Wat is human design?

Het klinkt zo sterrenbeeldachtig

Er staat weer een nieuwe aflevering van de Human Design Environment Podcast online! En deze keer iets anders dan je van mij gewend bent. Even geen interieurtips, maar wel de basis van mijn werkwijze: Human Design. Want om je interieur op basis van je Human Design Environment in te richten is er natuurlijk wel wat kennis over Human Design nodig.

Wat is Human Design?

En laat ik de afgelopen tijd nu net de vraag ‘Wat is Human Design?’ op mijn pad hebben gekregen! Daarom neem ik je in deze aflevering mee in wat Human Design is. Het is namelijk niet zomaar iets wat uit de lucht gegrepen is, maar gebaseerd op verschillende principes zoals kwantummechanica, astrologie en I Ching. Het mooie vind ik zelf dat het een combinatie is tussen wetenschap en spiritualiteit! Uiteraard heb ik het ook over de verschillende types binnen Human Design. En misschien heb je het woord ‘profiel’ in Human Design al eens voorbij horen komen. Wat is dan precies zo’n profiel en wat betekent dat dan voor jou? En wist je dat je een onbewuste en bewuste kant van jezelf hebt? Waardoor jij jezelf heel anders ziet dan hoe de buitenwereld jou ziet!

Wat kun je met Human Design

Ook vertel ik je, wanneer je je in jouw Human Design chart hebt verdiept, wat je hier precies mee kan. Naast dat je het in je interieur kunt gebruiken, is het een enorme hulp in jouw persoonlijke ontwikkeling en dagelijks leven. Je Human Design is eigenlijk een experiment om dichter bij jouw eigen persoonlijke blauwdruk van wie jij in essentie bent te komen en wat je hier op aarde komt doen. Wat jouw persoonlijke missie is. Hoe je erachter kunt komen in jouw eigen chart, hoor je uiteraard in deze aflevering!

Mijn persoonlijke kijk op Human Design

Naast de basis van Human Design geef ik je ook een klein inkijkje in mijn Design. Als persoon met een open Ajna- en Hoofdcentrum en gedefinieerd Keelcentrum heb ik een specifieke manier van informatie tot mij nemen en het delen van mijn kennis. En hoe Human Design mij in mijn dagelijks leven helpt. Daarnaast deel ik mijn favoriete website die jou ook enorm veel kan helpen bij jouw Human Design reis. Ook vertel ik meer over het belang van werken met Human Design. Wat de impact is van onze ouders, de maatschappij en het leven, op de kijk op onszelf. Hoe we met Human Design los kunnen komen van labels die op onszelf geplakt worden door ons leven heen en dichter bij onszelf kunnen komen.

Van hoofd naar lijf

Ik vind het namelijk super belangrijk om meer in verbinding te staan met ons lijf. In plaats van heel gerationaliseerd vanuit ons hoofd te leven. Misschien herken je dat nu ook wel. Dat je bepaalde beslissingen neemt die goed voelen en daarover twijfelt omdat je met je hoofd die beslissing gaat rationaliseren. Ik zou zeggen, luister vooral deze aflevering van de Human Design Environment Podcast. Want ook dat neem ik deze keer mee!

Human Design is een enorm uitgebreid concept, dus in 20 minuten heb ik nog maar het tipje van de ijsberg besproken. In komende afleveringen neem ik je mee in de strategieën en autoriteit in Human Design. Weer een laagje dieper in het verkennen van jezelf. Maar voor nu, luister deze eerst. En heb je vanuit deze podcast nog vragen, stel ze! Misschien kan ik daar ook weer een nieuwe aflevering opnemen!

Heb je toffe inzichten uit deze podcast gehaald? Deel ze vooral. Met mij of de mensen waarvan jij denkt dat die dit ook mogen horen. Delen op social media mag natuurlijk ook. Tag mij vooral zodat ik het ook kan delen! Zo maken we samen nog meer mensen bewust van het belang van je leefomgeving.  Met interieur geluk naar je innerlijk geluk!

Liefs,
Sanne

Gelijk aan de slag met jouw interieur en Human Design Environment? Meld je dan aan voor de interieurcursus: Interior by Design.

Wil je meer weten over jouw unieke Human Design blauwdruk? Bestel dan de Beginners Bijbel!

Meer inspiratie

Ontdek jouw ideale omgeving met Human Design: Kitchen Environment

In de wereld van Human Design zijn er zes verschillende soorten omgevingen, en één ervan past het beste bij jou. Als je je bevindt in een omgeving die bij je …

Human Design: De hype of de toekomst?

Binnen de zakelijke wereld zie je steeds vaker dat Human Design (BG5) wordt toegepast, maar dan met termen die beter passen bij de nuchtere Nederlandse cultuur. De aangepaste terminologie maakt …

Deconditioneren: Hoe Doe Je Dat?

Deconditioneren: Hoe pak je dat aan? Ben je helemaal klaar met het gevoel dat je geleefd wordt door de verwachtingen van anderen? Verlang je ernaar om dichter bij je ware zelf …

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro