Wil jij deep diven?

In de Ultieme Transformatie Gids vind je alle informatie over de variabelen binnen Human Design, ook wel bekend als de arrows, pijlen of transformatiepijlen. Deze pijlen hebben hun naam niet voor niets, want het begrijpen ervan kan leiden tot grote veranderingen in je dagelijkse leven. Nieuwsgierig geworden? Bestel nu en laat je verbazen.

Yay, Nog meer magie! We gaan deep diven!

Deep diven in de vier pijlen van Human Design. Het lijkt misschien alsof ze niet zo belangrijk zijn, maar eigenlijk ze barstensvol kneiter interessante informatie waar mijn hart sneller van ging kloppen toen ik ze ontdekte. Deze pijlen gaan diep en bevatten verschillende lagen die ik zo praktisch mogelijk voor jou heb vertaald in de Ultieme Transformatie Gids.

Wat het plan van de pijlen jou brengt:

een dieper begrip van jouw unieke Human Design

Deze gids bevat super veel waardevolle inzichten hoe jouw hoofd en lichaam het beste samenwerken. Het geeft je niet alleen inzicht hoe je het beste kunt eten en in wat voor omstandigheden maar ook wat bijvoorbeeld jouw zesde zintuig is en hoe je deze in kan zetten op verschillende gebieden in je leven. Het laat je eveneens zien hoe je informatie op de meest effectieve manier kunt opnemen. Super handig om te weten en toe te passen bij het studeren/leren.

Bovendien zal je inzicht krijgen in jouw unieke perspectief op de wereld en kom je erachter of je het beste kunt vertrouwen op je intuïtie of toch meer baat hebt bij een routine van rust, reinheid en regelmaat.

Praktische toepassing & Manifestatie code

De gids biedt niet alleen kennis, maar ook praktische wijsheid. Je ontvangt bruikbare tips die je meteen kunt toepassen, en je ontdekt wat je grootste motivatie is om ‘s ochtends op te staan. Wat het nog leuker maakt, is dat je vanuit je pijlen kunt ontdekken welke aanpak van manifesteren het beste bij jou past. Niet iedereen is namelijk gebaat bij visualiseren, mediteren of doelenlijstjes maken. Dus speciaal voor jou heb ik je persoonlijke manifestatiecode toegevoegd. Dat bespaart je heel wat waardevolle tijd. Na dit alles kun je manifesteren op een manier die perfect bij je past en zeker weten effectiever zal zijn!

'Het is makkelijker om te zijn wie je daadwerkelijk bent, dan wie je denkt te moeten zijn'.​

Wat kun je verwachten:

Waarom deze gids?

Deze gids geeft je een nog dieper begrip van jezelf en kan je zelfbewustzijn en acceptatie een boost geven. De transformatiepijlen helpen je niet alleen jezelf beter te begrijpen, maar ook anderen. Ze kunnen je inzicht geven in de manier waarop anderen denken en handelen, wat de basis kan leggen voor effectievere communicatie en relaties. Of je nu je leefomgeving wilt aanpassen of beter wilt snappen waar je drive vandaan komt, in deze gids krijg je inzichten die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse leven. Als je op zoek bent naar groei en positieve verandering is deze Ultieme Transformatie Gids echt iets voor jou.

Bekijk een voorproefje

Wat je krijgt

voor het magische bedrag van 144,- euro!

Wat klanten zeggen

Wauw wauw wauw, wat een interessante materie… ik leg het nu even weer weg, want krijg er bijna hoofdpijn van zo graag wil ik het allemaal begrijpen 😅 Daar neem ik maar even de tijd voor 😊 Overall gevoel is: YES! En ik ga alvast meer doen met mijn snuffel-talent. Nooit zo bij stil gestaan, maar wie weet werkt het echt!

Bestel op basis van jouw gevoel

Jij bepaalt wanneer het tijd is om te deep diven in je Human Design Chart. Volg je gevoel (autoriteit)

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro