fbpx

Verhuizen? Je krijgt al stress als je eraan denkt

N

Je wilt meer geld voor je huis

N

Je wilt je huis zo snel mogelijk verkopen

N

Je hebt geen zin om weken tussen de verhuisdozen te zitten

N

Je wilt voldoende onderhandelingsruimte

N

Je wilt opvallen tussen de moordende concurrentie

N

Je wilt maximaal resultaat, geen gedoe!

Zou het niet fijn zijn als je vertrouwen hebt in een goede afloop én een vlotte verhuizing? Wat nou als ik je zeg dat dit mogelijk is?

Interieurstylist groningen

Ik weet zeker dat je naast al de things-to-do je je (onbewust toch) zorgen maakt over hoe lang je huis te koop zal staan.

Je hoopt dat het niet heel lang is. Misschien kun je even de dubbele lasten wel dragen maar dat doe je natuurlijk liever niet te lang. Ergens heb je er ook wel vertrouwen in, want het huis van de buren was immers ook zo verkocht. Maar toch, misschien bij jou wel net niet. Je wordt onzeker.

Deze stress kun je er absoluut niet bij hebben. Je hebt al genoeg aan je hoofd. En dan heb ik het nog niet eens over de kopzorgen over het afsluiten van een nieuwe hypotheek en de verhuizing an sich.

wat klanten zeggen

Marjon en Marco

Ik heb Sanne ingeschakeld voor last-minute verkoopstylingadvies. Ze was erg flexibel en kon meteen de volgende dag komen. In 1,5 uur hebben we doelgericht onze volledige woning doorlopen en kreeg ik praktische adviezen waarmee ik zelf aan de slag kon. Daarna heeft ze geholpen om de prioriteiten in kaart te brengen. Nadat ik het advies heb opgevolgd en de makelaar het resultaat zag hebben we besloten de vraagprijs te verhogen met €10.000.

Het advies was de investering absoluut waard. Bij een volgende verhuizing zal ik zeker gebruik maken van haar diensten gezien er toch veel op je af komt bij het verkopen van een huis naast het runnen van een gezin en eigen bedrijf”.

Schreuder Makelaars

Sanne heeft voor een klant van ons de woning volledig gemeubileerd en ingericht. Ze gebruikt alleen echte meubelen en wist van een kale lege ruimte een aantrekkelijke sfeervolle ruimte te maken. Het penthouse was daarna snel en goed verkocht. Sanne verstaat haar vak en levert kwaliteit.

Jan-Willem

We hadden niet verwacht dat we zoveel tips en adviezen zouden krijgen van Sanne. Algemene tips maar ook zeer gedetailleerde adviezen over de slaapkamers van de kinderen bijvoorbeeld. Daarnaast dacht Sanne goed mee over de mogelijkheden om het huis nog beter tot haar recht te laten komen. Door haar adviezen hebben we zelf ook inspiratie opgedaan hoe we ons nieuwe huis gaan inrichten. Er was een hoop werk te verzetten maar het was de moeite waard. Het huis was binnen no-time verkocht voor een goede prijs.

Rianne v/d Ploeg

Eerder stond mijn huis twee jaar te koop (!) zonder resultaat. Sanne gaf mij goede adviezen en hoop. Ze kwam terug met de nodige spullen en accessoires. Maakte er een perfect plaatje van en mijn huis was binnen 2 weken verkocht!

Mark Peter Hoogewerf

We dachten eerst dat het niet zo nodig zou zijn maar de Makelaar bood ons verkoopstylingadvies aan. Sanne was to-the-point en liet direct zien waar we het verschil konden maken. Naderhand hadden we een enorme to-do-list maar Sanne hielp ons prioriteiten te stellen en inpakken moesten we toch. Dit gaf rust en vertrouwen. Ons huis was dan ook heel snel verkocht.

Karin Zwart

Mijn vertrouwen in een snelle verkoop is niet groot. We wonen in een dorp en ik ben bang dat mijn woning lang te koop staat. Wekenlang tussen de verhuisdozen zitten met mijn kinderen is geen optie.

Sanne gaf uitgebreid advies. Ik weet nu precies wat ik moet doen voor een snelle en goede verkoop. Het heeft mij ontzettend veel vertrouwen gegeven in het verkoopproces. Ik kan Sanne haar expertise van harte aanbevelen.

Ik weet als geen ander hoe je je voelt…

Ik ben maar liefst 16x verhuisd en echt niet omdat ik dat leuk vond! Van woonboerderij tot flat, van studio tot eenkamerappartement, van rijtjeshuis tot vrijstaand huis: ik heb overal gewoond. Ik heb alle tijd voor een verhuizing gehad maar ik ben ook ooit een keer in het holst van de nacht verhuisd wegens omstandigheden. Dat gun ik echt niemand.

Hoe kort of lang je de tijd ook hebt om daadwerkelijk te verhuizen: voor velen is het nu eenmaal stressvol. Van het moment dat jij hebt besloten te verhuizen, tot het moment dat je de laatste dozen uitpakt in je nieuwe huis: ben je al gauw 4 tot 5 maanden verder. Als ervaringsdeskundige weet ik inmiddels hoe je dit proces zo soepel mogelijk kunt laten verlopen.

Ik gun iedereen een relaxte verhuizing. Er komt al zo veel bij het proces kijken dat je stress echt niet kunt gebruiken. Het is belangrijk dat je ook kunt genieten van een nieuw hoofdstuk in je leven. Het toch zonde als je van een frisse start alleen maar stress hebt? Vind je ook niet?

Interieurstylist Groningen

Weg met verhuisstress!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn GRATIS Ebook ‘Simpele methode voor stressloos verhuizen die werkt’  inclusief verkoopstylingtips

ebook met verhuistips voor stressloos verhuizen en verkopen

Durf jij met zekerheid te zeggen dat jouw huis snel en succesvol verkocht wordt?

Sanne Gerdez

Wil jij je huis snel en goed verkopen? Neem dan contact met mij op.

 

  • Alle prijzen zijn op basis van een reguliere eengezinswoning met woonkamer, keuken, 1 badkamer, 1 toilet en 3 slaapkamers, gemiddelde tuin/balkon en eventueel zolder/garage. Bij meer kamers, perceeloppervlakte prijs in offerte.
  • Exclusief parkeerkosten.
  • Inclusief reiskosten tot een straal van 20 kilometer gerekend vanaf mijn adres | Daarbuiten wordt een reistijdvergoeding van €0,30 per kilometer in rekening gebracht.

Twijfel je of dit is wat je wilt of weet je niet zeker wat het beste bij jou past? Plan een gesprek in en ik beantwoord met liefde al je vragen.

Met deze makelaars werk ik onder anderen samen