Starten met Human Design begint hier

Ben je net begonnen met Human Design en voelt het als een doolhof? Voel je je onzeker over de juiste weg, of twijfel je of je meteen het diepe moet induiken?

Guess what? Je bent niet alleen! 😅

Ik ken dat gevoel, en ik begrijp je worsteling. Maar geloof me, het is eigenlijk niet zo ingewikkeld als het lijkt. Laten we beginnen bij het begin:

Stap 1: Het Begin – Download jouw Human Design Chart (Gratis)

Het begint allemaal bij het berekenen van jouw eigen Chart, en het goede nieuws is dat dit helemaal gratis is! Je kunt dit eenvoudig op mijn website doen via deze link. Je hebt alleen je geboortedatum, geboortetijd (het liefst zo specifiek mogelijk), en geboorteplaats nodig. Als je je geboortetijd niet weet, overweeg dan om deze op te vragen bij de gemeente. Het kan tussen de 12,5 en 17 euro kosten, afhankelijk van de gemeente, maar binnen een week ligt jouw geboorteakte op de deurmat.

Als de geboortetijd een mysterie blijft, overweeg dan contact op te nemen met een astroloog, zoals Pauline Gils van de Cosmic Compass. Zij kan je misschien helpen deze waardevolle informatie te achterhalen.

Stap 2: Het Experiment - Begin Bij Jouw Strategie en Autoriteit

Met je gegevens ingevoerd, verschijnt jouw chart – een unieke blauwdruk van wie jij bent. Nu begint het leukste deel: experimenteren! Maar onthoud, je hoeft niet alles tegelijk te doen. Start met de essentie: jouw strategie en autoriteit, die nauw verbonden zijn met jouw energietype.

Om je op weg te helpen, heb ik speciaal voor jou een minigids gemaakt. Hierin ontdek je precies wat jouw strategie en autoriteit zijn en hoe je deze kunt inzetten voor persoonlijke groei. Je kunt deze direct na het downloaden van je gratis chart bestellen voor maar 33 euro.

Stap 3: Jouw Unieke Human Design Experiment

Jouw Human Design experiment hoeft niet overweldigend te zijn. Begin met 10% per dag. Eerst verdiepen in jouw energietype, dan met je autoriteit en strategie aan de slag. Elke keer als je honger hebt naar meer informatie, als je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap, pak je gewoon het volgende stukje erbij en bestel je de Beginnersbijbel. Hierin staan alle belangrijke kenmerken van jouw Design.

Gun jezelf de tijd. Geef jezelf de ruimte om te experimenteren en te groeien.

Onthoud: elke kleine stap brengt je dichter bij je eigen kern. Bij wie jij altijd al bent geweest.

Meer inspiratie

Deconditioneren: Hoe Doe Je Dat?

Deconditioneren: Hoe pak je dat aan? Ben je helemaal klaar met het gevoel dat je geleefd wordt door de verwachtingen van anderen? Verlang je ernaar om dichter bij je ware zelf …
blogbanner open emotioneel centrum human design

open emotioneel centrum: wees geen spons maar een spiegel

Als jongvolwassene zoog ik de emoties van anderen als een spons op, maar nu kan ik ze goed spiegelen. In dit blog leg ik je uit wat het betekent om …

Een must-read blog voor iedereen die begint met Human Design

In deze blog neem ik je mee in de wereld van Human Design. Geen poespas, gewoon straight to the point uitleg over wat al die kleuren, lijnen en termen in …

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro