Over Sanne

Human Design expert nederland sanne gerdez

Veranderdrang zit toch echt in mijn DNA ;).

Hey, ik ben Sanne, een enthousiaste Human Design nerd met een missie: jou helpen met je persoonlijke groei en mentale rust. Mijn reis begon in 2020 toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Human Design. Ik begon me er steeds verder in te verdiepen en ontdekte meer over wie ik eigenlijk altijd al was.

Deze ontdekking gaf me een enorme dosis zelfvertrouwen, en geleidelijk aan begon ik mijn eigen design te omarmen en beslissingen te nemen op basis van mijn innerlijke autoriteit. Telkens als ik dat deed, leek het alsof er magie in de lucht hing. Door mijn ervaringen te delen, hoop ik anderen te inspireren.

Volg je dromen

Ik bezit ook een ongelooflijke drive om mijn dromen na te jagen. Opgeven is simpelweg geen optie voor mij, en dat enthousiasme werkt aanstekelijk op iedereen om me heen. Als ik iets wil, ga ik er met volle kracht voor. Als het aankomt op risico’s nemen, vertrouw ik op mijn intuïtie. Ik houd wel van een beetje avontuur, en dat wil ik ook graag in anderen aanmoedigen.

Empathisch leiderschap en inzicht

Dankzij mijn open-minded houding bekijk ik altijd alle kanten van een verhaal en probeer ik het vanuit verschillende perspectieven te begrijpen. Ik kan me goed inleven in de gevoelens van anderen en bied graag een luisterend oor. Bovendien kan ik vaak aanvoelen waar anderen enthousiast van worden of wat hen frustreert. Als het aankomt op ambitie en stress, begrijp ik wat mensen motiveert en waar ze zich zorgen over maken. Dit maakt mij een uitstekende adviseur voor wie wat richting en inzicht nodig heeft.

Mijn missie

Mijn missie is om ambitieuze vrouwen te begeleiden op hun reis naar persoonlijke en zakelijke groei. Met mijn kennis en ervaring in Human Design en een lekker praktische aanpak, help ik je de inzichten te vinden die je nodig hebt. Ik begrijp wat jou uniek maakt en welke uitdagingen je hebt. Samen gaan we kijken hoe je zelfvertrouwen kunt vergroten en je doelen kunt waarmaken. Dat betekent niet alleen meer rust, maar ook doelgerichte stappen zetten vanuit die innerlijke rust. Hierdoor groeit niet alleen jouw geloof in je eigen kunnen, maar brengt ook het plezier terug in het ondernemen!