Reviews

De review van

Patrick en Esmee

Wij hebben de hulp van Sanne ingeschakeld, om onze nieuwe woning tot ons thuis te maken. Ons idee was om een soort van VT-wonen interieur te creëren, maar hoe krijg je nu dat ‘wauw gevoel’ in je woning. Zelf hadden wij het lef niet om (gewaagde) keuzes te maken en hadden iemand nodig om ons dat duwtje in de rug te geven. Daar hadden wij bij Sanne de juiste in gevonden!Sanne nam veel tijd voor ons, om zo onze wensen en ideeën tot 1 te vormen en deze te verwezenlijken. Zelfs als wij met keuzestress in een meubelzaak stonden, konden wij op ieder moment bij haar terecht. Er werd tijdens het proces goed naar ons geluisterd. Sanne was eerlijk en duidelijk. Als iets niet mooi in de uitwerking zou worden, dan verteld ze dat ook gewoon. Duidelijk en oprecht! Uiteindelijk zijn al onze ideeën en wensen tot één mooi advies gevormd.Wij zijn nog druk bezig met de verbouwing van onze nieuwe woning en zijn enorm benieuwd naar het eindresultaat. Tot nu toe lijkt de uitwerking van het advies van Sanne erg mooi te worden. Sanne, bedankt!

Iedere dag zijn we nog blij

met de keuzes die we gemaakt hebben. We zijn er zeker van dat we zonder Sanne niet zo tevreden zouden zijn geweest met het resultaat.
Richard & Nicky

Wat anderen zeggen

Kirsten Timmermans
Kirsten Timmermans
Lees verder
Ik heb veel kwaliteiten 😉 maar interieurstyling is daar zeker geen één van. Toch wilde ik heel graag een leuke inrichting. Niet persee eentje die Pinterest Perfect is maar een die er dichtbij komt maar vooral die bij ons, onze smaak en ons huis past. En dat heb ik 3000% gekregen van Sanne. Één keer dacht ik nog dat ik een advies van mijn werkkamer kon kopiëren naar een andere kamer, maar dat was echt geen match. Gelukkig was Sanne er voor the rescue! Sanne wist elke keer precies weer de juiste kleur, de juiste accessoire, de juiste plek voor spullen voor ons uit te kiezen. Elke kamer heeft de vibe & look die we willen dankzij het advies van Sanne. Mega aanrader als je net als mij geen gevoel hebt voor styling maar wel een stylish en gezellig huis wilt afgestemd op jouw behoefte & smaak
Lianne Smid
Lianne Smid
Lees verder
Toen ik op Instagram zag dat Sanne deze workshop ging geven heb ik geen seconde getwijfeld; daar wil ik bij zijn! Nou daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Sanne ontvang ons heel gastvrij en hartelijk, legde alles heel duidelijk uit, had oog voor iedereen; echt heel fijn. Met een super blij gevoel en een mooi visionboard met mijn dromen en doelen voor 2023 ging ik weer naar huis. Sanne, dankjewel voor de fijne middag!
Didi van der Maar
Didi van der Maar
Lees verder
Het was FANTASTISCH. Net een nieuwe keuken en in de toekomst een nieuwe badkamer. Alles viel op zijn plek. Inmiddels zijn we bijna bij het eindresultaat. Dankzij de workshop kreeg ik alles helder en wist ik precies hoe het zou moeten. Kamer en keuken bijna klaar. En de badkamer staat ook al op mijn moodboard. Niet alleen creatief maar ook op geestelijk gebied kan je lekker sparren met Sanne. Kortom een aanrader!!!
Lorilee Beekman
Lees verder
Ik twijfelde wel heel erg vanwege een druk gezin. Toch besloot ik mee te doen! Na een de workshop met enthousiaste vrouwen ben ik erg blij met m’n moodboard die door de opdrachten van Sanne vorm kreeg. Het is mijn tijd ontzettend waard geweest en gaf me energie die ik in m’n huis kon steken! Ik kan iedereen die besluiteloos is over interieur Sanne aanbevelen!
Vorige
Volgende

De review van

Nienke Ruchti-Lukkien

Wij hebben een grote woonkeuken en ik vond het lastig om hier een gezellige, huiselijke ruimte van te maken. Ik had zoveel dingen in mijn hoofd wat ‘misschien’ wel leuk zou kunnen zijn dat ik het op den duur maar op heb gegeven, tot ik bij Sanne terecht kwam. Door samen, stap voor stap, een moodboard te maken weet ik nu precies wat ik mooi vind. Door Sanne heb ik meer rust in mijn hoofd en hebben wij straks een prachtig ingerichte keuken!

