Klaar om te ontdekken wie je altijd al bent geweest?

Met de Human Design Beginners Bijbel leer je alles over je unieke blauwdruk, zodat je het leven kunt leiden dat je voorbestemd bent te leiden!

Ken je dat gevoel? Die onrust in je lijf die schreeuwt dat er meer is?

Komt dit je bekend voor? Mooi. Dan heb ik goed nieuws!

Ik heb geen zweverige praatjes of ingewikkelde theorieën, maar een praktische gids om je Human Design te begrijpen en je dromen te realiseren.

De Beginners Bijbel

Jouw persoonlijke gids in Human Design

human design rapport sanne gerdez beginners bijbel

Je ontdekt:

Deze informatie helpt je om te begrijpen hoe je in elkaar zit en hoe je het meeste uit je leven kunt halen.

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat je helpt om je authentieke zelf te ontdekken. Het berust op de overtuiging dat we allemaal geboren worden met een unieke set eigenschappen en talenten. Deze eigenschappen zijn vastgelegd in je Human Design Chart, die je gratis kunt downloaden deze website.

Human Design gaat verder dan een gewone persoonlijkheidstest. Human Design combineert wetenschap en spiritualiteit op een unieke manier. Hierdoor krijg je inzicht in jouw aangeboren talenten, uitdagingen, unieke power en de manier waarop je beslissingen neemt.

Het klinkt misschien een beetje complex, maar eigenlijk is het een tool die je helpt te begrijpen waarom je bent wie je bent. Het is als een puzzel die in elkaar valt en je een completer beeld van jezelf geeft. Door te begrijpen hoe je in elkaar steekt, krijg je inzicht in waarom je bepaalde dingen voelt en doet. En dat inzicht kan een wereld van verschil maken in het vinden van innerlijke rust, zelfvertrouwen en richting in je leven.

Dus, als je wilt weten waarom je soms zo goed bent in bepaalde dingen en waarom sommige situaties je energie geven terwijl andere je vermoeien, dan is deze Human Design Beginners Bijbel echt een uitkomst.

Wat kun je verwachten:

'Het is makkelijker om te zijn wie je daadwerkelijk bent, dan wie je denkt te moeten zijn'.

Waarom is de Beginners Bijbel een must-have voor jou?

Deze Human Design Gids is meer dan een hoop informatie; het is een unieke en complete gids die verder gaat dan de oppervlakte.

  • Als je op zoek bent naar meer geluk en voldoening in je leven
  • Als je je altijd al afgevraagd hebt “Wie ben ik?”
  • Als je wilt leren hoe je je unieke talenten en gaven kunt benutten

Dan is deze persoonlijke gids een must-have voor jou!

Met mijn kennis en praktijkervaring in Human Design, stel ik met veel liefde deze gids voor je samen, met als doel om je niet alleen een basis te geven, maar ook om je dieper inzicht te bieden. En juist daarom vind ik dat een uitwerking van jouw superpowers (jouw kanalen) niet mag ontbreken.

Een voorproefje:

Wat je krijgt

voor het magische bedrag van 111,- euro!

Wat klanten zeggen

Wooow wat een ontzettend gaaf document heb ik mogen ontvangen van je! Wat ontzettend uitgebreid. Zo fascinerend om door te lezen. Ik herken ook echt super veel hierin! Ik vind het ook prachtig vorm gegeven. Echt een heel waardevol document. Heel blij dat ik deze heb aangevraagd bij je 😀. Ik heb ergens anders nog niet zo’n mooie en duidelijke uitleg daarvan gehad. Heel erg bedankt voor deze gids.
Liefs Ellen

Bestel de Beginners Bijbel hier

en ontdek de magie van Human Design.

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro