Altijd al willen weten hoe je een moodboard maakt?

Zaterdag 30 september 2023 organiseer ik weer een workshop.
Claim direct je ticket en betaal nu slechts 59,- euro i.p.v.€ 75,- euro

Herken je dit?

Dan is een moodboard workshop echt iets voor jou!
 
Kan jij eindeloos scrollen op Pinterest of tientallen woonwinkels bezoeken zonder thuis te komen met de perfecte woonaccessoires? Is het het steeds nèt niet en is jouw inrichting inmiddels een onsamenhangend geheel waar niets meer bij elkaar lijkt te passen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Krijg je keuzestress van alle mogelijke opties en weet je niet goed welke woonstijl precies bij jou en jouw gezin past? Ook dan ben aan het goede adres!

Hi ik ben Sanne

Zelf ben ik gek op het maken van moodboards en visionboards. Zo heb ik eigenlijk ook mijn passie voor interieurstyling (her)ontdekt. Een moodboard helpt om gericht aankopen te doen en geen geld te verspillen aan dingen die toch niet in het groter geheel passen. Naast het maken van moodboards voor klanten ben ik gek op het maken van Visionboards. Slechts een keer per jaar organiseer ik zo’n workshop. Als je daar bij wilt zijn reserveer dan tijdig je plekje. Naast het geven van (online) cursussen en workshops kun je ook bij mij terecht voor een volledig interieurontwerp of voor kort en bondig interieuradvies. Wil je hier meer over weten? Klik dan even op deze pagina.

Dit kun je van de Moodboard workshop verwachten

Tijdens deze exclusieve workshop leer je in 2,5 uur een persoonlijke moodboard maken. Je krijgt handige tips waarmee je overzicht creëert in de overload aan inspiratie en eigen ideeën.
Je kunt uit verschillende materialen kiezen, waaronder kleurstalen, stoffen en uiteraard een variatie aan tijdschriften. Op deze manier kan jij een uniek moodboard maken die perfect aansluit bij dat wat jij voor ogen hebt.
 
Aan het einde van de workshop kun jij precies uitleggen hoe jouw droominrichting eruit ziet. Heel handig als je gaat shoppen of je partner wilt overtuigen ;).

Met het moodboard heb jij letterlijk dé basis voor je interieurplan in handen

Met het moodboard heb jij letterlijk dé basis voor je interieurplan in handen. Hiermee kan jij gericht aankopen doen, voel je geen keuzestress meer en weet je precies wat je nodig hebt om je huis warm en gezellig te maken.
 
Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie en een aantal vragen. Door de vragen te beantwoorden kan ik nog beter inspelen op jouw wensen en behoeften zorg jij ervoor dat je antwoord krijgt op jouw persoonlijke interieurvragen tijdens de workshop.
 
Koop je ticket hier zodat je zeker bent van een plekje voor de eerstvolgende workshop op zaterdag 30 september 2023.

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro