sharon Reiniers
Lees verder
Sanne heeft me bewezen dat haar methode werkt. Ze stelt de juiste vragen, laat mij nadenken over zaken waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan, kan goed luisteren, is benaderbaar, denkt out of the box, vraagt door en wist binnen no-time wat voor style ik voor ogen heb. Sanne is super prettig in het contact. Ik vind het heel tof dat zíj mij helpt om eigenhandig onze droominrichting te realiseren.
Vorige
Volgende
Samenvatting bestelling tonen
€399.00
Product Subtotaal
Cursus | Interior by design  × 1 399.00
Subtotaal 399.00
Totaal 399.00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Betaalopties

Product
Quantity
Price
Cursus | Interior by design1
+
Oorspronkelijke prijs was: €399.00.Huidige prijs is: €222.00.

Je bestelling

Product Subtotaal
Cursus | Interior by design  × 1 399.00
Subtotaal 399.00
Totaal 399.00

Betaling

  • Selecteer je bank

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro