Schrijf je in voor de wachtlijst

En ontvang als eerste een uitnodiging voor één van mijn exclusieve workshops! Vol= vol.

Moodboard workshop

Tweemaal per jaar kun je meedoen aan een moodboard workshop. Een moodboard workshop is voor dames die hun huis willen (her)inrichten en voor deelnemers van mijn signature program Interior by Design

Special edition workshop
Naast het geven van moodboardworkshops organiseer ik eens per jaar een visionboard workshop. Daarnaast vind ik het leuk om ouders met kinderen uit te nodigen voor een workshop waarbij de focus ligt op een droomslaapkamer voor jou en je kind(eren).
 
Let op: Voor elke workshop zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Dit is wat je kunt verwachten van iedere workshop

Elke workshop starten we samen met een visualisatie oefening. Daarna gaan we aan de slag met knippen en plakken en geef jij je moodboard of visionboard tekst mee. Hierdoor ben jij in staat om exact aan anderen uit te leggen hoe jouw droominterieur eruitziet of wat jouw dromen en doelen zijn.
 
De workshops zijn tot in de puntjes verzorgd met een hapje en drankje. Je kunt uit verschillende materialen kiezen, waaronder kleurstalen, stoffen en uiteraard een variatie aan tijdschriften. Op deze manier kan jij een uniek moodboard maken die perfect aansluit bij dat wat jij voor ogen hebt. Een workshop duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats in of rond de stad Groningen. Aan het einde van de workshop heb je nieuwe inzichten opgedaan, antwoord op al je interieurvragen en ben je positief geïnspireerd. Uiteraard ga je naar huis met een kleine verrassing.

Boek een workshop voor een grote groep

Ben jij op zoek naar een originele en inspirerende workshop voor een grote(re) groep vrouwen? Nodig mij uit en samen maken we er een gezellige en unieke ervaring van! Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Wat anderen klanten zeggen

Lorilee Beekman
Lees verder
Toen ik op Instagram zag dat Sanne deze workshop ging geven heb ik geen seconde getwijfeld; daar wil ik bij zijn! Nou daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Sanne ontvang ons heel gastvrij en hartelijk, legde alles heel duidelijk uit, had oog voor iedereen; echt heel fijn. Met een super blij gevoel en een mooi vision board met mijn dromen en doelen voor 2023 ging ik weer naar huis. Sanne, dankjewel voor de fijne middag! Lianne Smid Ik twijfelde wel heel erg vanwege een druk gezin. Toch besloot ik mee te doen! Na een de workshop met enthousiaste vrouwen ben ik erg blij met m’n moodboard die door de opdrachten van Sanne vorm kreeg. Het is mijn tijd ontzettend waard geweest en gaf me energie die ik in m’n huis kon steken! Ik kan iedereen die besluiteloos is over interieur Sanne aanbevelen!
Nienke Ruchti-Lukkien
Lees verder
Wij hebben een grote woonkeuken en ik vond het lastig om hier een gezellige, huiselijke ruimte van te maken. Ik had zoveel dingen in mijn hoofd wat ‘misschien’ wel leuk zou kunnen zijn dat ik het op den duur maar op heb gegeven, tot ik bij Sanne terecht kwam. Door samen, stap voor stap, een moodboard te maken weet ik nu precies wat ik mooi vind. Door Sanne heb ik meer rust in mijn hoofd en hebben wij straks een prachtig ingerichte keuken!
Previous
Next

Hi ik ben Sanne

Zelf ben ik gek op het maken van moodboards en visionboards. Zo heb ik eigenlijk ook mijn passie voor interieurstyling (her)ontdekt. Een moodboard helpt mij altijd om gericht aankopen te doen en geen geld te verspillen aan dingen die toch niet in het groter geheel passen. Naast het maken van moodboards ben ik gek op het maken van Visionboards. Slechts één keer per jaar organiseer ik zo’n workshop. Meestal aan het begin van het nieuwe jaar. Als je daarbij wilt zijn reserveer dan tijdig je plekje.

Wat anderen klanten zeggen

Emmy Sportel
Lees verder
Als jij moeite mee hebt met ontdekken wat je nu echt mooi vindt moet je samen met Sanne aan een prachtig moodboard gaan werken. Sanne geeft duidelijke opdrachten en plots krijg je hierdoor een super duidelijk overzicht van wat je echt mooi vind. Ze begeleid je op een leuke manier, luistert goed en kan hierdoor fijne tips geven. Dit resulteert in een prachtig moodboard waarmee je je inrichting kunt bepalen en zo gericht aankopen kunt gaan doen waar je echt gelukkig van wordt. Door de opdrachten van Sanne te volgen kun je een heerlijk thuis creëren en spijt aankopen voorkomen!
Mariska van Dommele-Kuijpers
Lees verder
Wat leek het mij fijn om precies te weten wat ik zou willen in het nieuwe huis, welke sfeer zoek ik en wat voor interieur vind ik mooi? En wat past daar dan bij? Tijdens de workshop kon ik helemaal losgaan met alle inspiratie en gaandeweg kwam daar dus toch echt een prachtig moodboard uit, ook al zag ik het halverwege nog niet helemaal voor me. Sanne helpt je goed op weg en geeft hele fijne tips. Ze stelt de juiste vragen, waardoor je leert keuzes te maken en je goed je eigen weg vindt met jouw moodboard. Ik weet nu precies hoe ik onze woning wil gaan inrichten en welke kleuren/decoraties ik daarbij wil gaan gebruiken. Ik raad deze workshop aan aan iedereen die een nieuwe ruimte of nieuw huis wil gaan inrichten.
Previous
Next

Schrijf je in voor de wachtlijst