Download je Human Design chart in slechts 1 minuut!

Human Design Gezinsreading

5x Meer Energie & Balans

Als ondernemer weet je hoe belangrijk balans is. Je wilt je hart en ziel in je bedrijf stoppen, maar ook die kostbare momenten met je gezin bewust beleven.

Soms voelt het alsof je op een hamsterwiel zit

De drukte van het runnen van een bedrijf, gecombineerd met de uitdagingen van het opvoeden van kinderen, kan allesoverweldigend zijn. Je snauwt misschien vaker dan je zou willen, verlangt naar meer geduld en ervaar je te weinig “Hier doe ik het voor“-momenten met je kinderen.

Laat me je helpen om die balans te vinden en een leven te creëren waar je wél met volle teugen van kunt genieten. In mijn Gezinsreading combineer ik mijn ervaring als ondernemer met mijn kennis van Human Design om jou te helpen:

Met praktische tips en inzichten uit Human Design ervaar je:

Thuis is je basis, en als die warm en vol liefde zit, dan straal je dat overal uit!

Met mijn Gezinsreading help ik je hierbij. We gaan samen op zoek naar rust, balans en verbinding in je gezin. Zo kun je van binnenuit opladen, stress de baas blijven en energie en tijd overhouden voor jezelf en je eigen ambities.

Wat houdt een Human Design Gezinsreading in?

Tijdens deze sessie van 1,5 tot 2 uur gaan we diep in op jullie unieke gezinsdynamiek. We bekijken de connectie tussen jou en je partner en zoomen in op de persoonlijkheid van je kinderen. Elk gezinslid krijgt een mini-reading.

Na afloop van de reading:

Als bonus krijg je een opname van het gesprek én de presentatie slides. Zo kun je alles nog eens rustig bekijken en laten bezinken!

Je kunt deze sessie alleen bijwonen of samen met je partner!

Ervaringen van klanten

Anniek BakkerPartner van Alessandro, mama van 1, bonus mama van 2 Runnen samen twee bedrijven
Lees verder
Wauw, wat was dit waardevol! Ik zou zo weer een sessie boeken. Ik ben overdonderd door de vele interessante informatie. Zoveel dingen vallen nu op hun plek. En het mooie, met deze info kan ik een nog betere versie van mijzelf worden. Meer begrip, meer passie en persoonlijke groei. LOVE it Sanne!
Anniek Bakker
Anniek BakkerPartner van Alessandro, mama van 1, bonus mama van 2 Runnen samen twee bedrijven
Lees verder
Wat ik nu ervaar: Het is nu een maandje geleden dat ik jouw gezinsreading gehad heb. Er gaat geen dag voorbij dat ik er niet bij stil sta. Nog altijd dagelijks vallen dingen op hun plek. Ik leef in een samengesteld gezin en dat is soms best uitdagend met verschillende karakters. Ik kan het gedrag van mijn gezin nu beter plaatsen én accepteren. Jouw gezinsreading heeft ervoor gezorgd dat ikzelf rustiger ben en sommige dingen beter naast mij neer kan leggen. Kortom: persoonlijk groei en nog meer liefde binnen ons gezin!! P.s. eigenlijk zou ik wel weer een gezinsreading willen boeken, maar dan een verdere verdieping per persoon!
Previous
Volgende

Mijn eigen ervaring met Human Design

Human Design Expert Sanne Gerdez Groningen Noord Nederland

Mijn leven veranderde compleet toen ik in 2020 Human Design ontdekte. Door Human Design begrijp ik mijn kinderen nu beter en kan ik ze hierdoor op een unieke manier begeleiden. Ieder kind communiceert anders, en dankzij Human Design kan ik daar nu op inspelen. Dit heeft geleid tot meer verbinding en wederzijds begrip binnen ons gezin.

Ik ben ervan overtuigd dat een fijn thuis de basis is voor succes in alle gebieden van je leven.

Boek nu direct een gezinsreading