Je bent er bijna...

Cursus | Pinterest Perfect Moodboard

Wat anderen zeggen

Emmy Sportel
Lees verder
Sanne geeft duidelijke opdrachten en plots krijg je hierdoor een super duidelijk overzicht van wat je echt mooi vind. Dit resulteert in een prachtig moodboard waarmee je je inrichting kunt bepalen en zo gericht aankopen kunt gaan doen waar je echt gelukkig van wordt. Door de opdrachten te volgen kun je een heerlijk thuis creëren en spijt aankopen voorkomen! Nienke Ruchti-Lukkien: Ik had zoveel dingen in mijn hoofd wat ‘misschien’ wel leuk zou kunnen zijn dat ik het op den duur maar op heb gegeven, tot ik bij Sanne terecht kwam. Door stap-voor-stap, een moodboard te maken weet ik nu precies wat ik mooi vind. Door de cursus heb ik meer rust in mijn hoofd en hebben wij straks een prachtig ingerichte keuken!
Samenvatting bestelling tonen
€37.00
Product Subtotaal
Cursus | Pinterest Perfect Moodboard  × 1 37.00
Subtotaal 37.00
Totaal 37.00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Combineer de Masterclass Kleur in je interieur met de Pinterest Perfect Moodboard je hebt de perfecte basiscombinatie in handen om je huis direct een oppepper te geven.
174.00 127.00

Je bestelling

Product Subtotaal
Cursus | Pinterest Perfect Moodboard  × 1 37.00
Subtotaal 37.00
Totaal 37.00

Betaling

  • Selecteer je bank

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro