Ontdek wat Human Design voor je omgeving (letterlijk & figuurlijk) kan betekenen!

“Het huis is lelijk!” Het is net een of andere bunker. En het is een stomme vinexwijk en de wijk heeft geen ziel! “Ik wil hier dood nog niet gevonden worden!” Geloof het of niet, maar dit zei ik over het huis waar ik inmiddels bijna 10 jaar woon. En niet meer zo ontevreden als toen ik er kwam wonen. Want nu woon ik er met veel meer plezier en een dankbaar hart. Wat er in die tussentijd is veranderd? Daar neem ik je in deze nieuwe episode van de Human Design Environment Podcast mee.

Niet mijn eerste keus

Het was namelijk niet mijn eerste keuze om in dit huis te komen wonen. Het kwam vanuit een logische redenering om te gaan samenwonen in het grootste huis, en dat was die van Rowdy. Het voelde voor mij dan ook niet als mijn huis. Ik probeerde er nog het een en ander aan te veranderen. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Want ja, samenwonen doe je samen! Ik vertel je over de weg in grote meningsverschillen die Rowdy en ik wandelden op het interieurpad. Hoe hij niet van verandering houdt en ik juist wél. En hoe kwam het dan zover dat ik toch ons huis kon opknappen?

Ik voelde me onrustig en boos

Maar ondanks dat ik ons huis stukje bij beetje opknapte, bleef ik onrustig, was ik toch nog boos op waar ik woonde. Het was alsnog niet goed genoeg. Zoals ik al zei woon ik niet al bijna 10 jaar in dit huis met boosheid en onrust. Ik vertel je hoe ik van alleen maar afgeven op ons huis en niks goed genoeg vinden de grote omslag maakte naar met een enorm dankbaar hart naar datzelfde lelijke huis in die zielloze vinexwijk te kijken! Wat heeft jouw energetische frequentie daarmee te maken en waarom is het belangrijk voor je woning dat jij goed voor jezelf én je woning zorgt?

Wat Human Design voor je omgeving kan doen (letterlijk en figuurlijk)

Verder heb ik het natuurlijk over het belang van je Human Design Environment en wat deze kennis voor jou en je woonomgeving kan betekenen. Ik geloof niet dat het een spoiler is als ik vertel dat dit enorm veel voor ons heeft gedaan. 😉 Ook deel ik mijn mooiste inzicht uit het boek ‘You’re a badass at making money’ Jen Sincero.

Je leest het al! In een kwartier tijd ontvang je weer een bommetje aan inzichten die jou, je interieur en je leefomgeving next level brengen.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze aflevering vind! Heb je er toffe inzichten uit gehaald? Deel ze vooral. Met mij of de mensen waarvan jij denkt dat die dit ook mogen horen. Delen op social media mag natuurlijk ook. Tag mij vooral zodat ik het ook kan delen! Zo maken we samen nog meer mensen bewust van het belang van je leefomgeving. Want je bent echt niet gek als je je niet gelukkig voelt in je eigen huis.

Liefs,
Sanne

Luister hier direct naar de nieuwe podcast

Gelijk aan de slag met jouw interieur en Human Design Environment? Volg mijn gratis masterclass Interior by Design
Slide in mijn DM (via instagram) of stuur een email naar info@sannegerdez.nl

Meer inspiratie

Hart Ego Centrum: Overtuigingen Over Eigenwaarde en Rijkdom

Leer alles over een gedefinieerd of ongedefinieerd Hart/Ego centrum binnen Human Design: overtuigingen over eigenwaarde, rijkdom & succes. …

Ontdek 7 krachtige tips voor een Human Design keukenomgeving!

In de wereld van Human Design zijn er zes verschillende soorten omgevingen, en één ervan past het beste bij jou. Als je je bevindt in een omgeving die bij je …

Human Design: De hype of de toekomst?

Versterk je team met Human Design! Ontdek talenten, valkuilen & samenwerkingsstijlen. Geen hokjesdenken, maar échte verbinding & groei. Nu ook in het onderwijs! …

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro