Wil je meer uit je Design halen?

Deze volledig gepersonaliseerde gids geeft je alle ins en outs over de vier pijlen van jouw Human Design, ook wel bekend als de variabelen of transformatiepijlen. En geloof me, ze heten niet voor niets zo, want het begrijpen ervan kan echt een grote impact hebben op je dagelijks leven.

Ze zitten bomvol interessante info die ik lekker praktisch voor je heb vertaald.

Benieuwd geworden? Bestel ‘m nu en ontvang GRATIS jouw persoonlijke Manifestatiecode t.w.v. €33,-

Ontdek de Vier Pijlen:

Herken je dit?

Jij hebt zo je eigen dingetjes, toch? Misschien houd je wel van rustig eten, terwijl je partner zonder problemen een bord eten wegtikt terwijl hij TV kijkt en ondertussen op zijn telefoon swipet. En prakken? Dat is echt niks voor jou, liever eet je alle ingrediënten apart. Harde muziek? Veel te druk! Jij hebt juist stilte nodig om goed te kunnen leren. En die doelen stellen, daar ben je niet zo van. Liever houd je het lekker algemeen, want plannen maken geeft je alleen maar stress. Doelen stellen en lijstjes maken vind je gewoon saai. En een skivakantie? Daar kijk je naar uit! Maar anderen gruwelen misschien juist bij het idee.

Dit is niet raar, maar anders!

Jouw brein werkt anders. Je bent intuïtief en gedreven door gevoel, of je haalt juist voldoening uit een systematische aanpak.

Haal het beste uit jezelf: leer, groei en bereik je doelen op jouw eigen manier!

Verbeter je manier van leren, plannen en doelen stellen door te begrijpen hoe jouw brein werkt. Zorg voor een relaxte omgeving waarin je beter kunt presteren. Ontdek wat er echt achter je dagelijkse routines en gewoontes schuilt. De gids biedt niet alleen kennis, maar ook praktische wijsheid. Je ontvangt bruikbare tips die je meteen kunt toepassen, en je ontdekt wat je grootste motivatie is om ‘s ochtends op te staan.

+ Gratis Manifestatiecode

Niet iedereen haalt hetzelfde uit visualiseren, mediteren of doelenlijstjes maken. Daarom heb ik speciaal voor jou je eigen manifestatiecode toegevoegd met allemaal concrete voorbeelden. Dat scheelt je heel wat tijd en moeite.

Deze code is helemaal op maat gemaakt voor jou, dus je kunt er zeker van zijn dat hij werkt. Het is een soort geheime sleutel tot succes, zodat je op een manier kunt manifesteren die perfect bij je past en gegarandeerd effectiever is!

'Het is makkelijker om te zijn wie je daadwerkelijk bent, dan wie je denkt te moeten zijn'.​

Wat kun je verwachten:

Wat klanten zeggen

Wauw wauw wauw, wat een interessante materie… ik leg het nu even weer weg, want krijg er bijna hoofdpijn van zo graag wil ik het allemaal begrijpen 😅 Daar neem ik maar even de tijd voor 😊 Overall gevoel is: YES! En ik ga alvast meer doen met mijn snuffel-talent. Nooit zo bij stil gestaan, maar wie weet werkt het echt!
de vier pijlen van human design

Mijn Persoonlijke Ervaring

Toen ik met Human Design begon, BAM! Blew mijn mind! Eindelijk begreep ik waarom ik sneller overprikkeld ben dan gemiddeld. En niet alleen dat:

Dit gun ik iedereen! Daarom heb ik deze gids gemaakt.

Bekijk een voorproefje

Deze gids helpt je om:

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro