Download je Human Design chart in slechts 1 minuut!

Interieurtips per human design environment

Weet je nog dat ik mijn huis lelijk vond? En er nog niet eens dood gevonden wilde worden? Gelukkig is dat helemaal opgelost, maar ik wil je deze keer graag meenemen in wat een van de oorzaken hiervan kunnen zijn! Namelijk mijn Human Design Environment! Als jij in jouw huis ook het gevoel hebt dat het niet helemaal je thuis is of je voelt je in bepaalde ruimtes niet fijn. Lees dan even mee en luister straks nog mijn nieuwste aflevering van de Human Design Environment Podcast. Daarin vertel ik je namelijk uitgebreid over de zes verschillende Enviroments in Human Design en hoe je vanuit dit principe jouw huis zo’n heerlijke plek kunt maken waarin je de ultieme vibe voelt die bij jou en je leven past.

Human Design Environment en Interieur

Binnen de Human Design zijn er zes soorten Environments, oftewel omgevingen: Cave, Market, Kitchen, Mountain, Valley en Shores. Deze Environments geven aan wat voor jou de ultieme omgeving is waar jij je goed voelt en lekker op gaat. In mijn podcast aflevering ga ik uitgebreid in op hoe jij je Environment in je interieur kunt verwerken zodat jouw leefruimte goed voelt bij jouw vibe.

Human Design Chart

Misschien handig om te doen voordat je verder leest of mijn podcast luistert: Mocht je nog niet weten wat jouw Human Design Environment is, dan raad ik je aan jouw chart eerst te downloaden. Op jouw chart staat naast het kopje Environment wat jouw ideale omgeving is. Zo! Nu ben je helemaal klaar voor de rest van deze blog en om de podcast te luisteren.

Environment interieur tips

Zes omgevingen die ik uitgebreid met je doorneem, dus! Want als het gaat om je persoonlijke vibe in je interieur verwerken, denken we vaak direct aan accessoires en wat we mooi vinden toevoegen. Maar onze Human Design Environment is een bouwsteen die we naar mijn mening niet mogen weglaten!

01

Caves

Heb je er namelijk weleens bij stilgestaan dat wanneer jij een Cave persoon bent, jij je over het algemeen graag geborgen voelt in je woning? Er zijn zelfs specifieke ruimtes waar jij je op je best voelt!

02

Market

En wist je dat als je een Market persoon bent, je gek bent op verzamelen? Klinkt wel logisch, als je erbij nadenkt dat wanneer je op de markt loopt, je langs verschillende kraampjes struint om de lekkerste producten te verzamelen. Ik vertel je hoe het verzamelen zich uit in je interieur en wat de nadelen hiervan zijn. Ook deel ik hoe verandering er bij jou voor kan zorgen dat je huis juist een fijne vibe behoudt en hoe je verandering super makkelijk toepast zonder alle potten verf weer open te moeten trekken.

03

Kitchen

Ben je juist een Kitchen persoon? Jij gaat goed op de plek waar iedereen samenkomt, hebt een heilige plek in huis! En ik heb ook nog een tof experiment met je bed of bank voor je, waar je misschien niet zo een, twee, drie aan denkt in je interieur.

04

Mountain

En dan de Mountain mensen! Misschien ligt het al een beetje voor de hand dat jij van hoogte houdt. Een flat of appartement is perfect voor jou. Maar wat nou als je in een rijtjeswoning woont? Hoe krijgt jouw huis dan alsnog die Mountain Environment feel? Of moet je dan toch verhuizen naar een penthouse? Wees gerust, ook voor jouw interieur is een heleboel aan te passen zodat jij als Mountain persoon lekker in je huis voelt.

05

Valley

De personen die een Valley Environment hebben zullen zich misschien herkennen in rust en ruimte. Maar goed, we leven in een snelle maatschappij. Eat, sleep, work, repeat! Nu raad ik dat sowieso niet echt aan, maar ook in je interieur kun je rust en ruimte creëren als een Valley persoon. En dat kan op de simpelste manieren, dit deel ik natuurlijk ook met je.

06

Shores

En last, but not least, Shores! Ik neem je mee in hoe ik deze Environment enorm herken in mijn partner en hoe dit zelfs tot discussies over een uitbouw heeft geleid. Want hoe combineer je nou het interieur van een Shore persoon die van veel openheid houdt en een Cave persoon die juist geborgenheid nodig heeft?

Podcast

Een podcast die je dus niet wilt missen als het gaat om je persoonlijkheid in je interieur verwerken. Maar dan net even een laagje dieper! Ik ben heel benieuwd of jij jezelf, je partner of huisgenoten in deze Environments herkend!

Heb je er toffe inzichten uit gehaald? Deel ze vooral. Met mij of de mensen waarvan jij denkt dat die dit ook mogen horen. Delen op social media mag natuurlijk ook. Tag mij vooral zodat ik het ook kan delen! Zo maken we samen nog meer mensen bewust van het belang van je leefomgeving. 

Gelijk aan de slag met jouw interieur en Human Design Environment? Volg mijn gratis masterclass Interior by Design (inclusief cheatsheet): https://sannegerdez.nl/masterclass-interieurstyling/
Slide in mijn DM (via instagram): >> https://www.instagram.com/sannegerdez/ of stuur een email naar info@sannegerdez.nl

Meer inspiratie

Hart Ego Centrum: Overtuigingen Over Eigenwaarde en Rijkdom

Leer alles over een gedefinieerd of ongedefinieerd Hart/Ego centrum binnen Human Design: overtuigingen over eigenwaarde, rijkdom & succes. …

Ontdek 7 krachtige tips voor een Human Design keukenomgeving!

In de wereld van Human Design zijn er zes verschillende soorten omgevingen, en één ervan past het beste bij jou. Als je je bevindt in een omgeving die bij je …

Human Design: De hype of de toekomst?

Versterk je team met Human Design! Ontdek talenten, valkuilen & samenwerkingsstijlen. Geen hokjesdenken, maar échte verbinding & groei. Nu ook in het onderwijs! …