Download je Human Design chart in slechts 1 minuut!

Wat is Human Design?​

Human Design is een soort gebruiksaanwijzing voor jezelf. Het helpt je te begrijpen wie je altijd al bent geweest vanaf het moment dat je bent geboren, met al je unieke eigenschappen, talenten en uitdagingen. Deze eigenschappen zijn vastgelegd in je Human Design Chart (blauwdruk), die je hier gratis kunt downloaden.

Alles is Energie en daar is niets zweverigs aan!

Als je begint met Human Design, is het goed om je te verdiepen in je energietype (Generator, Manifesting Generator, Manifestor, Projector of Reflector), strategie, en autoriteit. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voordat ik hier dieper op inga, wil ik het eerst hebben over energie. Het is essentieel om te begrijpen wat energie is en hoe het ons beïnvloedt. 

Alles is energie

Energie is overal en beïnvloedt alles om ons heen, inclusief onszelf. Misschien rol je nu met je ogen en denk je: zweverig gedoe. Toch is er iets in jou dat nieuwsgierig is, anders was je immers dit niet aan het lezen.

Iedereen is anders, dat ben je vast met me eens. We hebben allemaal onze eigen unieke eigenschappen, talenten en uitdagingen. Misschien heb je wel eens een DISC-test of een online persoonlijkheidstest gedaan om meer over jezelf te leren. Maar het idee om in hokjes te worden geplaatst kan frustrerend zijn.

Het hoofd versus de intuïtie

We zijn opgevoed om te luisteren naar ons hoofd en de signalen van ons lichaam en onze intuïtie te negeren. Herken je dit? Je voelt dat je eigenlijk nee wilt zeggen, maar je zegt toch ja omdat het zo hoort of omdat het niet netjes is. Of je hebt wel eens achteraf gedacht: “Had ik toch maar naar mijn gevoel geluisterd, ik wist dat dit niet goed voor me was.”

De kracht van je intuïtie

We worden vaak geleerd om “goed over dingen na te denken” of om te “slapen op een beslissing”. Terwijl we in veel gevallen het antwoord al lang weten. Volgens Human Design is dit advies slechts relevant voor 54% van de mensen. We worden gedrild om rationeel te denken en ons niet te veel te laten leiden door onze intuïtie. Maar de overige 46% voelt feilloos aan of iets goed of fout is.

Waarom is Human Design handig?

Starten met Human Design

01

Download jouw Human Design Chart (Gratis)

Het begint allemaal bij het berekenen van jouw eigen Chart, en het goede nieuws is dat dit helemaal gratis is! Je kunt dit eenvoudig op mijn website doen via deze link. Je hebt alleen je geboortedatum, geboortetijd (het liefst zo specifiek mogelijk), en geboorteplaats nodig. Als je je geboortetijd niet weet, overweeg dan om deze op te vragen bij de gemeente. Het kan tussen de 12,5 en 17 euro kosten, afhankelijk van de gemeente, maar binnen een week ligt jouw geboorteakte op de deurmat.

Als de geboortetijd een mysterie blijft, overweeg dan contact op te nemen met een astroloog, zoals Pauline Gils van de Cosmic Compass. Zij kan je misschien helpen deze waardevolle informatie te achterhalen.

Hoe werkt Human Design?

Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats wordt een unieke blauwdruk voor je gemaakt.

Human Design Chart Downloaden Gratis

In een Human Design Chart staat:

Wat voor Human Design type je bent: Manifestor, Generator, Manifesting Generator, Projector of Reflector.

02

Begin Bij Jouw Strategie en Autoriteit

Met je gegevens ingevoerd, verschijnt jouw chart – een unieke blauwdruk van wie jij bent. Nu begint het leukste deel: experimenteren! Maar onthoud, je hoeft niet alles tegelijk te doen. Start met de essentie: jouw strategie en autoriteit, die nauw verbonden zijn met jouw energietype.

Om je op weg te helpen, heb ik speciaal voor jou een minigids gemaakt. Hierin ontdek je precies wat jouw strategie en autoriteit zijn en hoe je deze kunt inzetten voor persoonlijke groei. Je kunt deze direct na het downloaden van je gratis chart bestellen voor maar 33 euro.

In een Human Design Chart staat:

03

Jouw Human Design Experiment

Jouw Human Design experiment hoeft niet overweldigend te zijn. Begin met 10% per dag. Eerst verdiepen in jouw energietype, dan met je autoriteit en strategie aan de slag. Elke keer als je honger hebt naar meer informatie, als je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap, pak je gewoon het volgende stukje erbij en bestel je de Beginnersbijbel. Hierin staan alle belangrijke kenmerken van jouw Design.

Gun jezelf de tijd. Geef jezelf de ruimte om te experimenteren en te groeien.

Onthoud: elke kleine stap brengt je dichter bij je eigen kern. Bij wie jij altijd al bent geweest.

Is Human Design zweverig?

Nee, Human Design is gebaseerd op wetenschappelijke principes zoals kwantummechanica, biochemie en sterrenkunde (astrologie). Maar het gaat ook over spiritualiteit zoals de chakra’s uit het Hindoeïsme, Tree of life (Kabbalah) en I Ching. Het is een mix van beide. Ik heb geen zweverige praatjes of ingewikkelde theorieën, maar praktische gidsen en diensten om je Human Design te begrijpen en je dromen te realiseren op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Wat kun je met Human Design?

Met Human Design leer je jezelf beter kennen en kun je je leven leiden op een manier die bij jou past. Je ontdekt wat je écht wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Human Design is meer dan een trendy term. Het is een super krachtige tool die je kunt gebruiken om meer zelfinzicht te krijgen en jezelf op een dieper niveau te begrijpen. Waardoor je in staat bent om meer uit het leven te halen!

Meer inspiratie

Hart Ego Centrum: Overtuigingen Over Eigenwaarde en Rijkdom

Leer alles over een gedefinieerd of ongedefinieerd Hart/Ego centrum binnen Human Design: overtuigingen over eigenwaarde, rijkdom & succes. …

Ontdek 7 krachtige tips voor een Human Design keukenomgeving!

In de wereld van Human Design zijn er zes verschillende soorten omgevingen, en één ervan past het beste bij jou. Als je je bevindt in een omgeving die bij je …

Human Design: De hype of de toekomst?

Versterk je team met Human Design! Ontdek talenten, valkuilen & samenwerkingsstijlen. Geen hokjesdenken, maar échte verbinding & groei. Nu ook in het onderwijs! …