Download je Human Design chart in slechts 1 minuut!

Sterrenstof: Ontdek de 9 Superkrachten van je kind!

Human Design Gids voor ouders

Je snauwt vaker dan je zou willen. Verlangt naar meer geduld en ervaart te weinig “hier doe ik het voor” momenten met je kinderen. Herkenbaar? Dan is deze gids hier to the rescue!

Slechts 24,95!

Sterrenstof ontdek de negen superkrachten van je kind

Als ouder wil je niks liever dan je kind begrijpen.

Want als je weet wat er in die kleine koppies omgaat, kun je ze beter helpen. Maar soms lijkt het wel alsof jullie van compleet verschillende planeten komen. En dat frustreert, want je kind lijkt zijn eigen pad te bewandelen en trekt niks aan van je goedbedoelde adviezen. Want zeg nou zelf: als ouder weet je toch wat het beste is voor je kind?

 

Je krijgt er geen gebruiksaanwijzing bij...

of toch wel?!

Cliché, maar waar: je wilt het beste voor ze, het anders en beter doen dan je eigen ouders (off course!) en je wilt dat ze opgroeien tot gelukkige, succesvolle volwassenen. Je geeft ze alle liefde en kansen die je kunt geven, en doet je stinkende best om ze goed op te voeden. Maar soms is het echt loeizwaar, dat hele opvoeden. Was er maar een handleiding bijgeleverd… of bestaat die toch ergens?

Het Bestaat!

De gids die je helpt je kind te begrijpen, effectief te communiceren en een sterke band op te bouwen.

In deze gids leer je alles over de unieke eigenschappen van je kind.

En je krijgt concrete tips voor thuis

Zo begrijp je eindelijk waar die woedeaanvallen vandaan komen of hoe het toch kan dat je dochter zo sociaal is en je zoon in een restaurant niet eens om een glas ranja durft te vragen😅.

"Vertrouw erop dat je kind alles heeft wat het nodig heeft om te groeien en te leren." - Dr. Wayne Dyer

Human Design Expert Sanne Gerdez Groningen Noord Nederland

Mijn ervaring met Human Design

Mijn leven veranderde compleet toen ik in 2020 Human Design ontdekte. Door Human Design begrijp ik mijn kinderen nu beter. Ik begrijp wat er in die koppies rondgaat. Dat ik m’n dochter beter gesloten vragen kan stellen en m’n zoon moet vragen om zijn unieke inzichten te delen.

Elk kind communiceert op een unieke manier. Door Human Design kan ik hier nu perfect op inspelen. Hierdoor voelen mijn kinderen zich écht gehoord en begrepen. Dit heeft geleid tot een diepere verbinding en een veel beter wederzijds begrip binnen ons gezin.

De sfeer thuis is nu veel gezelliger en we maken veel minder ruzie. Zelfs aan tafel kunnen we nu écht van elkaars gezelschap genieten, omdat ik nu begrijp waarom mijn zoon bijvoorbeeld kieskeurig is met zijn eten.

Luister naar deze podcastaflevering om meer te weten te komen over hoe Human Design jou kan helpen om je kind beter te begrijpen.

Human Design cursussen gevolgd
0
Human Design Experiment
0
Human Design boeken verslonden
0

Dat ultieme "aahh lekker"-gevoel wanneer je je kind ziet stralen:

daar verlang je toch naar?!

Vergeet die ‘one-size-fits-nobody’ opvoedcursussen waar je niks mee opschiet. Wat je wílt is een praktische gids die precies uitlegt hoe je kind van nature denkt, voelt en de wereld ervaart. Zo kun je je kind benaderen op een manier die perfect aansluit bij zijn of haar unieke karakter.

Je leert je kind écht (nog beter) kennen, en je valt bijna achterover van verbazing omdat er ineens zoveel dingen op z’n plek vallen. Je kunt wel een gat in de lucht springen van geluk! Had je dit maar eerder geweten!

Halo, gezellig huishouden zonder strijd! Wat een verademing!

Met Sterrenstof help je je kind:

Het enige wat jij hoeft te is open te staan voor iets nieuws. Het kan je leven en dat van je kids voorgoed veranderen.

Nu slechts 24,95

Ook verkrijgbaar als boekje (leuk voor later of om cadeau te doen)

"Wees niet bang om anders te zijn. Jouw unieke vaardigheden zijn je superkrachten." - Stan Lee

Een cadeautje voor jou en je kind

Een warm en liefdevol thuis, de basis voor succes in alle gebieden van het leven. Daar ben ik van overtuigd. Accepteer je kind zoals die is, met alle lieve, stoere, grappige kanten. Zo creëer je een veilig thuis en een warm nest waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Dat maakt ze zelfverzekerder en gelukkiger.

Met mijn aanstekelijke enthousiasme en praktische tips (geen zweverige taal waar je niks mee kunt!) wil ik je inspireren om jouw kind ook op een authentieke manier te laten opgroeien, dichtbij wie ze altijd al waren.