Bestel hier jouw Magische Manifestatiecode

Jouw unieke manier van manifesteren

Heb jij alles al geprobeerd, van doelenlijstjes maken, tot het maken van visonboard of ben je dagelijks bezig met affirmaties en het zetten van intenties? Maar lijkt niets te werken?

Dan heb ik goed nieuws! Want je kunt namelijk uit je human design chart halen hoe manifesteren het beste voor jou werkt. Jouw persoonlijke manifestatiecode.

Na het lezen van jouw unieke code weet jij exact wat je wel en niet moet doen als het aankomt op manifesteren. Dat bespaart je heel wat waardevolle tijd. Je gaat het op jouw eigen manier doen, en dat betekent meer plezier en betere resultaten. Geen frustraties meer of het gevoel dat al je inspanningen voor niets zijn geweest.

Magische Manifestatiecode

Wat anderen zeggen

Marloes Sturing
Lees verder
Ik herkende echt vet veel van mijzelf. Zo fijn dat het nogmaals bevestigd wordt. Er komen mooie dingen naar ons toe! Heeeeel veel Thank you voor de inhoud! Het is zo fijn om jezelf en de ander steeds beter te leren kennen en te volgen wat bij je past...En dan vertrouwen dat het goed mag komen! Hoe magisch!
Linda de Widt
Lees verder
Wow, conditionering, dat ik routines en ritmes moet volgen, maar poort 5 en 15 en passive brain, ik mag varieren, dus het wordt nu flow volgens en dan 7 uur slapen minimaal. En dus zit ik om 0.30u nog te lezen en te arceren. Dank Sanne!
Previous
Next
Samenvatting bestelling tonen
€44.00
Product Subtotaal
Manifestatie magie  × 1 44.00
Subtotaal 44.00
Totaal 44.00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Your Products

Product
Quantity
Price
Manifestatiecode (#7399)
+
44.00
Ontdek jouw unieke superkrachten en levensdoel met de Gepersonaliseerde Human Design Beginners Bijbel! Bestel nu en krijg een dikke korting.
111.00 81.00

Je bestelling

Product Subtotaal
Manifestatie magie  × 1 44.00
Subtotaal 44.00
Totaal 44.00

Betaling

  • Selecteer je bank

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro