Over Sanne

Veranderdrang zit toch echt in mijn DNA ;).

Accessoires verplaatsen, nieuwe items kopen voor in huis, ander kleurtje op de muur, andere stijl, nieuw vloerkleed, kastje hier, kastje daar. Heerlijk vind ik dat! Doordat ik al meer dan 17 keer ben verhuisd heb ik naar hartenlust geëxperimenteerd met indelingen, stijlen en kleur.
Mijn allereerste eigen appartementje kleurde ik gifgroen, pimpelpaars en suikerzoet roze. Bang voor kleur ben ik niet ;). Mijn studentenkamer was klein maar fijn! Ik deel de ruimte zo praktisch mogelijk in en maakte dankbaar gebruik van de hoogte. Zo ontstond er een ware oase van rust en ruimte. M’n eerste koopwoning gaf ik een landelijke brocante uitstraling en het huis waar ik momenteel woon is vooral gezellig. Dat is ook een woonstijl ;).

Ik wilde mijn passie voor interieurstyling verder professionaliseren

Toen onze eerste op komst was kon ik niet wachten om zijn kamer in te richten. Zwart moest het worden. Geen standaard babykamer. Gelukkig kreeg ik het vertrouwen en de vrije hand van mijn man om mijn plannen uit te voeren ook al had hij zijn vraagtekens bij een zwarte babykamer. Ik nam de tijd om een moodboard te maken en hield me daaraan vast. Want tja ook ik vind heel veel mooi ;). Een moodboard helpt mij altijd om gericht aankopen te doen en geen geld te verspillen aan dingen die toch niet in het groter geheel passen. Het resulteerde in een prachtige babykamer, precies zoals ik voor ogen had. Ik pinkte een traantje weg, zo trots was ik op mijzelf. Dit was voor mij de doorslag werk te maken van mijn passie. Als ik dit kan, kan een ander het ook!

Mijn ondernemersavontuur begon als verkoopstylist...

Door mijn veranderdrang en het constant op zoek blijven naar mijn ideale huis was ik vaak te vinden op Funda. De huizen die ik tegen kom kunnen vaak wel wat liefde en aandacht gebruiken. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste styling en een logische indeling wonderen kunnen doen voor de verkoopbaarheid van een woning. Zodoende besloot ik een opleiding tot verkoopstylist te volgen en ontstond mijn bedrijf in 2019.

Als verkoopstylist mocht ik huizen #Fundaproof maken voor zowel makelaars als particulieren. Ik kreeg ik mooie opdrachten maar het was ook fysiek zwaar. Doordat ik (leegstaande) huizen mocht inrichten kwam het erop neer dat ik in een half jaar drie verhuizingen deed in een weekend. Het eindresultaat was fantastisch maar ik was helemaal gesloopt. Dat kon niet de bedoeling zijn en ik gooide het daarom over een andere boeg.

... en zette zich voort als Human Design Interieurstylist

Ik ontwikkelde een onlinecursus waarin ik drukbezette dames ging leren hoe ze hun huis zelfstandig konden inrichten met mijn support. De cursus richtte ik zo in dat het toe te passen is op elke ruimte in huis en ook nog eens nuttig als je je huis wilt verkopen of toe bent aan verandering van je huidige woning. Op deze manier kon ik vanuit huis, vanuit mijn eigen veilige omgeving (Helo Cave person en lijn 2) mijn creatieve inzichten delen. Dit werd uiteindelijke mijn signature program: Interior by Design

Interior by Design

Dit bleek een schot in de roos want inmiddels heeft deze methode zich bewezen als een authentieke methode waarmee je je eigen huis warm en gezellig kunt maken. Zonder ingewikkelde materie maar gewoon met concrete opdrachten en praktische kennis die je nodig hebt om te durven experimenteren.

Human Design Environment en LIVE workshops

In 2020 begon mijn eigen Human Design experiment. Volgens Human Design heeft een ieder een ideale omgeving, je environment waarin jij het beste gedijt en tot je recht komt. Ik paste dit toe in een van mijn interieurontwerpen. Voor mij gaf dit een extra dimensie aan mijn ontwerp. De magie van Human Design is iets wat mij enorm inspireert. Ik ben hier zo enthousiast over dat ik besloot het een onderdeel te maken van mijn signature program. Daarnaast besloot ik Interior by Design niet alleen maar online aan te bieden omdat ik geloof ik persoonlijk contact en verbinding.
 
Door de toevoeging van Human Design en de combinatie van online en persoonlijk contact is deze cursus uitgegroeid tot een krachtige authentieke methode. Met veel liefde en positieve aandacht deel ik nu mijn creatieve inzichten en help ik drukbezette dames dromen om te zetten in realiteit.
 
Het is een programma waarin je stap voor stap leert hoe jij je ideale omgeving voor je kunt laten werken. Zodat je vanuit die basis de wereld aan kunt.