fbpx

Werkwijze interieuradvies & ontwerp

droomhuis in kaart gebracht door Sanne Gerdez
w

KENNIS MAKEN

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw woonwensen en dromen. We gaan dieper in op verschillende woonstijlen om een goed beeld te krijgen wat bij jou past. Vervolgens ga jij aan de slag met een moodboard. Ik vertaal jouw wensen en dromen naar een concrete beschrijving zodat jij kan checken of ik, dat wat jij in je hoofd hebt, goed heb begrepen.

SESSIE 2

Tijdens deze sessie bespreken we het moodboard en neem ik je mee met mijn interieurideeën voor jouw woning. Na dit gesprek werk ik deze ideeën verder uit in een eerste ontwerp. Het eerste ontwerp bevat een sfeerplan, kleurenplan, meubelplan & indelingsplan gebaseerd op jullie persoonlijke woonstijl en wensen.

N

SESSIE 3

In deze sessie bespreken we het eerste ontwerp en zetten we de puntjes op de i. Na akkoord werk ik het gehele ontwerp voor je uit in 2D of 3D

EINDGESPREK

In de laatste sessie presenteer ik jou het compleet uitgewerkte ontwerp. Je ontvangt daarbij ook de specifieke kleurcodes, een productoverzicht, materialenplan aankoopoverzicht en inclusief verkoopadressen zodat je meteen gericht aan het werk kan om jouw droominterieur te realiseren.

Wil jij een compleet interieuradvies zodat je meteen aan de slag kan? Neem dan contact met mij op.

 

wat klanten zeggen

Wij hebben ons huis volledig gestript. De basis wilden we eerst goed hebben, de aankleding komt later wel dachten we. Die moet er na 8 jaar nog steeds komen. Het lukt me niet om er een gezellig geheel van te maken. Daarnaast ben ik bang om verkeerde keuzes te maken. Straks vind ik het niet meer mooi.

Het was dus tijd om hulp in te schakelen ;). Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb ontzettend veel energie gekregen van Sanne haar ‘Expertmethode’. Ik heb heel veel zin om eindelijk van ons huis een thuis te maken wat we vol trots kunnen laten zien.

Marloes

Moeder van 3, Verpleegkundige

Ik ben trots op mijn huis want ik heb het zelf bedacht!

met Marloes

Een nieuwbouwhuis inrichten. Waar moeten we beginnen? Bij de gedachte alleen al begon het ons gigantisch te duizelen. De cursus maar zeker ook Sanne haar professionele blik en tips hebben ons ontzettend geholpen en houvast gegeven. Het was heel fijn om stap voor stap aan de hand meegenomen te worden, zodat we uiteindelijk weloverwogen keuzes konden maken. Plus de keuzes ook echt durfden te maken, daar zorgde Sanne wel voor hihi. Maar dat is ook goed, want je kan blijven wikken en wegen.

Daarnaast stond Sanne altijd klaar om zelfs met de kleinste details (vanuit de winkel) mee te denken. We kunnen de cursus aan iedereen aanbevelen, maar zeker als je net als ons een nieuwbouwhuis hebt gekocht!

Lianne

Moeder van 2, Innovatie- en kennismanagementadviseur

Sanne heeft me bewezen dat haar Expertmethode werkt. Ze stelt de juiste vragen, laat mij nadenken over zaken waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan, kan goed luisteren, is benaderbaar, denkt out of the box, vraagt door en wist binnen no-time wat voor style ik voor ogen heb. Sanne is super prettig in het contact. Ik vind het heel tof dat zíj mij helpt om eigenhandig onze droominrichting te realiseren.

Sharon

Moeder van 2, Organisatieadviseur

Je moet je het jezelf gewoon gunnen om echt een fijn thuis te kunnen maken

met Sharon