Sanne is enthousiast, denkt met je mee en heeft er echt verstand van.

Anna Bronsveld

Wat anderen klanten zeggen

Emmy Sportel
Lees verder
Als jij moeite mee hebt met ontdekken wat je nu echt mooi vindt moet je samen met Sanne aan een prachtig moodboard gaan werken. Sanne geeft duidelijke opdrachten en plots krijg je hierdoor een super duidelijk overzicht van wat je echt mooi vind. Ze begeleid je op een leuke manier, luistert goed en kan hierdoor fijne tips geven. Dit resulteert in een prachtig moodboard waarmee je je inrichting kunt bepalen en zo gericht aankopen kunt gaan doen waar je echt gelukkig van wordt. Door de opdrachten van Sanne te volgen kun je een heerlijk thuis creëren en spijt aankopen voorkomen!
Mariska van Dommele-Kuijpers
Lees verder
Wat leek het mij fijn om precies te weten wat ik zou willen in het nieuwe huis, welke sfeer zoek ik en wat voor interieur vind ik mooi? En wat past daar dan bij? Tijdens de workshop kon ik helemaal losgaan met alle inspiratie en gaandeweg kwam daar dus toch echt een prachtig moodboard uit, ook al zag ik het halverwege nog niet helemaal voor me. Sanne helpt je goed op weg en geeft hele fijne tips. Ze stelt de juiste vragen, waardoor je leert keuzes te maken en je goed je eigen weg vindt met jouw moodboard. Ik weet nu precies hoe ik onze woning wil gaan inrichten en welke kleuren/decoraties ik daarbij wil gaan gebruiken. Ik raad deze workshop aan aan iedereen die een nieuwe ruimte of nieuw huis wil gaan inrichten.
Douwe en Cornelia
Douwe en Cornelia
Lees verder
We zijn ontzettend blij met de adviezen die Sanne gaf. De Masterclass Kleur in je interieur was leerzaam en zo leerde we zelf ontdekken welke kleuren bij ons paste. Sanne zegt niet wat je doen moet maar leert je keuzes maken. Zo is het echt iets van jezelf en toepasbaar voor je hele woning. Sanne stond altijd voor ons klaar, snel bereikbaar. En legde goed uit waarom je iets wel of niet zou kunnen doen. Maar daar de definitieve keus bij jezelf laten. Om de prijs hoef je het echt niet te laten. Bedankt Sanne!
Vorige
Volgende

De review van

Marloes Havinga- De Wit

Wij hebben ons huis volledig gestript. De basis wilden we eerst goed hebben, de aankleding komt later wel dachten we. Die moet er na 8 jaar nog steeds komen. Het lukt me niet om er een gezellig geheel van te maken. Daarnaast ben ik bang om verkeerde keuzes te maken. Straks vind ik het niet meer mooi. Het was dus tijd om hulp in te schakelen ;). Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb ontzettend veel energie gekregen van Sanne haar ‘Expertmethode’. Ik heb heel veel zin om eindelijk van ons huis een thuis te maken wat we vol trots kunnen laten zien.

Wat anderen zeggen

Lianne en Jolke
Lees verder
Een nieuwbouwhuis inrichten. Waar moeten we beginnen? Bij de gedachte alleen al begon het ons gigantisch te duizelen. De cursus maar zeker ook Sanne haar professionele blik en tips hebben ons ontzettend geholpen en houvast gegeven. Het was heel fijn om stap voor stap aan de hand meegenomen te worden, zodat we uiteindelijk weloverwogen keuzes konden maken. Plus de keuzes ook echt durfden te maken, daar zorgde Sanne wel voor hihi. Maar dat is ook goed, want je kan blijven wikken en wegen. Daarnaast stond Sanne altijd klaar om zelfs met de kleinste details (vanuit de winkel) mee te denken. We kunnen de cursus aan iedereen aanbevelen, maar zeker als je net als ons een nieuwbouwhuis hebt gekocht!

De review van

Sharon Reniers

Sanne heeft me bewezen dat haar Expertmethode werkt. Ze stelt de juiste vragen, laat mij nadenken over zaken waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan, kan goed luisteren, is benaderbaar, denkt out of the box, vraagt door en wist binnen no time wat voor style ik voor ogen heb. Sanne is super prettig in het contact. Ik vind het heel tof dat zíj mij helpt om eigenhandig onze droominrichting te realiseren.

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro