Klaar om te ontdekken wie je écht bent?

Herken jij dat gevoel? Die constante zoektocht naar de juiste woorden om jezelf te beschrijven? Soms lijkt het alsof je beter aanvoelt welke weg anderen bewandelen dan die van jezelf. Het is de hoogste tijd om jouw eigen dromen na te jagen, niet die van anderen. Het is tijd om je eigen koers te bepalen en jezelf beter te begrijpen. ​

Loop je rond met vragen zoals:

Als deze vragen je bekend voorkomen, dan heb ik iets speciaals voor jou:

De Human Design Beginners Bijbel

Je ontdekt:

Wat is Human Design?

Human Design gaat verder dan een gewone persoonlijkheidstest. Human Design combineert wetenschap en spiritualiteit op een unieke manier. Hierdoor krijg je inzicht in jouw aangeboren talenten, uitdagingen, unieke power en de manier waarop je beslissingen neemt. Het klinkt misschien een beetje complex, maar eigenlijk is het een tool die je helpt te begrijpen waarom je bent wie je bent. Het is als een puzzel die in elkaar valt en je een completer beeld van jezelf geeft. Door te begrijpen hoe je in elkaar steekt, krijg je inzicht in waarom je bepaalde dingen voelt en doet. En dat inzicht kan een wereld van verschil maken in het vinden van innerlijke rust, zelfvertrouwen en richting in je leven.

Dus, als je wilt weten waarom je soms zo goed bent in bepaalde dingen en waarom sommige situaties je energie geven terwijl andere je vermoeien, dan is deze Human Design Beginners Bijbel echt een uitkomst.

Wat kun je verwachten:

'Het is makkelijker om te zijn wie je daadwerkelijk bent, dan wie je denkt te moeten zijn'.

Waarom deze gids?

Ik begrijp jouw verlangen naar duidelijkheid en richting. Deze Human Design Gids is meer dan een hoop informatie; het is een unieke en complete gids die verder gaat dan de oppervlakte. Met mijn kennis en praktijkervaring in Human Design, stel ik met veel liefde deze gids voor je samen, met als doel om je niet alleen een basis te geven, maar ook om je dieper inzicht te bieden. En juist daarom vind ik dat een uitwerking van jouw superpowers (jouw kanalen) niet mag ontbreken. Dus, laat alle twijfels los over wie je denkt te zijn en stel jezelf de vraag: “Wie ben ik altijd al geweest?”

Bekijk een voorproefje

Wat je krijgt

voor het magische bedrag van 111,- euro!

Wat klanten zeggen

Wooow wat een ontzettend gaaf document heb ik mogen ontvangen van je! Wat ontzettend uitgebreid. Zo fascinerend om door te lezen. Ik herken ook echt super veel hierin! Ik vind het ook prachtig vorm gegeven. Echt een heel waardevol document. Heel blij dat ik deze heb aangevraagd bij je 😀. Ik heb ergens anders nog niet zo’n mooie en duidelijke uitleg daarvan gehad. Heel erg bedankt voor deze gids.
Liefs Ellen

Bestel de Beginners Bijbel hier

en ontdek de magie van Human Design.

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro