Human Design blog: Leven volgens je Design

Hart Ego Centrum: Overtuigingen Over Eigenwaarde en Rijkdom

Leer alles over een gedefinieerd of ongedefinieerd Hart/Ego centrum binnen Human Design: overtuigingen over eigenwaarde, rijkdom & succes. …

Ontdek 7 krachtige tips voor een Human Design keukenomgeving!

In de wereld van Human Design zijn er zes verschillende soorten omgevingen, en één ervan past het beste bij jou. Als je je bevindt in een omgeving die bij je …

Human Design: De hype of de toekomst?

Versterk je team met Human Design! Ontdek talenten, valkuilen & samenwerkingsstijlen. Geen hokjesdenken, maar échte verbinding & groei. Nu ook in het onderwijs! …

Deconditioneren: Hoe Doe Je Dat?

Deconditioneren: Hoe pak je dat aan? Ben je helemaal klaar met het gevoel dat je geleefd wordt door de verwachtingen van anderen? Verlang je ernaar om dichter bij je ware …
blogbanner open emotioneel centrum human design

Open Emotioneel Centrum: Van spons naar spiegel

Ontdek wat een open Emotioneel Centrum in Human Design betekent! …

Een must-read voor als je begint met Human Design

Maak kennis met Human Design! De Kleuren, lijnen & termen in je Chart helder uitgelegd in 10 stappen …

Wat anderen klanten zeggen

Patrick E
Patrick E
2022-10-13
Wij hebben de hulp van Sanne ingeschakeld, om onze nieuwe woning tot ons thuis te maken. Ons idee was om een soort van VT-wonen interieur te creëren, maar hoe krijg je nu dat ‘wauw-gevoel’ in je woning. Zelf hadden wij het lef niet om (gewaagde) keuzes te maken en hadden iemand nodig om ons dat duwtje in de rug te geven. Daar hadden wij bij Sanne de juiste in gevonden! Sanne nam veel tijd voor ons, om zo onze wensen en ideeën tot 1 te vormen en deze te verwezenlijken. Zelfs als wij met keuzestress in een meubelzaak stonden, konden wij op ieder moment bij haar terecht. Er werd tijdens het proces goed naar ons geluisterd. Sanne was eerlijk en duidelijk. Als iets niet mooi in de uitwerking zou worden, dan verteld ze dat ook gewoon. Duidelijk en oprecht! Uiteindelijk zijn al onze ideeën en wensen tot één mooi advies gevormd. Wij zijn nog druk bezig met de verbouwing van onze nieuwe woning en zijn enorm benieuwd naar het eindresultaat. Tot nu toe lijkt de uitwerking van het advies van Sanne erg mooi te worden. Sanne, bedankt!
Kirsten Timmermans
Kirsten Timmermans
2022-08-30
Ik heb veel kwaliteiten *knipoog* maar interieurstyling is daar zeker geen één van. Toch wilde ik heel graag een leuke inrichting. Niet persee eentje die Pinterest Perfect is maar een die er dichtbij komt maar vooral die bij ons, onze smaak en ons huis past. En dat heb ik 300% gekregen van Sanne. Één keer dacht ik nog dat ik een advies van mijn werkkamer kon kopiëren naar een andere kamer, maar dat was geen match. Sanne wist elke keer precies weer de juiste kleur, de juiste accessoire, de juiste plek voor spullen voor ons uit te kiezen. Elke kamer heeft de vibe & look die we willen dankzij het advies van Sanne. Mega aanrader als je net als je net als mij geen gevoel hebt voor style maar wel een stylish en gezellig huis wilt afgestemd op jouw behoefte.
Cornelia Douwstra
Cornelia Douwstra
2022-05-21
We zijn ontzettend blij met de adviezen die Sanne gaf. De cursus was leerzaam en zo leerde we zelf ontdekken welke kleuren bij ons paste. Sanne zegt niet wat je doen moet maar leert je keuzes maken. Zo is het echt iets van jezelf en toepasbaar voor je hele woning. Sanne stond altijd voor ons klaar, snel bereikbaar. En legde goed uit waarom je iets wel of niet zou kunnen doen. Maar daar de definitieve keus bij jezelf laten. Om de prijs hoef je het echt niet te laten. Bedankt Sanne! Groetjes Cornelia en Douwe
A Bronsveld
A Bronsveld
2022-05-14
Onze woonkamer is behoorlijk groot en daardoor lastig gezellig in te richten. Sanne vertelde tijdens de training een paar technieken die ik als basis voor de indeling kan gebruiken. Dit gaf veel duidelijkheid en heeft me ook geleerd om niet zo maar wat te schuiven (want in mijn woonkamer leidt dat iedere keer weer tot teleurstellingen), maar op basis van de technieken een gedegen plan te maken. Resultaat: rust, eenheid, tevredenheid. Sanne is enthousiast, denkt met je mee en heeft er echt verstand van. Het was een leuke training, echt aan te raden!
Nienke Ruchti
Nienke Ruchti
2022-05-12
Wij hebben een grote woonkeuken en ik vond het lastig om hier een gezellige, huiselijke ruimte van te maken. Ik had zoveel dingen in mijn hoofd wat ‘misschien’ wel leuk zou kunnen zijn dat ik het op den duur maar op heb gegeven, tot ik bij Sanne terecht kwam. Door samen, stap voor stap, een moodboard te maken weet ik nu precies wat ik mooi vind. Door Sanne heb ik meer rust in mijn hoofd en hebben wij straks een prachtig ingerichte keuken!
Emmy Sportel
Emmy Sportel
2022-05-12
Zoveel keuzes , zoveel dingen die mooi zijn, inspiratie kun je altijd genoeg vinden! Maar wat kies ik uit deze overload aan inspiratie en hoe kom ik tot het besluit wat ik nu echt mooi vind? Als jij daar moeite mee hebt moet je echt samen met Sanne aan een prachtig moodboard gaan werken. Sanne geeft duidelijke opdrachten en plots krijg je hierdoor een super duidelijk overzicht van wat je echt mooi vind. Ze begeleid je op een leuke manier, luistert goed en kan hierdoor fijne tips geven. Dit resulteert in een prachtig moodboard waarmee je je inrichting kunt bepalen en zo gericht aankopen kunt gaan doen waar je echt gelukkig van wordt. Door de opdrachten van Sanne te volgen kun je een heerlijk thuis creëren en spijt aankopen voorkomen!
Marloes
Marloes
2022-05-12
Sanne heeft mij erg goed geholpen met keuzes maken om ons nieuwe huis in te richten. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Te veel keuzes om te maken. Als eeuwige twijfelkont heeft ze me geholpen de juiste keuzes te maken en me zelf tot inzichten laten komen. Kleuren, inrichting, raamdecoratie.. alles is bespreekbaar. Sanne is makkelijk benaderbaar en kan zowel goed luisteren als vragen stellen. Twijfel niet, gewoon doen!
Lianne N
Lianne N
2022-05-12
Een nieuwbouwhuis inrichten. Waar moeten we beginnen? Bij de gedachte alleen al begon het ons gigantisch te duizelen. De cursus maar zeker ook Sanne haar professionele blik en tips hebben ons ontzettend geholpen en houvast gegeven. Het was heel fijn om stap voor stap aan de hand meegenomen te worden, zodat we uiteindelijk weloverwogen keuzes konden maken. Daarnaast stond Sanne altijd klaar om zelfs met de kleinste details (vanuit de winkel) mee te denken. We kunnen de cursus aan iedereen aanbevelen, maar zeker als je net als ons een nieuwbouwhuis hebt gekocht!
Rianne van Der Ploeg (Ploegje)
Rianne van Der Ploeg (Ploegje)
2020-03-04
Eerder stond mijn huis twee jaar te koop (!) zonder resultaat. Sanne gaf mij goede adviezen en hoop. Ze kwam terug met de nodige spullen en accessoires. Maakte er een perfect plaatje van en mijn huis was binnen 2 weken verkocht!

Bekijk mijn aanbod

Interieuradvies

Puur advies om je inzicht te geven waardoor je direct weer verder kunt met bijvoorbeeld je verfklus of creëren van je ideale indeling.

Interieurontwerp

Je wilt alles graag in één keer goed aanpakken en geeft het graag uit handen. 

Interieurcursus

Ontdek jouw wat jouw ideale omgeving is en hoe je dit tot realiteit maakt met mijn signature program De Thuisstylist Expertmethode.