8 ingrediënten voor de ultieme vibe in jouw huis
(+ gratis masterclass)

Als je nu thuis zit, om je heen kijkt en denkt ‘Dit is het toch allemaal nét niet’ of voel je je niet altijd even chill in je eigen huis? Misschien omdat je niet weet waar de bank nu het beste past, of je kunt je vinger er niet precies op leggen wat het is, maar het voelt gewoon niet goed. No worries! Wanneer jij die fijne ‘Oh, dit huis is écht chill en past bij mijn vibe’ mist, dan is deze blog (met gratis masterclass) perfect voor jou!

Een huis is zoveel meer dan alleen een dak boven je hoofd.

Een huis is namelijk zoveel meer dan alleen een dak boven je hoofd. Er wordt vaak gezegd dat we niet mogen klagen, want we hebben immers een dak boven ons hoofd en stromend water. Maar dat wil niet zeggen dat je je er niet fijn mag voelen! Een fijn huis draagt bij aan jouw innerlijke geluk. Daarom heb ik mijn gratis masterclass Interior by Design gecreëerd. Waarin ik je de 8 ingrediënten geef die jouw huis de lekkere vibe geeft die bij jou en je leven past. Een stapje dichterbij innerlijk geluk én een fijn huis?! Een win-win, als je het mij vraagt.

Benieuwd wat die ingrediënten zijn? Duik alvast in een voorproefje van mijn masterclass, op naar een fijner huis!

De 8 interieurstyling ingrediënten voor een fijne vibe in jouw huis

01

Weten wat jouw woonstijl is, is een belangrijke eerste stap. Ik noem het wel de kapstok van jouw interieur. Wanneer je weet wat voor woonstijl jij (en je partner) mooi vindt, kun je hierop verder bouwen. Het is de basis van de vibe die jij wil creëren. 

02

Wanneer je weet welke woonstijl je mooi vindt en je goed bij voelt, ga je aan de slag met een moodboard. Hoe maak je het beste een moodboard die bij jouw stijl past? En wat doe je als je samen met je partner je huis wil inrichten? Dat vertel ik je in de gratis masterclass!

03

Hoe kies je nou de beste kleur in jouw interieur? Hoe voorkom je dat je tig keer naar de bouwmarkt rijdt omdat de kleur die je voor je huis hebt gekozen het toch nét niet is? Ook dat ontdek je in deze masterclass. Scheelt een hoop tijd en geld 😉.

04

Het aspect waarin ik mij specialiseer. Jouw interieur afstemmen op jouw ideale omgeving volgens Human Design. Hoe voer je deze persoonlijke blauwdruk door op je interieur? In Human Design spreken we over ‘environments’. Per environment geef ik tips hoe jij je interieur erop aan kan passen. Misschien past de huidige trend wel helemaal niet bij jouw design! Ook daarover neem ik je mee in mijn masterclass.

05

Het is vanzelfsprekend dat je je bank niet voor de deuropening zet. Maar om je huis fijn te laten voelen is een goede indeling cruciaal. Dit gaat verder dan je bank tegen een muur aan zetten. Ik neem je mee in het belang van een goede indeling voor elke ruimte in huis. Hoe je het beste een plattegrond kan maken en hoe je het beste ruimte en overzicht in jouw huis houdt. 

06

Heb je een prachtige indeling en zijn de details tot in de puntjes? Supertof! Maar je lichtplan kan dat interieur maken of breken. Een onderbelicht (let’s be clear) onderdeel! Daarom geef ik jou de tips die je nodig hebt om de perfecte sfeer met (dag)licht te creëren. Wat doe je als je woonkamer op het zuiden staat en hoe kun je spelen met sfeerlicht in je woning? Yep, ook dat leer je in de masterclass!

07

Ook hier wordt niet altijd over nagedacht. Verschillende materialen en texturen doen veel in je interieur. En niet alleen voor de mooi! Heb je bijvoorbeeld regelmatig hoofdpijn? Ik leg je uit wat daar in je interieur de oorzaak van kan zijn en hoe je dit kunt verhelpen.

08

Last but not least is het natuurlijk fijn om het ook gezellig in je huis te maken. Ik deel nog 10 geheimen die interieurstylisten toepassen in hun werk. Deze zijn echt een kers op je interieurtaart om de perfecte vibe in jouw huis te creëren.

And there you have it! De 8 ingrediënten die echt niet mogen missen als jij jouw huis die ultieme vibe die bij jou past wilt geven. Misschien pas je er al een aantal toe, misschien nog geen. Hoe dan ook hoop ik dat jouw interieur op zo’n manier is ingericht dat het echt aansluit bij wie jij bent en waar je gelukkig van wordt.

Mocht je daar nou wel hulp bij nodig hebben. Meld je dan vooral voor mijn masterclass waar je bij alle 8 ingrediënten de tips krijgt die ervoor zorgen dat jouw interieur bijdraagt aan je innerlijke geluk!

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring. Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je mijn Masterclass in je inbox. Check voor de zekerheid ook even je spam!

Meer inspiratie

Human Design: Het werkt echt!

“Energie, dat klinkt zo vaag.” Maar stel je dit eens voor: stapte je ooit een bijeenkomst binnen en voelde je direct de positieve energie die in de lucht hing? Of …

Starten met Human Design begint hier

Ben je net begonnen met Human Design en voelt het als een doolhof? Voel je je onzeker over de juiste weg, of twijfel je of je meteen het diepe moet …

‘Energie’, ‘aura’s’ en horoscopen eerder komisch en een tikkeltje zweverig

Het woord ‘energie’ doet jou rollen met je ogen, en aura’s lijken eerder zweverig dan zinvol. Horoscopen zijn voor jou eerder komisch dan informatief, en Human Design wekt een vergelijkbaar …

ZOMERSALE! 80% KORTING OP DE INTERIEURCURSUS

Profiteer deze zomer van een MEGA korting op de interieurcursus Interior by Design en ga zelf aan de slag met je interieur. Betaal slechts 79,- euro i.p.v. 399,- euro